Επισκέπτης
ΝΑΙ !
Ειναι γυναικες και οι Κυπριες !
Παροτι αγκυλωνουν οι τριχωτες τους γαμπες....., με εξαιρεση την Αννα, μας ,Βισση.
Ναι ε?
Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς με την έρευνα..
ΝΑΙ !
Ειναι γυναικες και οι Κυπριες !
Παροτι αγκυλωνουν οι τριχωτες τους γαμπες....., με εξαιρεση την Αννα, μας ,Βισση.
είναι το σεντρε μπακ της πεμπτης φαλαγγας και θα δενει τα κορδονια του στη σεντρα
Όταν ξανανέβω Αθήνα οφείλω να τηλεφωνήσω.θες να έρθεις βόλτα με τον πρεζάκια;
ααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαα τι ένας ρε .... χιλιάδες είναι.
εσενα ποιος σου μιλησε? ειναι τοσο μεγαλη τελικα η επιθυμια σου να βρισκεσαι συνεχως στο επικεντρο? να το κοιταξεις.....
Υ.Γ. ακομη περιμενω την πηγουλα για τους κλωνους μου! Ειδαλως μια συγνωμη θα ητο αρκετη....
Όταν ξανανέβω Αθήνα οφείλω να τηλεφωνήσω.
Το κακό σου είναι οτι εσυ δεν είχες βυζάρες
Ξέρεις εσύ... αφού είμαι κλώνος σου...
Είσαι εσύ ή ο δύδυμος δεξιός αδερφός σου;
Ξέρεις εσύ... αφού είμαι κλώνος σου...
δυστυχως βεβαια για σενα , και τοτε και τωρα εχω δικιο! Ακομη βεβαια περιμενω να μου ποσταρεις μια μεταφραση απο οποιο λεξικο θελεις του ληματος "tourkiki" σε οποιαδηποτε γλωσσα του κοσμου!αυτά λέει τώρα ο μεμάκης:
ιδού τι έλεγε τότε
ε αμα το ειπε και ο παντα "αντικειμενικος" Βολταιρος, αυτος που τοσο καιρο υποστηριζε οτι δανειστηκαμε ανευ εγγυησεων και οτι το μνημονιο μονο καλα εχει να μας προσφερει τοτε παω πασσο.....και ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ το είπε πιο έντονα:
βέβαια ο γαμεμάκης στην ΚΟΣΜΑΡΑ του!!!!
Άφες αυτοίς... ου γαρ οίδασι τί ποιούσι...
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαΑρκετα επαιξα μαζι σας σημερα αριστερα φασιστακια,
ΚΑΙ εσύ ;
Πόσα πισιά έεις ρε Πέρσυ ;;;
Τσ, τσ, τσ... αστοιχείωτε...
Μπορείς να έχεις 1 και να χρησιμοποιείς διαφορετικά προγράμματα ταυτόχρονα (ή όχι )
δυστυχως βεβαια για σενα , και τοτε και τωρα εχω δικιο! Ακομη βεβαια περιμενω να μου ποσταρεις μια μεταφραση απο οποιο λεξικο θελεις του ληματος "tourkiki" σε οποιαδηποτε γλωσσα του κοσμου!
ε αμα το ειπε και ο παντα "αντικειμενικος" Βολταιρος, αυτος που τοσο καιρο υποστηριζε οτι δανειστηκαμε ανευ εγγυησεων και οτι το μνημονιο μονο καλα εχει να μας προσφερει τοτε παω πασσο.....
Αρκετα επαιξα μαζι σας σημερα αριστερα φασιστακια, αυριο παλι γιατι εχουμε και υποχρεωσεις! Εγω και οι 96500 κλωνοι μου σας ευχαριστουμε για τις μοναδικες στιγμες γελιου που μας προσφερετε!
αντε γεια σουργελα
Αντε και του χρονου...ΥΓ: το θέμα ανακίνησε ο ίδιος ο γαμεμάκης,
προσπαθώντας να εκμαιεύσει από το νοβο τη φοβερή δήλωση
"η λέξη tourkiki είναι ακατανόητη σε κάποιον αγγλόφωνο",
για να δικαιολογήσει τη μαλακία του....
δυστυχως βεβαια για σενα , και τοτε και τωρα εχω δικιο! Ακομη βεβαια περιμενω να μου ποσταρεις μια μεταφραση απο οποιο λεξικο θελεις του ληματος "tourkiki" σε οποιαδηποτε γλωσσα του κοσμου!
ε αμα το ειπε και ο παντα "αντικειμενικος" Βολταιρος, αυτος που τοσο καιρο υποστηριζε οτι δανειστηκαμε ανευ εγγυησεων και οτι το μνημονιο μονο καλα εχει να μας προσφερει τοτε παω πασσο.....
Αρκετα επαιξα μαζι σας σημερα αριστερα φασιστακια, αυριο παλι γιατι εχουμε και υποχρεωσεις! Εγω και οι 96500 κλωνοι μου σας ευχαριστουμε για τις μοναδικες στιγμες γελιου που μας προσφερετε!
αντε γεια σουργελα