Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.130
- Πόντοι
- 7.216
Η μέρα έφυγε η Κυριακή πλησιάζει... Είπα κι εγώ να φτιάξω ένα κυριακάτικο θέμα.
Είναι γνωστή η ρύση ότι σε αυτή την ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Έτσι και στις γυναίκες δύσκολα μπορείς να συνδυάσεις εξυπνάδα και ομορφιά.
Αν κάποια είναι μουνάρα συνήθως θα συνοδεύετε από μυαλό κουκούτσι (ηλίθια) ή απο σπαζαρχιδίαση (γκρίνια, κρεβατομουρμούρα κλπ) ή από μεγαλομανίαση (θα νομίζει οτι πρέπει να την έχεις στα οπα οπα ή ολα περιστρέφονται γύρω της) κλπ.
Γενικά θα είναι στην κοσμάρα της.
Αντιθέτως γυναίκες προσγειωμένες, με αντίληψη της πραγματικότητας και οχι εγωκεντρικές που δεν τους έχει κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα η βαφή και μπορείς να ανταλλάξει και 2 κουβέντες είναι κούλ ατομάκια σε ελκύουν ως άνθρωποι αλλά παίζει να έχουν και καμία τρίχα στην μασχάλη ή τεσπά μπορεί να μην είναι τόσο μουνιά ή ξέκωλα όσο οι πρώτες.
Είναι ενας κοινά αποδεκτός κανόνας αλλά και το απόσταγμα της δικής μου εμπειρίας μετά απο κάποια χρόνια στην πιάτσα.
Και ερωτώ.
Για την περίπτωση της πιο μόνιμης κατάσταση και όχι για την ξεπέτα της βραδιάς.
Ποια θα επιλέγατε:
α) Την χαζή μουνάρα
ή
β) την έξυπνη/συνεννοήσιμη μέτρια εμφανισιακά ?
Είναι γνωστή η ρύση ότι σε αυτή την ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Έτσι και στις γυναίκες δύσκολα μπορείς να συνδυάσεις εξυπνάδα και ομορφιά.
Αν κάποια είναι μουνάρα συνήθως θα συνοδεύετε από μυαλό κουκούτσι (ηλίθια) ή απο σπαζαρχιδίαση (γκρίνια, κρεβατομουρμούρα κλπ) ή από μεγαλομανίαση (θα νομίζει οτι πρέπει να την έχεις στα οπα οπα ή ολα περιστρέφονται γύρω της) κλπ.
Γενικά θα είναι στην κοσμάρα της.
Αντιθέτως γυναίκες προσγειωμένες, με αντίληψη της πραγματικότητας και οχι εγωκεντρικές που δεν τους έχει κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα η βαφή και μπορείς να ανταλλάξει και 2 κουβέντες είναι κούλ ατομάκια σε ελκύουν ως άνθρωποι αλλά παίζει να έχουν και καμία τρίχα στην μασχάλη ή τεσπά μπορεί να μην είναι τόσο μουνιά ή ξέκωλα όσο οι πρώτες.
Είναι ενας κοινά αποδεκτός κανόνας αλλά και το απόσταγμα της δικής μου εμπειρίας μετά απο κάποια χρόνια στην πιάτσα.
Και ερωτώ.
Για την περίπτωση της πιο μόνιμης κατάσταση και όχι για την ξεπέτα της βραδιάς.
Ποια θα επιλέγατε:
α) Την χαζή μουνάρα
ή
β) την έξυπνη/συνεννοήσιμη μέτρια εμφανισιακά ?