Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Χέυδεν 19 1ος "Χειρομαλάξεις" Βικτώρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Α, και κάτι άλλο μάγκες, SORRY που δε το ανέφερα ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ .
[size=10pt]Μου ζήτησαν το 50αρι προκαταβολικά. !!!! [/size]  :s&m_1:

50 κλωτσές προκαταβολικά έπρεπε να δώσεις...
ρε τι γινεται...

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε τι γινεται...

Zero εγώ είμαι μαζί σου "αρχηγέ" στο θέμα αυτό. Δοκιμαστικά πήγα να δω αν ισχύουν αυτά που γράφουν οι συναγωνιστές.Και όντως ισχύουν.
Από μένα  [size=10pt][size=10pt]μαύρο δαγκωτό[/size][/size] . Το γράφω και πιο πάνω άλλωστε.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εγω δε τα ειδα τοσο τραγικα οσο τα περιγραφετε

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Πρόσφατη  επίσκεψη για  observation στον εν λόγω οικον, η οποία απέβη άκαρπος- και  ενημερώνω.
Χώρος απαράδεκτος και  ευκαιριακός  – στο επίπεδο των  Πατησίων 175, Φερών 19 / 6ος  κλπ
Στην υποδοχή η αναφερθείσα αξιόλογη ψηλή early  milf- δεν προσεφέρθη  η ιδία /
και μου έδειξε άλλες τρεις- την  από τον Hellios αναφερθείσα Βικυ ,  (ολα τα μασαζ έχουν από μια Βικυ ..) :grin:
μια Κατερίνα,  χοντόχοντρη με τεράστια  :tits: κρεμαστά,
(ως Πολωνίδα  και όχι ελληνιδα συστήθηκε)  και μια άλλη νταρνταοειδής μπαζοειδής.
Μου ειπωθηκε- ότι κανουν μασσαζ  με 50 , και οτι υπάρχει πρόγραμμα με 70 Ε  (δηλ. υποψίες  για φουλ  στο 70Ε  λογω πρώτης φοράς....) =--
Οδηγηθηκα σε ανευ κλιματισμου δωμάτιο , με ανεμιστήρα δαπέδου, και  ήδη σκεπτόμενος αναχωρησιν, ειπα οτι  ενδιαφέρομαι  για καποια  εξ  αυτών στην τύχη .
Εκεί  η σερίφισσα μου λέει  το εδώ αναφερθέν  από  τον συναγωνιστή  Helios « Πρέπει να ντόσις τώρα πενηντάρι» .
Επειδή είμεθα εδώ  οπαδοί των ... Πέννυ Ντάρια  (50αρια) !!  :2funny: , αλλά όχι  του ...Τορα Ναντόσις.  :2funny:
Έφυγα & δεν έκατσα.  σκεφτόμενος τα ορθως εδώ  αναφερθέντα.  υπό  Iblis, Zero.  GG XXX κλπ
δηλ.  τι υπηρεσίες και από ποιες , και επί 45 + min,βρίσκει κανεις  σε Σολ 59 και  Στ 63  για 70 Ε κλπ
Ολες οι αναφορες εδώ πάντως είναι πολυ σωστές,  και  σε  αρκετους μπορεί να  ταιριάζει το εκεί συστημα, ιδίως αν  φτιάξουν τον  χώρο ,
μπορεί να είναι  ΟΚ. Ακόμα και ο παραλληλισμός με το Μεσογ 208 ήταν  πολυ εύστοχος, αφού και εκεί ...ζητούσαν τα  100 απο πριν  (Ελλη). ΟΚ.
Υγιαίνετε—μετά  κλιματισμού !  :sunglasses:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εγω δε δινω ουτε σεντ πανω απο 50 ευρω σε μασατζηδικο.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σωστός- και το avatar  με τον Τζων κορυφαιο :sunglasses:
Τικης >>
Πως περνουν τα χρονιουα, ονειρα γλυκουά, σαν τα χελιοδουόνια, φεύγουν μακρυουά ....  :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Δε μπαινω με τρελλα μουνακια, ειναι παγοκολωνες
καλα ρε συ το τρελο μουνακι ειναι και καλα....λεμε τωρα οτι δεις μια που ειναι οκ για τα γουστα σου δεν θα μπεις?...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα ρε συ το τρελο μουνακι ειναι και καλα....λεμε τωρα οτι δεις μια που ειναι οκ για τα γουστα σου δεν θα μπεις?...
είναι ο μοναδικός που πάει σε μασατζίδικο με 50, μην αγχώνεσαι...
όλοι οι υπόλοιποι που είναι κορόιδα πάνε με περισσότερα

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Α, και κάτι άλλο μάγκες, SORRY που δε το ανέφερα ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ .
[size=10pt]Μου ζήτησαν το 50αρι προκαταβολικά. !!!! [/size]  :s&m_1:
ρε τι γινεται...

Μη δώσετε το 50άρι προκαταβολικά σε καμία περίπτωση! :tickedoff:
Τι μας πέρασαν, είναι εντελώς προσβλητικό και αναξιοπρεπές! >:(
Πέρα από το ... επίπεδο, το οποίο ήδη έχει περιγραφεί από τους φίλτατους συναγωνιστές :P, πράγμα, βεβαίως, που έχει να κάνει και με εντελώς προσωπικές επιλογές και κριτήρια ...!!!  

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  η φερεγγυοτητα τηs φατσαs σου θα εφταιγε  :2funny:

:2funny: :2funny: Όχι ρε , δεν έχω λαμογιόφατσα.. χαχαχα. Πρέπει να είναι το σύστημα του μαγαζιού. Όπως πιστοποιεί και ο Observer , του τα ζήτησαν κι εκείνου.
Ίσως την έχουν πατήσει, και έχει φύγει κανένας συναγωνιστής έτσι.. χωρίς να δώσει φράγκο.  :dancing:
Κοιτάξτε, ο καθένας έχει τη γνώμη του και τα γούστα του και την τσέπη του φυσικά. Για την τσέπη μου είναι το συγκεκριμένο , από υπηρεσίες όπως προανέφερα η Βίκυ ήταν ΟΚ.Από μασάζ βέβαια.. Άστο. Το μαγαζάκι όμως δεν με εμπνέει για να ξαναπάω.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εγω παντως πληρωσα στο τελος πριν κανα μηνα που ειχα παει. Ισως τους ετυχαν λαμογιες (ειναι και περιεργη η περιοχη εκει) και αλλαξαν την πολιτικη

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια για εναν ασχετο με μασατζιδικα τι θα προτεινατε?

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχουν γραφεί πολλά και άσχημα για το θεραπευτήριο αυτό .Αλλά εχει ενα καλό που δεν το εχω βρει αλλού ,φουλ πρόγραμμα με λόκο .

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom