Νέα

Χορεύτριες από κλαμπάκια της πόλης μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Παίχτη δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά κάποιες "υποδοχές" στα νεα σχετικά στέκια κοντα στο λιμάνι εχουν περάσει από μασατζιδικα και ντιλίβερι.
Τι να με στεναχωρησεις ρε τρελε...και εγω μαζι σου ειμαι...για μενα ολες αυτες θεωρουνται "πουτανακια" και γκομενακια που απλα θελουνε να αρπαξουνε το ευκολο χρημα απο καποιους που εχουνε λεφτα...και νομιζουν οτι δουλευουν κιολας που καθονται 8 ωρες σε μια πορτα, με δωρεαν τα παντα απο το μαγαζι, λεει μια "καλησπερα" και μια "καληνυχτα" και τιποτε αλλο...
Στην κυριολεξια γλαστρες, σκεφτομαι καμια φορα να ριξω νερο επανω τους να δω αν θα βγαλουνε λουλουδια ετσι για πλακα...
Οπως βεβαια σιχαινοαμαι και τους τυπους στυλ μαγαζι "bedroom" που εχει 5-6 παρταλια αντρες και καλα σου λενε που να κατσεις, βρε αιντε απο εκει που θα με πεις που θα κατσω, οπου θελω θα κατσω εγω εννοειται γιατι ειμαι ο πελατης και σου δινω τα λεφτα...
Ειλικρεινα το πιο ηλιθιο επαγγελμα...αλλα δεν φταινε αυτοι...τα αφεντικα φταινε που πληρωνουνε τους βλακες και τις βλαχοτρεντυδες τυπισσες...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Στο Bedroom αναφερόμουν. Την άλλη φορά που θα πας πες στην αλβανίδα βίζιτα στην πόρτα πως δεν πέρασε πολύς καιρός που ήταν στο μασατζίδικο και στα ντιλιβεράδικα. Μου το παίζει και μοντέλο  :pipa1:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στο Bedroom αναφερόμουν. Την άλλη φορά που θα πας πες στην αλβανίδα βίζιτα στην πόρτα πως δεν πέρασε πολύς καιρός που ήταν στο μασατζίδικο και στα ντιλιβεράδικα. Μου το παίζει και μοντέλο  :pipa1:

:2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τα ίδια και χειρότερα δεν ειναι και κάτω?
Το 80% απ όσες εχει μπει φωτογραφία τους εδώ είναι αλβανίδες και το 90% βίζιτες.
Και για να εχετε κι ένα μπούσουλα για το τι τιμές παίζουν. Πριν δυο χρόνια μια Ουκρανή σχεδόν 30άρα απ αυτές που θα παίζαν πολλά μέλη και επισκέπτες ιντερνετικές μαλακίες εδώ μου έλεγε. Αχ εχεις κανένα γνωστό να πάω στα playmate. Μετά από λίγο ηθελε να την πάω στην Κατερίνη να πάρει μια βίζιτα και μετά από λίγο(που της αρνήθηκα φυσικά)ζήτησε το κινητο μου να πάρει τηλέφωνο τζάμπα. Για τέτοιο glamour μιλάμε. Xόρευε μαζί με τη Μαρία Νικόλ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα ίδια και χειρότερα δεν ειναι και κάτω?
Το 80% απ όσες εχει μπει φωτογραφία τους εδώ είναι αλβανίδες και το 90% βίζιτες.
Και για να εχετε κι ένα μπούσουλα για το τι τιμές παίζουν. Πριν δυο χρόνια μια Ουκρανή σχεδόν 30άρα απ αυτές που θα παίζαν πολλά μέλη και επισκέπτες ιντερνετικές μαλακίες εδώ μου έλεγε. Αχ εχεις κανένα γνωστό να πάω στα playmate. Μετά από λίγο ηθελε να την πάω στην Κατερίνη να πάρει μια βίζιτα και μετά από λίγο(που της αρνήθηκα φυσικά)ζήτησε το κινητο μου να πάρει τηλέφωνο τζάμπα. Για τέτοιο glamour μιλάμε. Xόρευε μαζί με τη Μαρία Νικόλ.

ετσι ειναι. στα ποσοστα μονο θα διαφωνησω λιγο, βαλε και τις αλβανιδες στο 90%

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
δε τα ξερουν και ολα οι ταξιτζηδες μη νομιζεις.
Τι μαλάκας είσαι κι εσύ  :2funny:
Μη του πεις πως οι τιμές ειναι στο 100άρικο κι άντε 150 αμα σε πιάσει κώτσο κανένας "ιμπρεσάριος" μεσάζοντας και μου τον στεναχωρήσεις άγιες μέρες που έρχονται. :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τι μαλάκας είσαι κι εσύ  :2funny:
Μη του πεις πως οι τιμές ειναι στο 100άρικο κι άντε 150 αμα σε πιάσει κώτσο κανένας "ιμπρεσάριος" μεσάζοντας και μου τον στεναχωρήσεις άγιες μέρες που έρχονται. :grin:

λακης ο πιατσας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τωρα θαρθει να πει "σε κερναω γαμησι ή σου δινω 500 ευρω αν μου δωσεις τηλεφωνο" και τετοια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Θα πω στ αφεντικό να τα σβησει,τα παραπάνω μυνηματα.
Γιατι θα μπει το φιλαράκι μου ο The Game το πρωί με τη φρεντάρα του να διαβάσει τας εξελίξεις και θα γεμίσει το inbox μου  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
9d6360f0276684abf50235473fcfe3e8_S.jpg

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
656
Πόντοι
96
Θα πω στ αφεντικό να τα σβησει,τα παραπάνω μυνηματα.
Γιατι θα μπει το φιλαράκι μου ο The Game το πρωί με τη φρεντάρα του να διαβάσει τας εξελίξεις και θα γεμίσει το inbox μου  :grin:
λες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom