Νέα

Χοντρές/παχουλές σε μπουρδέλα και studio

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ναι τυπε μου..
μην πεσουμε σε κανα αβυζο χτικιο με δοντια & ξενερωσουμε..

bravo-009.gif

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Παιδιά - τα  επαναλαβάνω - Η Ρίτα ή  Μαργαρίτα    που είναι στην ιουλιανου 71
Ειναι  η παλιά Ρίτα απο  Εξηκιου- κλπ- χμμμ.....  γενικά μέτρια πράγματα- και χωρίς διάθεση
Επίσης δουλεύει  ως Σύλβια στο  στούντιο Λουκιανού 20,
αλλα΄εκεί με  ...50- 100 Ε   :headbang: :headbang:
Εχω ξαναναφέρει ότι είναι για ..χειροδύναμους μόνο- εναν μικρόσωμο  αντρα μπορεί να τον λειώσει ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά - τα  επαναλαβάνω - Η Ρίτα ή  Μαργαρίτα    που είναι στην ιουλιανου 71
Ειναι  η παλιά Ρίτα απο  Εξηκιου- κλπ- χμμμ.....  γενικά μέτρια πράγματα- και χωρίς διάθεση
Επίσης δουλεύει  ως Σύλβια στο  στούντιο Λουκιανού 20,
αλλα΄εκεί με  ...50- 100 Ε   :headbang: :headbang:
Εχω ξαναναφέρει ότι είναι για ..χειροδύναμους μόνο- εναν μικρόσωμο  αντρα μπορεί να τον λειώσει ...
τυπε εγω τελευται φορα που περρασα απογευμα ηταν μια χοντρη μαυρομαλλα ρωσιδα
βυζολαγνε τυπε ηταν αρκετα χοντρη με βυζαρες

v4silis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω αυτη που λεει ο φιλος την μαυρομαλλα με τις βυζαρες ειδα...!!ξερουμε ποτε ειναι εκει...???

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τυπε εγω τελευται φορα που περρασα απογευμα ηταν μια χοντρη μαυρομαλλα ρωσιδα
βυζολαγνε τυπε ηταν αρκετα χοντρη με βυζαρες

Tη Μαργαρίτα πρέπει να λες τύπε.
Γουστάρω με τα τσαρούχια, αλλά έχει 25 γιούρο χωρίς εξτρά τύπε μου. Ληστεία δεν είναι;
Να'ταν και φαφούτες πάει στο διάολο. :(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Tη Μαργαρίτα πρέπει να λες τύπε.
Γουστάρω με τα τσαρούχια, αλλά έχει 25 γιούρο χωρίς εξτρά τύπε μου. Ληστεία δεν είναι;
Να'ταν και φαφούτες πάει στο διάολο. :(
τυπε δεν μου ειπε ονομα ο τσατσος
ναι 25 παρα πολλα δικε μου δεν λεει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
σύντροφοι τσαρκα βράδυ σαββάτου...ρε σισ ουτε μια χοντρή ...πέρασα απομετάξι και αχαρνών...τιποτα!μία μονο λιγο εύσωμη στην λεωνιδίου και μια στην ιασωνοσ εκεί που ειναι τα 2 πανω κατω στο πανω..αλλα ψόφια πράγματα...στην ιουλιανού ειχα πετύχει μια με μικρό στηθος αλλα κατι μπουτια όλα τα λεφτα...καλή υπομονετική χωρίς βιασύνες..απογευμα πρίν καμιά εβδομάδα...την αλλη που λέτε με τα βυζία την ρωσίδα την μαυρομαλα δεν πήγα...μεγάλη ρε γμτ..αυτή η μαργαρίτα επίσης τί ωρες παίζει? περασα αλλα δεν την βρήκα...πολλές φορες...στην ιασωνος 43 είχα ακουσει απο συναγωνιστές γιαμ μια μαρία βουλγαρα...αλλα και αυτή δεν την πέτυχα ποτέ! οτι πληροφορίεσ για χοντρέσ να τις γράφετε...!εχουν γίνει περιζήτητες!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σύντροφοι τσαρκα βράδυ σαββάτου...ρε σισ ουτε μια χοντρή ...πέρασα απομετάξι και αχαρνών...τιποτα!μία μονο λιγο εύσωμη στην λεωνιδίου και μια στην ιασωνοσ εκεί που ειναι τα 2 πανω κατω στο πανω..αλλα ψόφια πράγματα...στην ιουλιανού ειχα πετύχει μια με μικρό στηθος αλλα κατι μπουτια όλα τα λεφτα...καλή υπομονετική χωρίς βιασύνες..απογευμα πρίν καμιά εβδομάδα...την αλλη που λέτε με τα βυζία την ρωσίδα την μαυρομαλα δεν πήγα...μεγάλη ρε γμτ..αυτή η μαργαρίτα επίσης τί ωρες παίζει? περασα αλλα δεν την βρήκα...πολλές φορες...στην ιασωνος 43 είχα ακουσει απο συναγωνιστές γιαμ μια μαρία βουλγαρα...αλλα και αυτή δεν την πέτυχα ποτέ! οτι πληροφορίεσ για χοντρέσ να τις γράφετε...!εχουν γίνει περιζήτητες!
τυπε το bbwlover τον ξερεις? :2funny:

kaisarlis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πρέπει να είσαι ανώμαλος για να γουστάρεις να γαμάς χοντρές ή να έχεις να γαμησεις χρόοοοοοονια που δε θα σε πείραζε να γαμούσες ένα τέρας. :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πρέπει να είσαι ανώμαλος για να γουστάρεις να γαμάς χοντρές ή να έχεις να γαμησεις χρόοοοοοονια που δε θα σε πείραζε να γαμούσες ένα τέρας. :headbang:
εσυ τυπε χρειαζεσαι μαθηματα απτον παμμεγιστο bbwlover :2funny:

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλα αν δεν σου αρεσει εσενα η πεζοπορια στο βουνο δεν σημαινει οτι δεν αρεσειν σε κανεναν ! οπωσ και να χει αν δεν σας αρεσουν οι χοντρες μην μπαινετε σ αυτο το νήμα ...οχι ασχετοι εδώ παρακαλώ...καμιά νέα πληροφορία?

Επισκέπτης

Χοντρες Τοφαλους (βουνα λιπους με διπλωσεις)  η' Χοντρες Παιχνιδιαρες και ΣεξοΤσαχπινες (με extra κιλα σαν υπερισχυμενες καμπυλες) ???

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
οχι πάντως φούσκες λιπους μεγάλες καμπυλες μπουτάρες βυζαρες  κωλαρα τεράστια

Stories

Νέο!

Stories