Νέα

ChatGPT, νέα επανάσταση στο χώρο της πληροφορικής;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506
Βάλε το να σου γράψει ένα πρόγραμμα που σου βρίσκει αν ένας αριθμός είναι πρώτος. Το αποτέλεσμα σε performance είναι χειρότερο και από ενός πρωτοετούς φοιτητή της πληροφορικής. :P
Του εβαλα να μου γραψει καποια πραγματακια. Προφανως δεν εχει την κριτικη σκεψη να γραψει κατι τρελο. Απλες functions μου εβγαζε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Του εβαλα να μου γραψει καποια πραγματακια. Προφανως δεν εχει την κριτικη σκεψη να γραψει κατι τρελο. Απλες functions μου εβγαζε
Ναι εντάξει, πάντως αν είσαι προγραμματιστής και βαριέσαι να γκουγκλάρεις και να κάνεις copy paste, μπορείς να ρωτήσεις το ChatGPT να σου γράψει απευθείας αυτό που θέλεις και μετά να το μοντάρεις.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Οπως ξέρετε η ειδικοτητα μου με Phd είναι ηλεκτρολογος γυναικολογος, αλλα θα σας μεταφέρω επι λέξη τι μου ανέφερε για το εν λογω εγχείρημα στέλεχος εταιρίας πληροφορικής στην Ελλάδα.
Ειναι το τέλος των μικρό developers και όσων ελάχιστων κατάφερναν ακόμα να βγάζουν χαρτζιλίκι γράφοντας κώδικα.
Έρχεται πείνα μεγάλη σε εταιριούλες που ζούσαν από τέτοιες εργασίες. Όχι μόνo λογω chatGPT, υπάρχουν και άλλοι λόγοι υπερκορεσμός της αγοράς από απόφοιτους πληροφορικής, οικονομικής κατάστασης, αλλά με αυτό μπαίνει ένα λιθαράκι ακόμα στο σκοινί που τραβάει στον πάτο τις εταιρίες που φτιάχνουν ιστοσελιδες.
Συγκεκρινένα εταιρία που έκανε 30 eshops τον μήνα, πλέον κάνει 3.........

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.680
Πόντοι
3.656
Οπως ξέρετε η ειδικοτητα μου με Phd είναι ηλεκτρολογος γυναικολογος, αλλα θα σας μεταφέρω επι λέξη τι μου ανέφερε για το εν λογω εγχείρημα στέλεχος εταιρίας πληροφορικής στην Ελλάδα.
Ειναι το τέλος των μικρό developers και όσων ελάχιστων κατάφερναν ακόμα να βγάζουν χαρτζιλίκι γράφοντας κώδικα.
Έρχεται πείνα μεγάλη σε εταιριούλες που ζούσαν από τέτοιες εργασίες.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506
Έρχεται πείνα μεγάλη σε εταιριούλες που ζούσαν από τέτοιες εργασίες.
Δεν υπαρχει περιπτωση αυτο το πραγμα να παρει την δουλεια απο τους developers

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306

Ανακεφαλαιώνω
Έρχεται πείνα μεγάλη σε εταιριούλες που ζούσαν από τέτοιες εργασίες. Όχι μόνo λογω chatGPT, υπάρχουν και άλλοι λόγοι υπερκορεσμός της αγοράς από απόφοιτους πληροφορικής, οικονομικής κατάστασης, όσα eshops ήταν να φτιαχτούν φτιάχτηκαν, αλλά με αυτό μπαίνει ένα λιθαράκι ακόμα στο σκοινί που τραβάει στον πάτο τις εταιρίες που φτιάχνουν ιστοσελιδες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ε ναι, αφού και αυτό developers το γράφουν. Εκτός κι αν κάποτε φτάσουμε στο λεγόμενο singularity που η τεχνική νοημοσύνη ξεπεράσει την ανθρώπινη και αρχίσουν να γράφονται μόνα τους και να βελτιώνονται. :P

