Νέα

ChatGPT, νέα επανάσταση στο χώρο της πληροφορικής;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.325
Πόντοι
4.546
Εδώ που τα λέμε πολλές πουτάνες είναι πιο ηλίθιες και πιο άχρηστες και από ένα ρομπότ. Το θέμα είναι αν εσύ θα θέλεις να γαμάς ένα κατασκεύασμα από σιλικόνη.
Μα υπάρχει ήδη στην αγορά....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Τώρα πάντως που πήγα στο σιτε τους έχεις πέσει από τον πολύ κόσμο.Οπότε ακόμα developers το διορθώνουν και όχι από μόνο του.
Aφού έχει πέσει η μισή Ελλάδα μέσα οι χρήστες του bou
Πως να ρίξω ελεηνίδα γκόμενα. (Χρειάζεται να διαβάσει 8000 σελίδες του bou το chatGPTνα δημιουργηθεί μόνο η βάση δεδομένων για αυτό το παράξενο είδος θηλυκού.....
Πως να φτιάξω φασολάδα χωρίς αέρια αντλεί στοιχεία απο sites χημικών μηχανικών της BASF της Μονσαντο και τα συνδυάζει με συνταγές του Ακη και της Αργυρώς
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς, εδώ πρέπει να διαβάσει την απυθμενη γεωπολιτική γνώση τόσων μελών του bou, και να βγάλει το αποσταγμα, είναι δυνατόν να μη λαγκάρουν οι υπολογιστές με τόσο μεγάλο εύρος πληροφορίας; ........

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Πως να ρίξω ελεηνίδα γκόμενα. (Χρειάζεται να διαβάσει 8000 σελίδες του bou το chatGPTνα δημιουργηθεί μόνο η βάση δεδομένων για αυτό το παράξενο είδος θηλυκού.....
Πως να φτιάξω φασολάδα χωρίς αέρια αντλεί στοιχεία απο sites χημικών μηχανικών της BASF της Μονσαντο και τα συνδυάζει με συνταγές του Ακη και της Αργυρώς
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς, εδώ πρέπει να διαβάσει την απυθμενη γεωπολιτική γνώση τόσων μελών του bou, και να βγάλει το αποσταγμα, είναι δυνατόν να μη λαγκάρουν οι υπολογιστές με τόσο μεγάλο εύρος πληροφορίας; ........
Δεν ήξερα ότι είμαστε τόσο αξιοπιστο site.Κακώς λεγόμαστε bourdela.com.Να πούμε στους administrators να το κάνουμε Bourdelopidia.com

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.228
Πόντοι
506
Ειναι γνωστο στο χωρο αλλα δεν το διαδημιζουν οτι το bou εχει παιξει καθοριστικο ρολο στην αναπτηξη της data base του συγκεκριμενου AI

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.228
Πόντοι
506
Δεν ξέρω τα sex robot πόσο προηγμένα είναι τώρα, αλλά λέω άμα φτάσουμε σε σημείο να αντιδρούν σαν γυναίκες και να κάνουν πλήρες πρόγραμμα.
Τα κανεις reset και τα γαμας τζαμπα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τα κανεις reset και τα γαμας τζαμπα
Ξεφύγαμε λίγο τώρα, αλλά φαντάσου να είχες ένα ρομπότ στο σπίτι σου με εμφάνιση μοντέλου που κινείται φυσικά σαν μια ζωντανή γυναίκα και είναι προγραμματισμένο να κάνει όλες τις στάσεις και όλα τα είδη σεξ. Σου κάνει δηλαδή τα πάντα χωρίς να μειονεκτήματα μιας γυναίκας, δηλαδή τα ψυχολογικά της, την γκρίνια κλπ. Εσύ θα θέλεις να γαμάς όμως μια άψυχη μάζα από σιλικόνη, πυρίτιο και χαλκό; Food for thought...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.228
Πόντοι
506
Ξεφύγαμε λίγο τώρα, αλλά φαντάσου να είχες ένα ρομπότ στο σπίτι σου με εμφάνιση μοντέλου που κινείται φυσικά σαν μια ζωντανή γυναίκα και είναι προγραμματισμένο να κάνει όλες τις στάσεις και όλα τα είδη σεξ. Σου κάνει δηλαδή τα πάντα χωρίς να μειονεκτήματα μιας γυναίκας, δηλαδή τα ψυχολογικά της, την γκρίνια κλπ. Εσύ θα θέλεις να γαμάς όμως μια άψυχη μάζα από σιλικόνη, πυρίτιο και χαλκό;
Μου κανει τα παντα οπως λες οποτε γιατι οχι. Αν μαγειρευει κιολας αστο την παντρευομαι κιολας

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
To chatGPT απλά δεν παίζεται αρκει να διατυπώνεις τα ερωτήματα σωστά.

Ρωτώ:
Dating a Greek Woman: Everything You Need to Know

Και απαντά:
according to your ip you are Greek and member of bourdela.com, you have zero chances to date a Greek woman.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
To chatGPT απλά δεν παίζεται αρκει να διατυπώνεις τα ερωτήματα σωστά.

Ρωτώ:
Dating a Greek Woman: Everything You Need to Know

Και απαντά:
according to your ip you are Greek and member of bourdela.com, you have zero chances to date a Greek woman.
Screenshot or didn't happen :2funny:

edit: πλάκα έχεις, είναι under maintenance αυτή τη στιγμή.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Βρε παιδια πλάκα κάνω

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.279
Πόντοι
3.846
άμα περίμενα εγώ το ChatGΡT να μου πει τα αυτονόητα θα ήταν Chat G.T.P. (για τον πούτσο)

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.994
Πόντοι
6.946
Τυπε ενα ειναι το μεγα ερωτημα που πρεπει να του τεθει:

Τι τρεχει επιτελους με τις Ελληνιδες; :tooth:

Θα κρασαρε ο σερβερ της Microsoft :tooth:
Τυπε μου εγώ το ρώτησα και μου απάντησε: "ask Sub-Zero" .
εκεί κατάλαβα πόσο έξυπνο είναι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Το chatGPT θα φάει πάρα πολλές θέσεις εργασίας στο λέω εγώ που ξέρεις ότι έχω πληροφόρηση απο μέσα, αν θυμάσαι καλά ειχα γράψει ότι αν θελεις να μην χωρισεις σήμερα έτσι και εισαι παντρεμένος, πρέπει να τα βρεις με την πεθερά να σε υποστηρίζει. Που νομίζεις ότι απόκτησα τέτοια κρυφή καιπολύτιμη γνώση νομίζεις αυτά τα βρίσκεις έτσι εύκολα; Στο chatGPT
Το chatGPT. Θα εξαφανίσει αυτούς που γράφουν κώδικα.
μετά θα εξαφανίσει την παραγωγή περιεχομένου (συγγραφεις, σεναριογράφους etc )
ταυτόχρονα θα εξαφανίσει γιατρούς δικηγορους σύμβουλους ψυχικής υγείας, πουτάνες, μάγειρες, μόνο οι χειριστές αποριματοφόρων θα επιζήσουν.......
Δεν έχεις ιδέα τι λες και καλύτερα να σταματήσεις να εκφέρεις άποψη για θέματα τεχνολογίας.
Καμία θέση (χρήσιμη) θέση δεν θα χαθεί από κάτι που είναι ΑΙ.
Βοηθός είναι, δεν αντικαθιστά τον άνθρωπο.
Τώρα αν κάποιος είχε μια θέση που απλά έγραφε 5 σειρές κώδικα ή 10 σειρές κείμενο, τότε η θέση του ήταν ήδη χαμένη από καιρό και απλά δεν το ήξερε.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.374
Πόντοι
1.056
Πάντως είναι πολύ εντυπωσιακό το ChatGPT, αλλά έχει ακόμα αρκετό μέλλον πιστεύω. Προς το παρόν απαντάει μόνο σε ερωτήσεις που αφορούν γεγονότα αλλά μπορεί να σου γράψει και κώδικα και εκθέσεις. Όμως δεν υποστηρίζει καλά ακόμα ξένες γλώσσες. Πχ το είχα βάλει να μου γράψει μια έκθεση 1000 λέξεων με θέμα τον πολιτισμό και την έγραψε στα αγγλικά. Του ζήτησα στα ελληνικά και άρχισε να μου γράφει ένα κείμενο με συντακτικό μετάφρασης Google που κάπου στη μέση σταμάτησε απότομα σαν να κράσαρε. :P

Αν είσαι στον τομέα της πληροφορικης/ computer science και δεν ξέρεις αγγλικά είσαι τελειωμένος.... Για πιο λόγο να του ζητήσεις να σου εξηγήσει data structures ή object oriented programming στα Ελληνικά ?

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Δεν έχεις ιδέα τι λες και καλύτερα να σταματήσεις να εκφέρεις άποψη για θέματα τεχνολογίας.
Καμία θέση (χρήσιμη) θέση δεν θα χαθεί από κάτι που είναι ΑΙ.
Βοηθός είναι, δεν αντικαθιστά τον άνθρωπο.
Τώρα αν κάποιος είχε μια θέση που απλά έγραφε 5 σειρές κώδικα ή 10 σειρές κείμενο, τότε η θέση του ήταν ήδη χαμένη από καιρό και απλά δεν το ήξερε.
Termin : chatGPT give an answer to this man, please
ChatGPT: According to the forum you are both members: Το πουλί του κυρ Νικόλα έχει γεύση CocaCola. Το δικό μου έχει Fanta για να το θυμάσαι πάντα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom