Ο χωρισμός πονά πού και εμεις οι άντρες πονάμε περισσότερο.
Μυθος ειναι οτι είμαστε "σκληροί".
Όντως έτσι είναι!
Δεν θέλω να το παίξω «άνετος» αλλά πραγματικά ποτέ μου δεν κατάλαβα τον λόγο γιατί στον χωρισμό οι άντρες στεναχωριούνται περισσότερο από τις γυναίκες.
Γιατί ? Επειδή οι πουτάνες έχουν ένα μουνί και νομίζουν ότι με αυτό μπορούν να σέρνουν τους άντρες και να τους έχουν καβάντζα για όποτε τους χρειαστούν ??
Παπάρια ! Αυτά δεν ισχύουν !! Κάτσε να περάσει ο χρόνος, να σταφιδιάσουν, να πιάσουν τα 26-27+ και τότε θα σου πω εγώ.
Να κάνει μετά η κωλοτρυπίδα τους να βρουν άντρα με τον φόβο μην αραχνιάσουν στο ράφι. Και παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Και μην φοβάστε, τα παραδείγματα τα βλέπουνε και αυτές στον κύκλο τους και ο φόβος τους μεγαλώνει !
Άρα μύθος είναι ότι οι γυναίκες το παίζουν άνετες επειδή έχουν το δικαίωμα της επιλογής λόγω της μεγαλύτερης προσφοράς.
Ενώ ο άντρας γαμεί και δέρνει σε όλες τις ηλικίες. Από τεκνό μέχρι 50+ μπορεί να ρίξει και να κυκλοφορήσει όποιο μουνί του γουστάρει. Αρκεί να το θέλει.
Μην το ρίχνετε στο μελόδραμα λοιπόν. Να πάνε να γαμηθούν οι καριόλες.
Χωρίσατε ?
Βγείτε έξω, πιείτε μια παγωμένη μπύρα, φάτε κανένα κεμπάπ με μπόλικο τζατζίκι και κρεμμύδι, διαβάστε καμιά αθλητική εφημερίδα, βγείτε με την παλιοπαρέα να πείτε μαλακίες και χοντράδες, κάντε μια μπουρδελότσαρκα και χαρείτε την ελεύθερη περίοδο της ζωής σας μέχρι να βρεθεί η επόμενη πουτάνα να σας σπάει τα νεύρα...