axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
εσυ εισαι μοντελο και σε κερνανε ολοιο δ εεχο λετα γιαφτο ιμε ασκιμο πολι
μι με κοροδεβισ αν κε εχισ δικιο
εγω ειμαι ολα τα αλλα και θεοφτωχος
εσυ εισαι μοντελο και σε κερνανε ολοιο δ εεχο λετα γιαφτο ιμε ασκιμο πολι
μι με κοροδεβισ αν κε εχισ δικιο
ο δ εεχο λετα γιαφτο ιμε ασκιμο πολι
ψεμματα λεει το αλανι....Ετσι παει !
τα μάλα ρε μήτσοΕσυ ειμαι βεβαιος εισαι πολυ ανωτερη και με εντυπωσιαζεις καργα !!!!!
απο την μπεζεντακου;!και η τελευταια θα ειναι ανωτερη.σε μυαλο.σε φατσα εχω δει κ χειροτερες εδω μεσα.Εσυ ειμαι βεβαιος εισαι πολυ ανωτερη και με εντυπωσιαζεις καργα !!!!!
ενα μ το πσεμα αρα δε κσερισ ανλεσ πσεματαψεμματα λεει το αλανι....
Φυσικα τα μαλα τα μαλατα μάλα ρε μήτσο
ενα μ το πσεμα αρα δε κσερισ ανλεσ πσεματα
εσυ εισαι ανωτερη σε ολα και κυριως στην ΨΥΧΗ ;)απο την μπεζεντακου;!και η τελευταια θα ειναι ανωτερη.σε μυαλο.σε φατσα εχω δει κ χειροτερες εδω μεσα.
εχεις λεφτα?γκάβλωσα... θέλω να γαμήσω
Εχεις δικιοενα μ το πσεμα αρα δε κσερισ ανλεσ πσεματα
εσι ισε ανοτεροολας ομοσεσυ εισαι ανωτερη σε ολα και κυριως στην ΨΥΧΗ ;)
εγο ποτε ι γραματικιΕχεις δικιο
Και πολυ καλα θα κανεις .... ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ προφυλαξη και μακρυα απο πασης φυσεως ακαποταγκάβλωσα... θέλω να γκαμήσω
τί μωρομάντηλα λες στον άνθρωποΚαι πολυ καλα θα κανεις .... ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ προφυλαξη και μακρυα απο πασης φυσεως ακαποτα
εχε μαζι σου και μπεταντιν και μωρομαντηλα να σκουπιστεις
δεν θέλω πουτάνα, ότι νάναιΚαι πολυ καλα θα κανεις .... ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ προφυλαξη και μακρυα απο πασης φυσεως ακαποτα
εχε μαζι σου και μπεταντιν και μωρομαντηλα να σκουπιστεις
Δεν ειμαι τιποτα..... ενας ανεργος περιπλανομενος λαχειοπωλης ειμαι χωρις αγαπη και παρα.....εσι ισε ανοτεροολας ομοσ
παρε αι φονι 5 σε σενα στιριζετε ο τζομπσ
τί μωρομάντηλα λες στον άνθρωπο
τέτοια να εχει μαζί του ;)
http://[URL unfurl="true"]www.megadis.gr/photo/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%B1%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%84%CE%B1%20%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1%20Wet%20Hankies%20~34828-465-1(1).png[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΕΥΓΕ !!!!!!!δεν θέλω πουτάνα, ότι νάναι
γαμάω και παχουλή