Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Γεματος λυρικοτητα.
Άιντε πάρε αυτό ως αφιέρωση εσύ μπας και ξε-οργιστείς.
Γεματος λυρικοτητα.
Και να ανοίξουμε και τα σύνορασιγά σιγά....
ας σταματήσουμε τις ανόητες πτήσεις πρώτα...
ας μειώσουμε σημαντικά τις δαπάνες...
και προχωράμε!
c200
με ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣ ΣΕΝΑΡΙΟ
120 χιλιάρια το βου εξάμηνο του 10 και 300 χιλιάρια το 11 πόσο κάνει η πρόσθεση;
c200 πόσο χρονώνε είσαι παλλίκαρε;
δεν δουλευόμαστε καθόλου. είχα κολλητό φίλο και τα κουβεντιάζαμε, ήταν σε καίρια θέση σε μονάδα υψηλής ετοιμότητας που είχε από αυτά τα νέα μαχητικά.
μου έλεγε λοιπόν ότι για 2 χρόνια δεν είχαν κανένα ατύχημα.
όσο πέρναγε ο καιρός τόσο εντείνανε τα μέτρα ασφάλειας πτήσεων, γιατί το ήξεραν ότι δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα τους κάτσει η στραβή.
εκείνο λοιπόν το καιρό, οι μηχανικοί τριπλοτσέκαραν, οι χειριστές ήταν παναγίτσες ... ο διοικητής ήταν κάθε μέρα από πάνω, you get the picture?
το αποτέλεσμα? στους επόμενους τέσσερεις μήνες:
- στολαρει ένας κινητήρας στον αέρα
- ρουφάνε ένα πουλί στην απογείωση
- τρακάρουν δύο μεταξύ τους (ο κολλητός του πλε)
και ήρθαν στα ίσια τους.
φίλε, η στατιστική στη διάρκεια είναι ανίκητη.
Κατι λιγοτερο απο εναν νεκρο πιλοτο.120 χιλιάρια το βου εξάμηνο του 10 και 300 χιλιάρια το 11 πόσο κάνει η πρόσθεση;
βρε ΜΑΛΑΚΑ δε σου πέρασε ακόμα;
ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!
ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!
Αν θες την όποια άποψη μου , πάντως , μιά χαρά θα το ΠΡΟΦΕΡΕΙ ένας Άγγλος το tourkiki .
Βέβαια , από το σημείο αυτό μέχρι να κατανοήσει πως αυτό σημαίνει Τουρκική ... ε ... ας είμαστε λίγο σοβαροί .
Μου θυμίζει την << Μετάφραση >> του Greek souvlaki , good kamaki , horiatiki salata , gyros και άλλα τουριστικά Αγγλικά .
Άιντε πάρε αυτό ως αφιέρωση εσύ μπας και ξε-οργιστείς.
Persona, έτσι λέγανε και πριν 3 μήνες πως θα χρεωκοπήσουμε, το θυμάσαι έτσι? Κι ακόμα αντέχουμε...
Ας γίνει πρώτα ρε παιδιά κι εδώ είμαστε.
'Οσο για τηγν πηγή -ΔΟΛ- νομίζω πως ξέρεις τι είδους παιχνίδια παίζουν (μαζί με το φιλαράκι του τον ΠΗΓΑΣΟ).
δεν κατάλαβες. εσύ λές ότι δεν έχουμε χρεοκοπήσει.
εγώ λέω ότι άρχισε ήδη η συντηρητική κατάσχεση.
Υ.Γ.
αυτό φοβομουνα να είσαι πάνω από 40 και να νομίζεις ότι δεν έχουμε χρεοκοπήσει.
Κοίτα μόνο τι πιστεύει πως σημαίνει Σολουν:
και με τις οικογένειές τους κάτι λιγότερο από 2.Κατι λιγοτερο απο εναν νεκρο πιλοτο.
25αρης,καραφλας,μικροτσουτσουνος,φτωχος & ασχημος..Δεν μου είπες όμως πόσο είσαι???
Και οπως(υποθετω οτι)θα ξερεις καλα η ΠΑ ξεπερναει τα ελαχιστα στανταρ του ΝΑΤΟ οσον αφορα τις ΣΚΕΤΕΣ ωρες πτησης που απαιτουνται,κατα πολυ σε ορισμενες περιπτωσεις...
κάτω από 40.... αλλά για τον αλέκο που είναι 33 είμαι γέρος.Δεν μου είπες όμως πόσο είσαι???
25αρης,καραφλας,μικροτσουτσουνος,φτωχος & ασχημος..
ψηνεσαι???
Και παλι απο την αρχη..."ξεφτιλιζεις την μνημη των αετων","σα δε ντρεπεστε ανθελληνες","τα παιδια"κλπ...και με τις οικογένειές τους κάτι λιγότερο από 2.
στα τρυπαδικα κατουραμε παρεα..Καλά, το μικροτσούτσουνος πως το ξέρεις???
τις μετρήσαμε και την χει διπλή.Καλά, το μικροτσούτσουνος πως το ξέρεις???
κάτω από 40.... αλλά για τον αλέκο που είναι 33 είμαι γέρος.
έχει σημασία το σύστημα αναφοράς....