Miss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αυτο το μουνι ποια ειναι ρε παιδια? φατσοβιβλιο εχουμε?
Αυτο το μουνι ποια ειναι ρε παιδια? φατσοβιβλιο εχουμε?
Οι βαρελαδες της Θεσσαλονικης συμφωνουν πως αυτος ειναι ο καλυτερος πατος της πολης:
και fb:
Τ'οτι όποια χοροπηδάει σ'ενα πάγκο είναι και χορεύτρια και μπορεί ν'ανοίξει σχολή χορού..
Εισαι ιδιοκτητης ενος κλαμπ.... βλέπεις ενα ωραιο κοριτσακι
καπου.... δεν θα σκεφτοσουν οτι αμα την έβαζες χορευτρια στο μαγαζι σου
με ενα χαρτζηλικακι θα μπορουσες και να την πηδας και να σου φερνει καμια 100αρια
αντρες πελάτες ?
Κερδισμενοι ειναι ολοι αυτοι με αυτες.
Δε μιλάω για χορό σε club. Είναι λογικό αυτό που λες.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως πολλές απο αυτές τις κοπέλες έχουν αξιώσεις ν'ανοίξουν δική τους σχολή χορού ως δασκάλες χορού με μηδέν σπουδές στο αντικείμενο. Ο χορός ως σπουδή σε σχέση με αυτό που κάνουν έχει όση σχέση έχει η μπάκα μου με το 6pack του Σπαλιάρα ( καμία! ).
μην μου πεις οτι θεωρεις σοβαρη τεχνη το χοροΔε μιλάω για χορό σε club. Είναι λογικό αυτό που λες.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως πολλές απο αυτές τις κοπέλες έχουν αξιώσεις ν'ανοίξουν δική τους σχολή χορού ως δασκάλες χορού με μηδέν σπουδές στο αντικείμενο. Ο χορός ως σπουδή σε σχέση με αυτό που κάνουν έχει όση σχέση έχει η μπάκα μου με το 6pack του Σπαλιάρα ( καμία! ).
Απο τη συνέντευξη μόνο τις φωτογραφίες τσέκαρες, έτσι;
μην μου πεις οτι θεωρεις σοβαρη τεχνη το χορο
Δε μιλάω για χορό σε club. Είναι λογικό αυτό που λες.
αυτες οι γκομενες ειναι για τους επιχειρηματιες....
αν εισαι επιχειρηματιας ερχονται σαν τις πουτανες τις πηδαει οποιος εχει 20 ευρω στην τσεπη
ετσι και αυτες τις πηδαει οποιος εχει αδεια επιχειρηματια στην τσεπη για το μαγαζακι
σιγα τα σπουδαια προσωπα που θα κατσω να διαβασω και συνεντευξεις αυτες δεν ξερουν καλα καλα να μιλησουν
πιστευεις εσυ τις εκθεσεις που γραφουν τα περιοδικα για αυτες οτι ειναι δικες τους
μπραβο μπολντη. σα καλος μυρουδιας εδωσες γνωση με την πειρα σου στη νυχτα
Γιατι ετσι δεν γινεται ρε φιλε? ελα τωρα μην μου πεις
οτι πιστευεις οτι ενας οποισδηποτε που εχει βαφτισει τον εαυτο του
καρδιοκατακτηητη και γυριζει στα νυχτομαγαζα υπαρχει περιπτωση να ριξει εστω και μια απο αυτες.
Εκτος και αν πεσεις στην εξαιρεση... δηλαδη σε γυναικα που κινειται μονο με βαση
τι της αρέσει και δεν εχει αφησει την πλυση εγκεφαλου να εισχωρησει μεσα της.