Επισκέπτης
Φιλιπινέζα είναι η τελευταία ;;;;
Φιλιπινέζα είναι η τελευταία ;;;;
σαβούρα είναι αυτή ? βάλε μας τη μάπα σου να γελάσουμε λίγο ρε μεγάλε...Φιλιπποπακιστανη φαινεται, τυπε.
Μα καλα και στις χορευτριες σαβουρογαμης ο Ελλην;
Αν μας πεις σε ποιο κλαμπ ισως τη βρουμε!!!
Γειά σου ρε Bold μεγάλε !!!!!ΓΝωστο ειναι το κλάμπ σου λεει... τι αλλο να σου πει.
Γειά σου ρε Bold μεγάλε !!!!!
μαγκες ειμαι νεος στην παρεα..και μολις διαβασα το "Αφιερωμα" και θεωρησα σκοπιμο να πω την εμπειρια μου..
τυχαινει να γνωριζω δυο τρεις κοπελες απο δαύτες..και συγκεκριμενα τις πιο γνωστες του είδους στην αθηνα..
κοιταξτε..σιγουρα δεν κοιτανε απλα τυπακια..σε καμια περιπτωση..αλλα απτην αλλη δεν ξερω κ αν πηγαινουν με λεφταδες απο χομπι..
σιγουρα κοιτανε το χρηματικο συμφερον αλλα οχι σαν μεροκαματο..απλα σαν σπονσορα για μερικους μηνες ισως και χρονο...αλλα και παλι οχι στανταρ...δεν κοιτανε τοοοοοοοοοοσο τα λεφτα..αλλα και σιγουρα δεν κοιτανε τα απλα καθημερινα τυπακια σαν κ εμας..
πχ η μια που ειναι κ η περισσοτερο φιλη μου (γνωστη μου) τα εχει με εναν ποδοσφαιριστη εδω και 2 χρονια περιπου που τωρα τελευταια εγινε ευρεως γνωστος γιατι πηγε εξωτερικο..η αλλη γνωστη μου τα εχει με ενα πρωταθλητη bodybuilder και πιο πριν με εναν δασκαλο καταδύσεων τουμπανιαρη..
δλδ θελω να σας πω οτι τπτ δεν ειναι απολυτο...
Τυπε, εισαι cross;σαβούρα είναι αυτή ? βάλε μας τη μάπα σου να γελάσουμε λίγο ρε μεγάλε...
αυτές δεν έχουνε μονιμους γκόμενους δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο κοριτσάκια του μεροκάματου είναι που φουσκώσανε τα μυαλά τους,όταν θα πέσει ο κώλος και το βυζί τους δεν θα μπορούνε να ανεβαίνουνε πάνω στο stage! εγώ έχω γαμήσει κάτι ψεφτοχορεuτριες και πορτιέρισες,όντως ψάχνουνε για μόνιμο σπόνσορα αλλα με τέτοια πουτανακια μπορεί να σου γαμηθούνε και To προφυλακτήρα του αυτοκινητου ένας φίλος μου 150 κιλά έχει γαμήσει πολλές τέτοιες γκόμενες τον μποντυμπίλντερ γιατί έχει πολύ χοντρό πορτοφόλι και ως γνωστόν στα λεφτά
τα χλεχλένια σου βάλτα στο πάτο σου.. εγώ τη μάπα σου είπα να βάλεις ν γελάσουμε... όσο για το αν είμαι κρος, άμα έχεις αρχίδια έλα κάτω στο Πειραιά να σε κεράσω καμια λεμονάδα.. ;)Τυπε, εισαι cross;
Γουσταρεις φωτο μου; Θες τα χλεχλενια μου ανφας ή προφιλ; :-*
άμα έχεις αρχίδια έλα κάτω στο Πειραιά
στο καρναγιοΣτα Καμίνια;
αμα είσαι απο νότια μεριά της Αθήνας και ο χοντρός φίλος σου επίσης, τότε κατάλαβα ποιος ειναι ο φίλος σου.
τα χλεχλένια σου βάλτα στο πάτο σου.. εγώ τη μάπα σου είπα να βάλεις ν γελάσουμε... όσο για το αν είμαι κρος, άμα έχεις αρχίδια έλα κάτω στο Πειραιά να σε κεράσω καμια λεμονάδα.. ;)
Ελα ρε φονικη μηχανη. Μηπως ξερεις και καρατε σαν τον Vanilla Ice;
http://[URL unfurl="true"]www.stasheverything.com/wp-content/uploads/2012/11/vanilla_ice.jpg[/img[/URL]]
Εχεις ξεπετσιασει το πουλακι σου με Φιλιπποπακιστανες χορευτριες και μου θες και ραντεβου θανατου, τρομπα :jerking:
[/quote]πες σε όλους ότι είσαι κότα, να τελειώνουμε... απο εδώ όλοι μάγκες το παίζετε ;)
Κανε γαργαρες με το μπριζερ σου κατω απο τις φιλιπποπακιστανες χορευτριες,πες σε όλους ότι είσαι κότα, να τελειώνουμε... απο εδώ όλοι μάγκες το παίζετε ;)
ναι ναι οκ.. συνέχισε ..πες κι άλλα.. νιώσε μάγκας !!! έτσι.. ξέρεις εσύ ;)Κανε γαργαρες με το μπριζερ σου κατω απο τις φιλιπποπακιστανες χορευτριες,
και ασε τα μεγαλα λογια παπακι.
Κανε μας ενα yo να κλασουμε μαντρες.
Για πες, για πες, απο κοντά είναι το ίδιο <<εντυπωσιακή>>.
έλα άρχοντα Διομήδη με το υλικό σου
ο lagonisian όταν την είδε στο πάρτυ είχε πάθει έρωτα,προσπάθησε να την καμακώσει(κέρασε και κάτι σφηνάκια ) αλλά έπεσε σε τοίχο!!!
αχ Μαρσίντα τι του έκανες του λαγού(τον μάγεψε το μίνι και το βαθύ της ντεκολτέ) ;)