Νέα

Χορεύτριες από κλαμπάκια της πόλης μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

one

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
1ον σε ευχαριστώ πολύ
2ον δεν έχω βρει κάτι αλλά υπόσχομαι ότι μέσα στην βδομάδα θα ενημερώσω...

Απλά ο μπαγάσας αλλά και κάτι φίλοι μου με τρέχουν.... χώρια από την δουλειά που με πάει γαμιώντας...

σε περιμενει ολο το φορουμ μαστορα!!!!

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Τι εγινε tasos? Περασε η βδομαδα που ηθελες..  ;)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
γιαυτο ολοι τώρα φοράνε αυτα τα τεραστια γυαλια, αντιγράψανε τον τονυ...

"In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women. "

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
...ακόμα περιμένουμε !!!

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Και γω αν πω οτι εχω τις ταδε πληροφοριες αν δε τις αποδειξω δεν εχω τιποτα οποτε μικρο καλαθι..!

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
τελευταία πολλοί ξέρουν και κανένας δεν λέει τπτ... μάλλον μας πουλάνε δράκους !!!!

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
απαραιτητο δεν ειναι αλλα ηθελα να πω οτι δεν ειναι αντιστροφως αναλογα .Αμα εχεις χρημα ,μπορεις να βρεις και ακρες,αμα εχεις ακρες και δεν εχεις χρημα ομως?

μενεις με το πουλι στο χερι αν δεν εχεις χρημα και εχεις μονο ακρες..

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
μενεις με το πουλι στο χερι αν δεν εχεις χρημα και εχεις μονο ακρες..
εσύ ρε κανόνι που τόσες και τόσες περνούν απ τα χέρια σου.. δεν έχεις τίποτα να (μου) πεις ???  :grin: ΠΜ

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=105171.0;attach=447881;image[/img[/URL]]

αυτη η ξανθια ειναι η πρωην του παντελιδη για την οποια εγραψε και τα τραγουδια
[/quote]

η μελαχρινη παντως μου ειπανε οτι ειναι πολυ δυνατο αλλα ο πληροφοριοδοτης χαθηκε....εντελως ξαφνικα!!!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=105171.0;attach=447881;image[/img[/URL]]

[/quote]

φαινεται μεγαλη καριολα

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Παίδες...επειδή πήγα ν ασχοληθώ με το άθλημα,θα σας πω απλά ότι κόπηκα στην "α' δημοτικού"  :s&m_2:

Χρειάζεται να χεις πολύ μαρούλι για να φας χορεύτρια κάποιου club στην Αθήνα καθώς οι επιλογές τους περιορίζονται στους 30+ γόνους  :jerking: πλούσιων οικογενειών,στους ιδιοκτήτες των μαγαζιών και σ εκείνους που τις προμοτάρουν για να χουν συνέχεια δουλειά και να κουνάνε την κωλάρα τους.Στο villa μάλιστα κάποια την ψήνανε 5 ταυτόχρονα φραγκάτοι και τελικά δεν την έφαγε κανείς,καθώς είχε βρει καλύτερο σπόνσορα νεαρό σε ηλικία.

Αν μπείτε στα FB τους θα δείτε φώτος με καλλιτέχνες,επιχειρηματίες,αθλητές και φυσικά διακοπές σε μέρη που εμείς δε θα πατήσουμε ποτέ.

Αναφέρομαι φυσικά στις τοπ 10-20 χορεύτριες των Αθηνών και όχι στην κάθε ελλεηνίδα που φόρεσε τον στρίνγκο της και έκανε Pole dancing στο bar έλα-έλα της κωλοπετινίτσας.  :s&m_2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

[/quote]

Η διπλανή είναι η φίλη της που λέει το αντιθετόοοο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παίδες...επειδή πήγα ν ασχοληθώ με το άθλημα,θα σας πω απλά ότι κόπηκα στην "α' δημοτικού"  :s&m_2:

Χρειάζεται να χεις πολύ μαρούλι για να φας χορεύτρια κάποιου club στην Αθήνα καθώς οι επιλογές τους περιορίζονται στους 30+ γόνους  :jerking: πλούσιων οικογενειών,στους ιδιοκτήτες των μαγαζιών και σ εκείνους που τις προμοτάρουν για να χουν συνέχεια δουλειά και να κουνάνε την κωλάρα τους.Στο villa μάλιστα κάποια την ψήνανε 5 ταυτόχρονα φραγκάτοι και τελικά δεν την έφαγε κανείς,καθώς είχε βρει καλύτερο σπόνσορα νεαρό σε ηλικία.

Αν μπείτε στα FB τους θα δείτε φώτος με καλλιτέχνες,επιχειρηματίες,αθλητές και φυσικά διακοπές σε μέρη που εμείς δε θα πατήσουμε ποτέ.

Αναφέρομαι φυσικά στις τοπ 10-20 χορεύτριες των Αθηνών και όχι στην κάθε ελλεηνίδα που φόρεσε τον στρίνγκο της και έκανε Pole dancing στο bar έλα-έλα της κωλοπετινίτσας.  :s&m_2:

Tα χουμε ξαναπει αυτα ρε τυπε  :grin:

μονο ο λοπεζ και η missbutterfly προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο.
:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως και για τις αλλες που λες εγω εχω αντιθετη αποψη....

λιγο αμα μετραει η αλλη και φορεσει το στριγκο οπως λες.... θα κοιταξει φραγκατους.

Απλα ξερεις... δεν θα παει στον πολυ φραγκατο που ειναι δικτυωμενος... θα παει στον λιγοτερο...

εσυ και εγω παντως μην ανησυχεις στην α νηπιου κοβομαστε μπροστα σε αυτους.

Δεν ειναι θεμα ελλεηνιδων... επειδη καποιοι κλαιγονται. Ετσι λειτουργει το συστημα .

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Tα χουμε ξαναπει αυτα ρε τυπε  :grin:

μονο ο λοπεζ και η missbutterfly προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο.
:2funny:
Σόρρυ δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες,μόνο κάποια σχόλια επίδοξων χορηγών.Τι λένε δηλαδή αυτοί οι 2? ότι γαμιούνται αβέρτα και είναι γαμώ τα παιδιά?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σόρρυ δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες,μόνο κάποια σχόλια επίδοξων χορηγών.Τι λένε δηλαδή αυτοί οι 2? ότι γαμιούνται αβέρτα και είναι γαμώ τα παιδιά?  :2funny:

Καλα δεν θυμαμαι κιολας αλλα η μια ελεγε οτι οι κοπελες κανουν απλα το μεροκαματο τους δεν πηδιουνται και ο αλλος οτι μπορεις να φας σερβιτορα ή μπαργουμαν. Κοιτα χορευτρια δεν ειναι καποια απο τις προηγουμενες αλλα αμα φυσαει λιγο εμφανισιακα ουτε αυτες τις τρως .

Γενικα για μενα οποιος παει σε μαγαζι κ περιμενει να φαει αυτες που παιζουν στον κυκλο του μαγαζιου (χορευτριες , σερβιτορες , μπαργουμαν ) ζει σε αλλη πραγματικοτητα ή ειναι Αισωπος. Εκτος βεβαια και αν εχεις φραγκα.... αν εισαι δικτυωμενος .... αν κυκλοφορεις μουρικο αμαξι... εχεις καλο ντυσιμο... καλη εμφανιση... γυμνασμενος... ε δεν θα πας να παιξεις ετσι με την Μπαρτσελονα.  ;)

Ασε τι λενε... ο κοσμος λεει πολλες φαμφαρες.

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Με κάλυψες τύπε απόλυτα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories