asdor
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 386
- Πόντοι
- 4.455
Οχι δε κανω.![]()
![]()
![]()
Ελα παίχτη πες ότι κάνεις πλάκα![]()
Οχι δε κανω.![]()
![]()
![]()
Ελα παίχτη πες ότι κάνεις πλάκα![]()
Για κοννε, πμ σε μενα ;)Οχι δε κανω.Μου τοχει πει του χορου αλλη(χορευτρια) οτι παιζει σαυτα τα λεφτα. Αλλα δεν εχει το μεσο η' το απαραιτητο 'pass' για να μου τη δωσει.
Οχι δε κανω.Μου τοχει πει του χορου αλλη(χορευτρια) οτι παιζει σαυτα τα λεφτα. Αλλα δεν εχει το μεσο η' το απαραιτητο 'pass' για να μου τη δωσει.
Φιλε οταν τα σκαει καποιος τετοιο ποσο δε νομιζω να περιμενει το υπερτατο γαμησι. Απλα πληρωνει την εμφανιση. Και μονο πιστευω.Εύχομαι να σκάσετε πεντακοσάρι και να βγει μεγαλύτερη απάτη και από τις φόλες του Μεταξουργείου.![]()
Χαζοπούλι μου δεν πληρώνει την εμφάνιση αλλά τη ''δημοσιότητα'' (εδώ γελάμε).Φιλε οταν τα σκαει καποιος τετοιο ποσο δε νομιζω να περιμενει το υπερτατο γαμησι. Απλα πληρωνει την εμφανιση. Και μονο πιστευω.
Σιγα ρε μαστορα. Και τισαι συ που ξερεις τι κανω εγω? Πρακτορας?Χαζοπούλι μου δεν πληρώνει την εμφάνιση αλλά τη ''δημοσιότητα'' (εδώ γελάμε).
Φυλής να πας έχει κλάσεις ανώτερες από αυτές τις βρώμες.
Και εν πάση περίπτωσή κάνε ότι θέλεις,σαν τον the game θα 'σαι και 'συ που όλο λέει πως θα σκάσει 500ρικα και ακόμα με το πουλί στο χέρι είναι ποστάροντας ''Ελληνίδες χορεύτριες''.
Σιγα ρε μαστορα. Και τισαι συ που ξερεις τι κανω εγω? Πρακτορας?
Δεν εχω πμ απο σενα φιλε.Εγω παντως ξερω οτι δεν κοιτας τα pm...
Καύλα από σώμα,τα σκυλομούρη-κα................![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=105171.0;attach=477516;image[/img[/URL]]
[/quote]
Πολυ καυλα η ξανθια η δεξια...
Ναι,η μυτόγκα................Πολυ καυλα η ξανθια η δεξια...
Πολυ καυλα η ξανθια η δεξια...
κ άλλος ξερόλας !!! αμα κανονίσεις με 500 σου δίνω άλλα 500 εσένα..Στα 500 με το καταλληλο κονε!
τράβα εσύ στη φυλής μεγάλε γαμιά του 10€ και άσε μας εμας τι κάνουμε..μην ασχολείσαιΧαζοπούλι μου δεν πληρώνει την εμφάνιση αλλά τη ''δημοσιότητα'' (εδώ γελάμε).
Φυλής να πας έχει κλάσεις ανώτερες από αυτές τις βρώμες.
Και εν πάση περίπτωσή κάνε ότι θέλεις,σαν τον the game θα 'σαι και 'συ που όλο λέει πως θα σκάσει 500ρικα και ακόμα με το πουλί στο χέρι είναι ποστάροντας ''Ελληνίδες χορεύτριες''.
Αμα εσυ ξερεις περισσοτερα απο χορευτρια του χορου μεγαλε πες μας. Διδαξε μας.κ άλλος ξερόλας !!! αμα κανονίσεις με 500 σου δίνω άλλα 500 εσένα..πετάτε μια μαλακία καθε τρεις και λίγο..έλεος
κ άλλος ξερόλας !!! αμα κανονίσεις με 500 σου δίνω άλλα 500 εσένα..πετάτε μια μαλακία καθε τρεις και λίγο..έλεος