Νέα

Che Guevara

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ding-dong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
άκου και δες και αυτό[youtube=425,350]SSRVtlTwFs8[/youtube]

Γνωρίζεις καλύτερα από μένα ότι η γκόμενα του βίντεο-κλίπ είναι αναθρεμένη στη ... Δύση! Αν είχε μεγαλώσει σε καθεστώς Αλβανοκαμποτζιανού τύπου ή Σοβιετίας, θα ήταν σαν τις συναγωνίστριες της φωτογραφίας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bet

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αναρωτιέσαι πως θα γίνει η Κούβα...?

Ένας δορυφόρος των μητροπόλεων του καπιταλισμού και δη της Αμερικής...Θα είναι όμως μόνο της Αμερικής, ή θα είναι του καπιταλισμού? Δεν είναι τα συστήματα, ούτε οι χώρες αποκλειστικά που επηρεάζουν τη σχέση κοινωνία-άνθρωπος με την πλατύτερη έννοια. Πολλά ξεκινάνε από τον αντικειμενικό-υποκειμενικό παράγοντα του ίδιου του περιβάλλοντος...

Για να μην μπερδευόμαστε βραδιάτικα , θα σου πω ένα πράγμα...

Οι χώρες και οι άνθρωποι που προόδευσαν τα τελευταία 50 χρόνια, ήτανε εκείνες που μετέτρεψαν την ηθική του σήμερα στην ανηθικότητα του αύριο , ότι κι αν συνεπάγεται αυτό...

Μιας και είμαστε σε αυτό το φόρουμ και μιλώντας όχι και τόσο σοβαρά ώστε να κάνω επίδειξη της ιδιότητάς μου, σου λέω ότι σε 10 χρόνια οι πουτάνες τσέχες θα έχουν αγοράσει 15 τεσσάρια στην γλυφάδα κι εμείς μπορεί να πρέπει να πληρώνουμε καθημερινά 32% φπα στις σοκολάτες για να βρούμε υποκατάστατα του σεξ...

Επισκέπτης
αυτό στο έβαλα για να δώ αν ξέρεις σημάδι γιατί κάτι άκουσα ότι στον στρατό ήσουν μόνιμος θαλαμοφύλακας σαν κάτι άλους που το παίζουν υπερ πατριώτες.

Άμα θέλουν τίποτε μαγκάκια εδώ πέρα, γράφουμε που έχει υπηρετήσει ο καθένας.
Για όσους θα κάνουν τουμπεκί , θα καταλάβουμε. Ξέρουμε ότι οι antifa των Εξαρχείων έχουν ξηγηθεί τρελόχαρτο οι περισσότεροι ...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.425
Πόντοι
506
Αρχίζω: Δν/εας πζ Τριπολη, Ροδος, Φιλιατες.

Επισκέπτης
Ένας δορυφόρος των μητροπόλεων του καπιταλισμού και δη της Αμερικής...Θα είναι όμως μόνο της Αμερικής, ή θα είναι του καπιταλισμού? Δεν είναι τα συστήματα

Ο καπιταλισμός ωστόσο ως σύστημα, δεν είναι ξεκάθαρα τυποποιημένο. Δεν έχει συγκεκριμένες αρχές, ούτε κάποιο μανιφέστο. Αποτελεί ουσιαστικά έκφραση της φυσικής απληστείας του ατόμου. Ούτε έχει και φανατικούς υποστηρικτές. Ούτε καν υποστηρικτές δηλαδή, τι φανατικούς.

Επισκέπτης
Άμα θέλουν τίποτε μαγκάκια εδώ πέρα, γράφουμε που έχει υπηρετήσει ο καθένας.
Για όσους θα κάνουν τουμπεκί , θα καταλάβουμε. Ξέρουμε ότι οι antifa των Εξαρχείων έχουν ξηγηθεί τρελόχαρτο οι περισσότεροι ...
αγοράκι εγώ δεν είμαι εξαρχειώτης και δεν κυκλοφορώ πολύ εκεί ενώ εσύ για να λες όλο για τα εξάρχεια κάτι ξέρεις γιατί εκτός από ψευτό αναρχικούς κυκλοφορούν και μπάτσοι και ρουφιάνοι και πρεζάκηδες και κουλτουριάριδες κλπ.

bet

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το topic καθίσταται γελοίο...

Ο 'Ψιτ' Γκεβάρα δεν χωράει στον σύγχρονο ελληνικό στρατό που μόνος του στόχος είναι να μειώνει κατά 2-3% το ποσοστό ανεργίας κάθε χρόνο.

Θεωρώ ότι τα ένσημα του καθενός ίσως θα έπρεπε να μπούνε σε κάποιο άλλο τόπικ, που δεν θα πρόσβαλε τον μοναδικό πραγματικό - ρομαντικό και αληθινό επαναστάτη που είδαν τα δικά μας τουλάχιστον μάτια...

Επισκέπτης
τον μοναδικό πραγματικό - ρομαντικό και αληθινό επαναστάτη που είδαν τα δικά μας τουλάχιστον μάτια...

Για μένα ρομαντικοί Επαναστάτες και αγωνιστές ήταν ο Παύλος Μελάς, ο Καπετάν-Άγρας και ο Γρίβας. Οι πρώτοι έσωσαν τη Μακεδονία από τους βούλγαρους κομιτατζήδες και ο τελευταίος έσωσε την Ελλάδα από τους κατσαπλιάδες και την Κύπρο από τους Άγγλους.

Τι είδους επαναστάτης ήταν ο Τσέ που έριξε έναν δικτάτορα , το Μπατίστα, για να εγκαταστήσει έναν πολύ χειρότερο , τον Κάστρο δεν καταλαβαίνω. Και δεν μου εξηγείτε κι όλας !

Επισκέπτης
εκτός από ψευτό αναρχικούς κυκλοφορούν και μπάτσοι

Οι μπάτσοι προστατεύουν τους αναρχικούς ρε εσύ. Γιατί αν τους άφηναν 5 λεπτά απροστάτευτους θα μας ... τέλειωναν οι αναρχικοί. Ένας αγριεμένος ιδιοκτήτης καμμένου ΙΧ αν έμενε μόνος 5 λεπτά με 50 αναρχικούς θα τους έκανε μακαρίτες. Οπότε οι μπάτσοι κάνουν καλή δουλειά. Έχεις δει να άφησαν ποτέ να πειράξει κανείς τους αναρχικούς; Ο Περίανδρος που έδειρε μόνος του 3 αναρχικούς αλήτες έφαγε 21 χρόνια φυλακή.

Επισκέπτης
Για μένα ρομαντικοί Επαναστάτες και αγωνιστές ήταν ο Παύλος Μελάς, ο Καπετάν-Άγρας και ο Γρίβας. Οι πρώτοι έσωσαν τη Μακεδονία από τους βούλγαρους κομιτατζήδες και ο τελευταίος έσωσε την Ελλάδα από τους κατσαπλιάδες και την Κύπρο από τους Άγγλους.

Τι είδους επαναστάτης ήταν ο Τσέ που έριξε έναν δικτάτορα , το Μπατίστα, για να εγκαταστήσει έναν πολύ χειρότερο , τον Κάστρο δεν καταλαβαίνω. Και δεν μου εξηγείτε κι όλας !
μια και το παίζεις μάγκας θα σου κάνω μια πρόταση αυριο να κυκλοφορήσουμε στην ομόνοια εγώ με μπλουζάκι με φώτο τον τσε και σφυροδρέπανο και να γράφω είμαι κομμουνιστής και εσύ με μπλουζάκι με τον αγκυλωτό και να γράφεις λατρεύω τον χίτλερ και να δούμε ποιος θα φάει τα γιαούρτια σε προκαλώ αν είσαι μάγκας

Επισκέπτης
Οι μπάτσοι προστατεύουν τους αναρχικούς ρε εσύ. Γιατί αν τους άφηναν 5 λεπτά απροστάτευτους θα μας ... τέλειωναν οι αναρχικοί. Ένας αγριεμένος ιδιοκτήτης καμμένου ΙΧ αν έμενε μόνος 5 λεπτά με 50 αναρχικούς θα τους έκανε μακαρίτες. Οπότε οι μπάτσοι κάνουν καλή δουλειά. Έχεις δει να άφησαν ποτέ να πειράξει κανείς τους αναρχικούς; Ο Περίανδρος που έδειρε μόνος του 3 αναρχικούς αλήτες έφαγε 21 χρόνια φυλακή.
κυκλοφορούν και ρουφιάνοι.

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μια και το παίζεις μάγκας θα σου κάνω μια πρόταση αυριο να κυκλοφορήσουμε στην ομόνοια εγώ με μπλουζάκι με φώτο τον τσε και σφυροδρέπανο και να γράφω είμαι κομμουνιστής και εσύ με μπλουζάκι με τον αγκυλωτό και να γράφεις λατρεύω τον χίτλερ και να δούμε ποιος θα φάει τα γιαούρτια σε προκαλώ αν είσαι μάγκας

Βρε ανάποδα να βάλετε τα μπλουζάκια να δούμε τότε τη θα γίνει ….. :headbang:

Επισκέπτης
:dancing: :dancing:[youtube=425,350]SynVFM_6ezk&mode[/youtube] :dancing: :dancing:[youtube=425,350]AZ7IZcw1fNQ&mode[/youtube]

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ρε κακομοίρη που πρόσφατα έμαθα το παίζεις και οδοντίατρος τι σε κάνει να νομίζεις ότι μπορείς να γράφεις σε ένα φόρουμ για μπουρδέλα υποστηρίζοντας έναν τύπο που έχει κάνει απόπειρα δολοφονίας; σου έχει περάσει από το ανύπαρκτο μυαλό σου ότι δεν είσαι στο φόρουμ της χρυσής αυγής; καταλαβαίνεις ότι αν ήσουν επώνυμος και όχι μια κλανιά του ίντερνετ θα χες πρόβλημα με τον νόμο; είσαι τελείως καθυστερημενος; πάρε να διαβάσεις για το βλαστάρι σου, τον άρειο περίανδρο που αν τον έβλεπες στο κουρδιστάν θα τον έκανες για αρχηγό φυλής.

Βεβαίως το βήμα είναι κάτι σαν το ιντυμίντια για σένα, ίσως τη θεωρείς και αντικαθεστωτική εφημερίδα. Πήγαινε σε κάνα γιατρό ή πέσε από κανα γκρεμό. Για το καλό όλων.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.425
Πόντοι
506
Εγώ ακόμα περιμένω απάντηση για το που υπηρέτησε το... κομάντο Λάκης.

Επισκέπτης
Τα 2500 άτομα που έκαναν πορεία στα Εξάρχεια το 2002 υπέρ της 17Ν , υβρίζοντάς ταυτόχρονα εκείνους που δολοφονήθηκαν από αυτήν, δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
από ποιον να έχουν πρόβλημα αφού όλοι και όλοι στην χρυσή αυγή ούτε ταξί δεν γεμίζεται.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τα 2500 άτομα που έκαναν πορεία στα Εξάρχεια το 2002 υπέρ της 17Ν , υβρίζοντάς ταυτόχρονα εκείνους που δολοφονήθηκαν από αυτήν, δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

A ρε lakis33 τα ακροδεξιά σου φρονήματα δεν σε αφηνουν κυριολεκτικα σε ησυχια. ;)
Δεν αντεχεις ρε παιδι μου ;) ;) ;) ;)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom