Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Χέυδεν 19 1ος "Χειρομαλάξεις" Βικτώρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Το πρόγραμμα των 70€ στο εν λόγω ίδρυμα για μία ώρα πρόγραμμα  είναι μούφα, πεταμένα λεφτά,
εγώ το πήρα για να έχω πιο πολύ ώρα, για μιά δεύτερη γύρα, αλλά στα 50 λεπτά η κοπέλα την έκανε και μου είπε πως δεν γίνεται για δεύτερο γύρο, όπότε, όπως έχουμε ξαναπεί 50 για 45 λεπτά και πολλά τους είναι.

Πήρα την Κατερίνα, κοντή χοντρούλα, με βυζάρες, αρκετά γλυκιά και δηλώνει Ελληνογαλλίδα, κάτι γαλλικά (κανονικά γαλλικά) κατά την ώρα του  :knockinb: μου τα πέταξε, οπότε ίσως και να είναι.

Από μασάζ αρκετά καλό και στις λοιπές υπηρεσίες πιστεύω πως θα μείνετε ικανοποιημένοι.
Γλύφει ωραία το κοντάρι (άνευ) και τις μπάλλες, με στοργή και τρυφερότητα και στο :knockinb: αρκετές στάσεις χωρίς μα και μου.
Αν δεν μου έκανε την ξεφτίλα με την δεύτερη γύρα και το χρόνο θα έλεγα πως πέρασα θαυμάσια,
αλλά κατάφερε και μου την έσπασε.

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το πρόγραμμα των 70€ στο εν λόγω ίδρυμα για μία ώρα πρόγραμμα  είναι μούφα, πεταμένα λεφτά,
εγώ το πήρα για να έχω πιο πολύ ώρα, για μιά δεύτερη γύρα, αλλά στα 50 λεπτά η κοπέλα την έκανε και μου είπε πως δεν γίνεται για δεύτερο γύρο, όπότε, όπως έχουμε ξαναπεί 50 για 45 λεπτά και πολλά τους είναι.

Πήρα την Κατερίνα, κοντή χοντρούλα, με βυζάρες, αρκετά γλυκιά και δηλώνει Ελληνογαλλίδα, κάτι γαλλικά (κανονικά γαλλικά) κατά την ώρα του  :knockinb: μου τα πέταξε, οπότε ίσως και να είναι.

Από μασάζ αρκετά καλό και στις λοιπές υπηρεσίες πιστεύω πως θα μείνετε ικανοποιημένοι.
Γλύφει ωραία το κοντάρι (άνευ) και τις μπάλλες, με στοργή και τρυφερότητα και στο :knockinb: αρκετές στάσεις χωρίς μα και μου.
Αν δεν μου έκανε την ξεφτίλα με την δεύτερη γύρα και το χρόνο θα έλεγα πως πέρασα θαυμάσια,
αλλά κατάφερε και μου την έσπασε.

Eπιβεβαιωνω τα ως ανω,με προσθεση οτι δεν ειναι να κατεβεις παρακατω.Οπως λενε εχει τσακωθει με το νερο.

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Eπιβεβαιωνω τα ως ανω,με προσθεση οτι δεν ειναι να κατεβεις παρακατω.Οπως λενε εχει τσακωθει με το νερο.

Όχι ρε.. σοβαρά;; άμα είναι έτσι την "έθαψες" την κοπέλα. Είπαμε .. αλλά και βρωμύλο  η τύπισσα;  :uglystupid:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Περασμα απο δω. Μαργαριτα στην υποδοχη, μιλφ ετσι κι ετσι με  :tits: αλλα δεν ητο διαθεσιμη. Διαθεσιμη μια αλλη, σκετο θεριο.

αποχωρησα για Φερων 19, συνεχεια στο αντιστοιχο θρεντ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Περασμα απο δω. Μαργαριτα στην υποδοχη, μιλφ ετσι κι ετσι με  :tits: αλλα δεν ητο διαθεσιμη. [size=14pt]Διαθεσιμη μια αλλη, σκετο θεριο.[/size]

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό.... και το θεριό το Γιάννη!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
"εξαγριώθηκα".... αλλα για τον αναποδο λογο   :tooth: :tooth: :tooth:

Γιατί δεν τίμησες το ¨θεριό"???

Χμμμμ.... με βάζεις σε (πονηρές) σκέψεις! Για να κοιτάξω το πλήθος των χαρτονομισμάτων που έχει απομείνει στο πορτοφόλι μου..... ;) ;) ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Γιατί δεν τίμησες το ¨θεριό"???
νομιζα οτι ημουνα δυνατος καταδρομεας αλλα.... βρηκα τα ορια μου

Χμμμμ.... με βάζεις σε (πονηρές) σκέψεις! Για να κοιτάξω το πλήθος των χαρτονομισμάτων που έχει απομείνει στο πορτοφόλι μου..... ;) ;) ;)
φιλα το κορανι πριν ξεκινησεις την "αποστολη" σου  :grin: :grin: :grin: Αν επιζησεις, πες μας τι παιχτηκε

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
φιλα το κορανι πριν ξεκινησεις την "αποστολη" σου  :grin: :grin: :grin: Αν επιζησεις, πες μας τι παιχτηκε

Κοράνι, δεν θα φιλήσω.....αλλά τα παιδάκια μου πριν ξεκινήσω για να φέρω σε πέρας την αποστολή, ΣΙΓΟΥΡΑ! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα βίωσα εμπειρία ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ,
η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με άφησε με το πουλί στο χέρι (ΔΕΝ :cum:)
γιατί λέει τελείωσε ο χρόνος και δεν μπορούσε να κάτσει παραπάνω.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, σ'αυτές τις περιπτώσεις
εμφάνιση, προγράμματα και υπηρεσίες, για μένα,
έχουν μικρή σημασία.

ΥΓ. Να επισημάνω, για να μην ρίξουμε ευθύνες στο ίδρυμα,
πως ΚΑΜΙΑ άλλη κοπέλα, σε παρόμοιες περιπτώσεις,
δεν έφυγε πριν ολοκληρώσει το έργο της.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μιά σωστή θεραπεύτρια ξέρει να διαχειρίζεται και τον χρόνο...Βέβαια,αμα αφήσει 5 λεπτά για την μπριζόλα,ο άλλος δεν ειναι μηχανή....
Απο προσωπική μου εμπειρία πάντως,οι έμπειρες μασατζούδες συνήθως μοιράζουν τον χρόνο στη μέση.....

OP
OP
!blis

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα βίωσα εμπειρία ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ,
η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με άφησε με το πουλί στο χέρι (ΔΕΝ :cum:)
γιατί λέει τελείωσε ο χρόνος και δεν μπορούσε να κάτσει παραπάνω.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, σ'αυτές τις περιπτώσεις
εμφάνιση, προγράμματα και υπηρεσίες, για μένα,
έχουν μικρή σημασία.

ΥΓ. Να επισημάνω, για να μην ρίξουμε ευθύνες στο ίδρυμα,
πως ΚΑΜΙΑ άλλη κοπέλα, σε παρόμοιες περιπτώσεις,
δεν έφυγε πριν ολοκληρώσει το έργο της.
ιδια μερα πηρα τηλ το πρωι κ ειπε οτι ειναι κλειστα...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom