Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.123
- Πόντοι
- 216
Τι να με στεναχωρησεις ρε τρελε...και εγω μαζι σου ειμαι...για μενα ολες αυτες θεωρουνται "πουτανακια" και γκομενακια που απλα θελουνε να αρπαξουνε το ευκολο χρημα απο καποιους που εχουνε λεφτα...και νομιζουν οτι δουλευουν κιολας που καθονται 8 ωρες σε μια πορτα, με δωρεαν τα παντα απο το μαγαζι, λεει μια "καλησπερα" και μια "καληνυχτα" και τιποτε αλλο...Παίχτη δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά κάποιες "υποδοχές" στα νεα σχετικά στέκια κοντα στο λιμάνι εχουν περάσει από μασατζιδικα και ντιλίβερι.
Στην κυριολεξια γλαστρες, σκεφτομαι καμια φορα να ριξω νερο επανω τους να δω αν θα βγαλουνε λουλουδια ετσι για πλακα...
Οπως βεβαια σιχαινοαμαι και τους τυπους στυλ μαγαζι "bedroom" που εχει 5-6 παρταλια αντρες και καλα σου λενε που να κατσεις, βρε αιντε απο εκει που θα με πεις που θα κατσω, οπου θελω θα κατσω εγω εννοειται γιατι ειμαι ο πελατης και σου δινω τα λεφτα...
Ειλικρεινα το πιο ηλιθιο επαγγελμα...αλλα δεν φταινε αυτοι...τα αφεντικα φταινε που πληρωνουνε τους βλακες και τις βλαχοτρεντυδες τυπισσες...