!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
dependsεχουν γραφεί πολλά και άσχημα για το θεραπευτήριο αυτό .Αλλά εχει ενα καλό που δεν το εχω βρει αλλού ,φουλ πρόγραμμα με λόκο .
dependsεχουν γραφεί πολλά και άσχημα για το θεραπευτήριο αυτό .Αλλά εχει ενα καλό που δεν το εχω βρει αλλού ,φουλ πρόγραμμα με λόκο .
depends
depends
bella gerud alii , tu felix nube!!!Agreed!
εχουν γραφεί πολλά και άσχημα για το θεραπευτήριο αυτό .Αλλά εχει ενα καλό που δεν το εχω βρει αλλού ,φουλ πρόγραμμα με λόκο .
μεταbella gerud alii , tu felix nube!!!
ονοματακι αυτησ???
δεν θυμάμαι ,αλλα δεν θα σου ειναι δυσκολο να την βρείς ,κόστος 60 ευρώ , αδύνατη κακομούτσουνη, πολύ καλές υπηρεσίες .ονοματακι αυτησ???
Το πρόγραμμα των 70€ στο εν λόγω ίδρυμα για μία ώρα πρόγραμμα είναι μούφα, πεταμένα λεφτά,
εγώ το πήρα για να έχω πιο πολύ ώρα, για μιά δεύτερη γύρα, αλλά στα 50 λεπτά η κοπέλα την έκανε και μου είπε πως δεν γίνεται για δεύτερο γύρο, όπότε, όπως έχουμε ξαναπεί 50 για 45 λεπτά και πολλά τους είναι.
Πήρα την Κατερίνα, κοντή χοντρούλα, με βυζάρες, αρκετά γλυκιά και δηλώνει Ελληνογαλλίδα, κάτι γαλλικά (κανονικά γαλλικά) κατά την ώρα του μου τα πέταξε, οπότε ίσως και να είναι.
Από μασάζ αρκετά καλό και στις λοιπές υπηρεσίες πιστεύω πως θα μείνετε ικανοποιημένοι.
Γλύφει ωραία το κοντάρι (άνευ) και τις μπάλλες, με στοργή και τρυφερότητα και στο αρκετές στάσεις χωρίς μα και μου.
Αν δεν μου έκανε την ξεφτίλα με την δεύτερη γύρα και το χρόνο θα έλεγα πως πέρασα θαυμάσια,
αλλά κατάφερε και μου την έσπασε.
Eπιβεβαιωνω τα ως ανω,με προσθεση οτι δεν ειναι να κατεβεις παρακατω.Οπως λενε εχει τσακωθει με το νερο.
Περασμα απο δω. Μαργαριτα στην υποδοχη, μιλφ ετσι κι ετσι με αλλα δεν ητο διαθεσιμη. [size=14pt]Διαθεσιμη μια αλλη, σκετο θεριο.[/size]
"εξαγριώθηκα".... αλλα για τον αναποδο λογοΦοβάται ο Γιάννης το θεριό.... και το θεριό το Γιάννη!!!
"εξαγριώθηκα".... αλλα για τον αναποδο λογο
νομιζα οτι ημουνα δυνατος καταδρομεας αλλα.... βρηκα τα ορια μουΓιατί δεν τίμησες το ¨θεριό"???
φιλα το κορανι πριν ξεκινησεις την "αποστολη" σου Αν επιζησεις, πες μας τι παιχτηκεΧμμμμ.... με βάζεις σε (πονηρές) σκέψεις! Για να κοιτάξω το πλήθος των χαρτονομισμάτων που έχει απομείνει στο πορτοφόλι μου..... ;) ;) ;)
φιλα το κορανι πριν ξεκινησεις την "αποστολη" σου Αν επιζησεις, πες μας τι παιχτηκε
ιδια μερα πηρα τηλ το πρωι κ ειπε οτι ειναι κλειστα...Σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα βίωσα εμπειρία ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ,
η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με άφησε με το πουλί στο χέρι (ΔΕΝ )
γιατί λέει τελείωσε ο χρόνος και δεν μπορούσε να κάτσει παραπάνω.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο, σ'αυτές τις περιπτώσεις
εμφάνιση, προγράμματα και υπηρεσίες, για μένα,
έχουν μικρή σημασία.
ΥΓ. Να επισημάνω, για να μην ρίξουμε ευθύνες στο ίδρυμα,
πως ΚΑΜΙΑ άλλη κοπέλα, σε παρόμοιες περιπτώσεις,
δεν έφυγε πριν ολοκληρώσει το έργο της.