Νέα

Χρειάζομαι βοήθεια (γκριζωπή περιοχή στο όσχεο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Genjiro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Genjiro

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες γεια σας ,
είμαι καινούριος στο site γι αυτό sorry αν ο τρόπος που μιλάω δεν είναι ο πρέπον ... Είναι το μονο site που μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό με sex help χωρίς να πρέπει να γίνω ... ρόμπα...
θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Χρειάζομαι απελπισμένα μια βοήθεια η μια συμβουλή . Στο "σακουλάκι" που περιέχει τα αρχίδια (κοινώς το όσχεο) έχω παρατηρήσει εδώ και αρκετό καιρό μια περιοχή η οποια έχει ένα διαφορετικό πιο γκριζωπό χρώμα (όχι το γνωστό δερματί) και η τριχοφυΐα σε αυτήν την περιοχή είναι αισθητά μειωμένη σε σχέση με το υπόλοιπο μέρος. Στην αρχή δεν την είχα παρατηρήσει αλλα και όταν την παρατήρησα δεν έδωσα σημασία. Γι αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω και αν αυτό το πράμα επεκτείνεται η μένει σταθερό και είναι απλώς μια "μη "ανησυχητική" δερματική ανωμαλία του σώματος μου". Γεγονός είναι επίσης ότι αυτή η γκριζωπή περιοχή με φαγουρίζει έντονα όταν μείνω για λίγο καιρό χωρίς καθαριότητα.θα μου πείτε καλά ρε φιλε άπλυτος και να μην σε φαγουρίζουν τα @@ σου γίνεται? δεν μιλάω για κλασική φαγούρα μιλάω για κάπως πιο έντονο κνησμό σε αθίν την μικρή περιοχή στο όσχεο. Βασικά είμαι λίγο  προβληματισμένος και δεν βλέπω τι γράφω οποτε sorry αν επαναλαμβάνομαι. Αυτήν την στιγμή αυτή η γκριζωπή περιοχή με την μειωμένη τριχοφυΐα καταλαμβάνει επιφάνεια όσο ένα καπάκι από μπουκάλι... Ανέφερα ήδη ότι η τριχοφυΐα είναι περιορισμένη σε σχέση με το υπόλοιπο και ότι εκεί το δέρμα είναι πιο γκρι (αφύσικη χρώμα) και εντελώς λείο. Παίδες please οποιος ξέρει κάτι εμπεριστατωμένα η έχει κάποια καλή συμβουλή ...

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
κανε μπανακι και στο γιατρο πρωι πρωι... εδω οτι και να ακουσεις γιατροι δεν ειμαστε..

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Πρώτον γράψε το μήνυμα σου στα ελληνικά αλλιώς δεν θα πάρεις καμία απάντηση που θα σε βοηθήσει γιατί εμείς θα το σβήσουμε.
Βέβαια το να σβήσουμε σε καλό θα σου βγει γιατί κανονικά πρέπει να πας σε ένα δερματολόγο.
Αντε παλικάρι μου...

leonardo

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Mην αγχώνεσαι φίλε μου αλλά καλά θα είναι αύριο να πας στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός να σε δει κάποιος γιατρός ειδικός σε δερματολογικά θέματα.
Καλά θα είναι να πας πρωί-πρωί για να πάρεις και νούμερο καθώς γίνεται χαμός κάθε πρωί.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Εδω δεν ειναι Νοσοκομειο "bourdela.com" :boobies:

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Βασικα πασχεις απο οξεια λειωτριχοφαϊτιδα αριστερου ογκομεωπικου οσχέος της άνω περιοχης! ολο μαλακιες ειμαι σημερα. εχω το ποδι στο γυψο και με φαγουριαζει ανυποφορα το γαμοσαψιδι!! ρε δε ξαναπαω στο κατ.  2 νοσοκομες ειδα μονο κι αυτες δεν ηταν ουτε για τον πουτσο!! αμα εχεις τετοια φαγουρα τοτε man ...  κοιταξε το.

roi34

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
βασικα ο φιλος μας(ελληνικα εγραψε)φοβαται μαλον τον γιατρο,μπας κ βρει τιποτα κακο.βασικα πηγεναι σ εναν καλο,κ στο συγγρου για να μην τα σκασεις.αλλα ετσι οπως το λες δεν πρεπει να ειναι τιποτα το φοβερο ,κανας μυκητας κτλ.κατι δερματικο οπως ειπες,οποτε ειναι ευκολα θεραπευσιμα αυτα.αρα να πας αφοβα σε γιατρο χωρις φοβο μην βρει κατι φοβερο ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom