alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, τις 3 φορες πηρες εξυπνες και ομορφες?Μετα απο 3 διαζυγια διαλεγω χαζη κ ασχημη για μονιμα. Οχι χοντρη ομως
Γιατι, τις 3 φορες πηρες εξυπνες και ομορφες?Μετα απο 3 διαζυγια διαλεγω χαζη κ ασχημη για μονιμα. Οχι χοντρη ομως
τυπε αυτο σκεφτηκε και ο μπιμπις και πηρε την αννουλα :S :S :S
καλα μην εισαι σιγουρος τυπε :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.mediamagazine.gr/wp-content/uploads/2017/11/fourtiotis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χχχμ για δες εδω μια σεξι χοντρηΤύπε σου σηκώνεται με χοντρή χωρίς βιαγκρα ; Γιατί εμένα όχι μόνο δεν σηκώνεται αλλά κοιτάει πως να κρυφτεί στο βρακί από ντροπή.
Γιατι ρε τυπε,επειδη θελω να εχω εναν νορμαλ ανθρωπο διπλα μου,που να μην κοιταει πως θα μου τα φαει???Συμφεροντολογος είσαι τύπε.
Χοντρές τις λετε αυτες?χχχμ για δες εδω μια σεξι χοντρη
Δεν ειναι χοντρη αυτη ρε τυπεχχχμ για δες εδω μια σεξι χοντρη
Εχουν ξεφυγει καποιοι τύπε, αν καποια δεν ειναι 1,70 και 45 κιλα την λενε χοντρηΔεν ειναι χοντρη αυτη ρε τυπε
μια χαρα γαμας κ να συννενοηθεις δεν χρειαζεταιΧαχα! και την να την κάνεις αυτή ρε τύπε.
Ούτε να γαμήσεις θα θέλεις ούτε να συννενοηθείς δεν θα μπορείς!
ε και?Μετα απο τρια διαζυγια και με αυτη την επιλογη πας καρφι για το τεταρτο !!!
τις δυο πρωτες ναιΓιατι, τις 3 φορες πηρες εξυπνες και ομορφες?
μια χαρα γαμας κ να συννενοηθεις δεν χρειαζεται
:S θα τη παντρευτεις τυπε ?Ενα μετριας αντίληψης μπαζάκι,που να ξερει να κανει καλές πίπες και κανα μουσακά!Αμα εχει και κανα χωραφακι με ελιές ακομα καλύτερα.
κακομοιρεΕνα μετριας αντίληψης μπαζάκι,που να ξερει να κανει καλές πίπες και κανα μουσακά!Αμα εχει και κανα χωραφακι με ελιές ακομα καλύτερα.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ..Ανάμεσα σε μια έξυπνη και σε μια χαζή κοπέλα... διαλέγω την πιο μουνάρα που μου κάθεται πιο εύκολα.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ..
Π Α Ν Τ Α!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Τεραστιο φιλοσοφικο ερωτημα! Κιαν εγω ειμαι καλος παραμυθας?ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ..Π Α Ν Τ Α!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Δεν το κανεις πιο λιανα? φιλοσοφικο ερωτημα, δηλ απο αυτους που την εχουν πεσει? πχ απο 100 οι 10, ομως παλε διαλεγεις απο τους 10. (απαντα για να δω αν γινεται κεις σταντι σε αλλο νημα).διαλεγουμε αυτον που μας εχει διαλεξει !
Δεν το κανεις πιο λιανα? φιλοσοφικο ερωτημα, δηλ απο αυτους που την εχουν πεσει? πχ απο 100 οι 10, ομως παλε διαλεγεις απο τους 10. (απαντα για να δω αν γινεται κεις σταντι σε αλλο νημα).
Χμ, και πως σε εχει διαλεξει αυτος?