Πρόσφατη επίσκεψη για observation στον εν λόγω οικον, η οποία απέβη άκαρπος- και ενημερώνω.
Χώρος απαράδεκτος και ευκαιριακός – στο επίπεδο των Πατησίων 175, Φερών 19 / 6ος κλπ
Στην υποδοχή η αναφερθείσα αξιόλογη ψηλή early milf- δεν προσεφέρθη η ιδία /
και μου έδειξε άλλες τρεις- την από τον Hellios αναφερθείσα Βικυ , (ολα τα μασαζ έχουν από μια Βικυ ..)
μια Κατερίνα, χοντόχοντρη με τεράστια
κρεμαστά,
(ως Πολωνίδα και όχι ελληνιδα συστήθηκε) και μια άλλη νταρνταοειδής μπαζοειδής.
Μου ειπωθηκε- ότι κανουν μασσαζ με 50 , και οτι υπάρχει πρόγραμμα με 70 Ε (δηλ. υποψίες για φουλ στο 70Ε λογω πρώτης φοράς....) =--
Οδηγηθηκα σε ανευ κλιματισμου δωμάτιο , με ανεμιστήρα δαπέδου, και ήδη σκεπτόμενος αναχωρησιν, ειπα οτι ενδιαφέρομαι για καποια εξ αυτών στην τύχη .
Εκεί η σερίφισσα μου λέει το εδώ αναφερθέν από τον συναγωνιστή Helios « Πρέπει να ντόσις τώρα πενηντάρι» .
Επειδή είμεθα εδώ οπαδοί των ... Πέννυ Ντάρια (50αρια) !!
, αλλά όχι του ...Τορα Ναντόσις.
Έφυγα & δεν έκατσα. σκεφτόμενος τα ορθως εδώ αναφερθέντα. υπό Iblis, Zero. GG XXX κλπ
δηλ. τι υπηρεσίες και από ποιες , και επί 45 + min,βρίσκει κανεις σε Σολ 59 και Στ 63 για 70 Ε κλπ
Ολες οι αναφορες εδώ πάντως είναι πολυ σωστές, και σε αρκετους μπορεί να ταιριάζει το εκεί συστημα, ιδίως αν φτιάξουν τον χώρο ,
μπορεί να είναι ΟΚ. Ακόμα και ο παραλληλισμός με το Μεσογ 208 ήταν πολυ εύστοχος, αφού και εκεί ...ζητούσαν τα 100 απο πριν (Ελλη). ΟΚ.
Υγιαίνετε—μετά κλιματισμού !