sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Οχι ρε τυπε αυτοι που γαμανε το κρατανε επτασφραγιστο μυστικο...Γιατί ρε παιδάκι μου;;; Τίμη τους είναι
Οχι ρε τυπε αυτοι που γαμανε το κρατανε επτασφραγιστο μυστικο...Γιατί ρε παιδάκι μου;;; Τίμη τους είναι
Σιγα ρε φιλε καποιος τις γαμαει και αυτες.
Λες να μην εχουν φιλους?
κάποιος πρέπει να τις γαμά δεν πιστεύω να μένουν αγάμητες όποτε....... γίνε
καλά ρε φίλε..χαλαρωσε !!! γκομενάκια απλά, είναι και αυτές και μαλίστα πολύ πιο προσγειωμένα από πολλά άλλα που την έχουν δει μουνάρες και είναι μπάζα !!!! σίγουρα θα υπάρχουν και από αυτες κάποιες που την ψάχνουν με τα αφεντικά η με πλούσιους, αλλά οι πιο πολλές όχι.. ειναι και αυτες απλα και νορμάλ κοριτσάκια !! ;)Προφανως δεν ειδες την παρενθεση (με το ξερο κορμι του)
Τυπε απο την στιγμη που μπαινουν στην νυχτα και εχουν συναλλαγες με αλλου ειδους ατομα...
ζητημα να βγουν με τον δηθεν φιλο τους τον απενταρο μια φορα το μηνα και αν
ποσο μαλλον να πηδηχθουν μαζι του
Οτι πηδηξες - πηδηξες απο αυτες μεχρι το λυκειο.... Οποιος προλαβε προλαβε
μετα παει η πιτσιρικα ξεθαρεψε
καλά ρε φίλε..χαλαρωσε !!! γκομενάκια απλά, είναι και αυτές και μαλίστα πολύ πιο προσγειωμένα από πολλά άλλα που την έχουν δει μουνάρες και είναι μπάζα !!!! σίγουρα θα υπάρχουν και από αυτες κάποιες που την ψάχνουν με τα αφεντικά η με πλούσιους, αλλά οι πιο πολλές όχι.. ειναι και αυτες απλα και νορμάλ κοριτσάκια !! ;)
Έχεις πάει ποτέ με κάποια τέτοια?
Ναι με παραπάνω από μία,δεν υπάρχει καμμιά διαφορά απ τις υπολοιπες.Έχεις πάει ποτέ με κάποια τέτοια?
Ναι με παραπάνω από μία,δεν υπάρχει καμμιά διαφορά απ τις υπολοιπες.
Είναι όσο καλές-κακές-ψώνια-πουτάνες-κυρίες είναι όλες.
Σχέση δεν έκανα για να δω συμπεριφορά σε βάθος χρόνου
Υ.Γ. Τις γνώρισα εκτός μαγαζιού,μέρα στο άσχετο.
Αυτα τα μουνακια.... αν δεν εχεις τσεπη.... παρεες και ενα ονομα.... δεν πεφτουν
μην τους παραμυθιαζετε τσαμπα και βερεσε και χαλανε ενα καρο λεφτα
λογικο ο καθενας να προσπαθει να φτιαξει την φημη και τον μυθο του και να λεει 2-3 πραγματα παραπανω....
Εκτος και αν σε δει και παθει την πλακα της με την μια(εκει 8α το καταλαβεις γιατι θα στην πεσει η ιδιαι)... αλλιως με τετοιες δεν αξιζει
Mικρέ μπολντ τίποτα από τα παραπάνω που λες δεν χρειάζονται.
Διάβασε τι έγραψα ξανά.
Απλά είναι τα πράγματα.
όσο για τον αν γράφω "σάλτσες" το αφήνω ασχολίαστο.
Κ.Κ Χαουζ Οφ Φαν... φυσικα και διαβασα προσεκτικα αλλα και σκεφτηκα
τι ακριβως θελετε να πειτε.... αλλα θα πρεπει και εγω με την σειρα μου να σας
επισημανω πως οπως και στις επιστημες.... η θεωρια... απο την πραξη... απεχει.
Αν οντως εχετε τετοιες φιλες ή γκομενες... εγω προσωπικα κανονιζω με εσας να βγουμε για καφε
απο πμ χωρις να εχετε ολα αυτα που ειπα και αν τις χαμουρεψετε μπροστα μου... εγω σας δινω 2 50αρικα στο χερι κολαριστα
τουτεστιν 100 ευρα. ;)
δηλαδή ρε φίλε οι μόνες γκόμενες που γαμιούντε είναι οι τάνες με λεφτα ? ? οι άλλες τι κάνουν ? ? το εχουν κλειδομένο το μουνί τους ? ? ?
εδω ρε τυπε δεν πεφτουν οι κανονικες και τα μπαζα μερα στο ασχετο
και μου λες οτι επεσαν αυτες , εκτος του οτι μερα αυτες δεν βγαινουν γιατι κοιμουνται μετα το ξενυχτι
συμφωνώ 101%Ναι με παραπάνω από μία,δεν υπάρχει καμμιά διαφορά απ τις υπολοιπες.
Είναι όσο καλές-κακές-ψώνια-πουτάνες-κυρίες είναι όλες.
Σχέση δεν έκανα για να δω συμπεριφορά σε βάθος χρόνου
Υ.Γ. Τις γνώρισα εκτός μαγαζιού,μέρα στο άσχετο.