θα καταθέσεις ΚΛΩΝΑΡΙ δάφνινο στον τάφο του;
Ούτε συναίσθηση έχεις ούτε αντίληψη
θα καταθέσεις ΚΛΩΝΑΡΙ δάφνινο στον τάφο του;
Δεν νομίζω ότι προκύπτει από κάπου αυτό. Δεν ξέρω να υπάρχει κάποια στατιστική που λέει ότι θα πέσει πιθανότατα το αεροπλάνο. Άλλο το "τελευταία ακούμε ότι πέφτουν αεροπλάνα και σαν πολλά μας φαίνονται" και άλλό το πιθανότατα που στηρίζεται σε αριθμούς...
Όσο για το μορατόριουμ πτήσεων που προτείνεις, γίνεται σε συνεργασία με τον απέναντι και όχι μονομερώς φυσικά.
ενω εσυ με το κονσερβοκουτι και τα μαχαιρια εισαι καλυτερος...Απο το μπου ο ισιος οραματιζεται επιθεσεις καμικαζε...Ειτε στον Γραμμο,ειτε στην Πολη,ειτε στο Στρεφη...
το αυτό δι' υμάς!Ούτε συναίσθηση έχεις ούτε αντίληψη
πλεζ, τον ισιούλη εγώ τον γέννησα!!!
δεν ξέρω ότι είναι ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΧΙΤΗΣ;;;;;
ά και μια που το έθεσες...
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΓΑΜΕΙ!!!!
τεχνικά γίνεται και μονομερώς... φυσικά...
πολιτική είναι η επιλογή!
ενω εσυ με το κονσερβοκουτι και τα μαχαιρια εισαι καλυτερος...
φαντασιοπληκτε...
το αυτό δι' υμάς!
Ευτυχως οι ηρωικοι καμικαζε θα συντριψουν τους συμμοριτας...ενω εσυ με το κονσερβοκουτι και τα μαχαιρια εισαι καλυτερος...
φαντασιοπληκτε...
Πρέπει να έχεις μεγάλη αρρώστια αλλά λίγη κοινωνική αντίληψη δε θα έβλαπτε
Ευτυχως οι ηρωικοι καμικαζε θα συντριψουν τους συμμοριτας...
Κατανοώ ότι πλέον σε πλησιάζουν μόνο άπλυτα πακοαφγάνια με το αζημίωτο αλλά όσο και να μου τρίβεσαι, δεν θα σε πηδήξω...
Κάποια πράγματα χρειάζονται δύο για να γίνουν...
Μην κοιτάς που εσύ έχεις συνηθίσει στη ... μονομέρεια!
προσπαθουν στο ιδρυμα με συνεχομενα κλυσματα να τον κανουν καλα αλλα μαλλον δεν τα εχουν καταφερει τυπεΠρέπει να έχεις μεγάλη αρρώστια
Ούτε συναίσθηση έχεις ούτε αντίληψη
ΠΠ:Ασυναισθητος,αρρωστος και με ελλειψη αντιληψης.Πρέπει να έχεις μεγάλη αρρώστια αλλά λίγη κοινωνική αντίληψη δε θα έβλαπτε
ισιούλη να σου χαλάσω χατήρι και να στείλεις καμικάζε;
ότι πεις εσύ!!!
Εμεις παλι θα την βγαλουμε στην φτηνια...μια κονσερβουλα,αδεια μαλιστα.Σιγά μην σπαταλήσουμε € 50.000.000 για μια απεντόμωση - μυοκτονία...
το αυτό δι' υμάς!
Και τα μπιτς παρτυ...Αν θυμάμαι καλά ο ίσιος λατρεύει τις ναπάλμ...
Γιατι μωρη,εσυ δεν μπορεις να σηκωσεις χερι?Μωρή πάπια κάνε μου τη χάρη και πες αυτά που λες εδώ έξω. Αλλά φωναξέ με να δω που θα σε πατάν στη γης
Αν θυμάμαι καλά ο ίσιος λατρεύει τις ναπάλμ...