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Όχι μόνo λογω chatGPT, υπάρχουν και άλλοι λόγοι υπερκορεσμός της αγοράς από απόφοιτους πληροφορικής, οικονομικής κατάστασης, όσα eshops ήταν να φτιαχτούν φτιάχτηκαν, αλλά με αυτό μπαίνει ένα λιθαράκι ακόμα στο σκοινί που τραβάει στον πάτο τις εταιρίες που φτιάχνουν ιστοσελιδες.
Γιατί, καινούριες εταιρείες, άρα και καινούρια e-shops, δεν ανοίγουν; Οι υπάρχουσες σελίδες δεν γίνονται migrate σε νέες τεχνολογίες με νέα features; Και στην πληροφορική δεν υπάρχουν μόνο τα e-shops.. Αν κάποιοι κινδυνεύουν προς το παρόν από το ChatGPT είναι οι απλοί developers που γράφουν μια απλή σελίδα με μία φόρμα. Ε αυτοί θα εξελιχθούν σε κάτι παραπάνω.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506
Ανακεφαλαιώνω
Έρχεται πείνα μεγάλη σε εταιριούλες που ζούσαν από τέτοιες εργασίες. Όχι μόνo λογω chatGPT, υπάρχουν και άλλοι λόγοι υπερκορεσμός της αγοράς από απόφοιτους πληροφορικής, οικονομικής κατάστασης, όσα eshops ήταν να φτιαχτούν φτιάχτηκαν, αλλά με αυτό μπαίνει ένα λιθαράκι ακόμα στο σκοινί που τραβάει στον πάτο τις εταιρίες που φτιάχνουν ιστοσελιδες.
Τον τελευταιο καιρο λογο πανδιμιας και εσπα τα eshop εβγαιναν το ενα μετα το αλλο. Μπορει οπως λες καποιος να πουλαει τον μην 3 eshop το οποιο μπορει να μεταφραστει και 3 χιλιαρικα αλλα εχει και αλλα σαιτ που πρεπει να συντηρισει και πληρωνεται για αυτα. Ο κωδικας δεν εχει να κανει μονο με σαιτ αλλα με χιλια δυο αλλα πραγματα που στα οποιοα για να φτασει το chatgpt απεχει παρα πολυ και πολυ πιθανο να μην φτασει και ποτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε ναι, αφού και αυτό developers το γράφουν. Εκτός κι αν κάποτε φτάσουμε στο λεγόμενο singularity που η τεχνική νοημοσύνη ξεπεράσει την ανθρώπινη και αρχίσουν να γράφονται μόνα τους και να βελτιώνονται. :P
Το bou τοτε θα ειναι ακομα πιο μπροστα και θα ημαστε εδω να τα συζηταμε

• Αγάπη
Αντιδράσεις: vril

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506
Γιατί, καινούριες εταιρείες, άρα και καινούρια e-shops, δεν ανοίγουν; Οι υπάρχουσες σελίδες δεν γίνονται migrate σε νέες τεχνολογίες με νέα features; Και στην πληροφορική δεν υπάρχουν μόνο τα e-shops.. Αν κάποιοι κινδυνεύουν προς το παρόν από το ChatGPT είναι οι απλοί developers που γράφουν μια απλή σελίδα με μία φόρμα. Ε αυτοί θα εξελιχθούν σε κάτι παραπάνω.
αυτοι που λες τωρα μαθαινουν να γραφουν δεν δουλευουν καπου αρα ουτε αυτοι κινδυνευουν

• Like
Αντιδράσεις: vril

gimmedanger777

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2023
Like
11
Πόντοι
0
Το έχω δει αρκετά εκτεταμένα αυτό το πράγμα γιατί ενθουσιάστηκαν πολύ στη δουλειά και μας τα πρήξανε κανα δυο συνάδελφοι.
Μια μαλακία και μισή μου φάνηκε που την κομπλάρεις για πλάκα και λέει και μούφες με ωραία λογάκια οπότε περνάνε αβαβά.
Δηλαδή ένα ακόμα βήμα προς την αποβλάκωση και την απώλεια κριτικής σκέψης.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Το chatGPT θα φάει πάρα πολλές θέσεις εργασίας στο λέω εγώ που ξέρεις ότι έχω πληροφόρηση απο μέσα, αν θυμάσαι καλά ειχα γράψει ότι αν θελεις να μην χωρισεις σήμερα έτσι και εισαι παντρεμένος, πρέπει να τα βρεις με την πεθερά να σε υποστηρίζει. Που νομίζεις ότι απόκτησα τέτοια κρυφή καιπολύτιμη γνώση νομίζεις αυτά τα βρίσκεις έτσι εύκολα; Στο chatGPT
Το chatGPT. Θα εξαφανίσει αυτούς που γράφουν κώδικα.
μετά θα εξαφανίσει την παραγωγή περιεχομένου (συγγραφεις, σεναριογράφους etc )
ταυτόχρονα θα εξαφανίσει γιατρούς δικηγορους σύμβουλους ψυχικής υγείας, πουτάνες, μάγειρες, μόνο οι χειριστές αποριματοφόρων θα επιζήσουν.......

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Το chatGPT θα φάει πάρα πολλές θέσεις εργασίας στο λέω εγώ που ξέρεις ότι έχω πληροφόρηση απο μέσα, αν θυμάσαι καλά ειχα γράψει ότι αν θελεις να μην χωρισεις σήμερα έτσι και εσύ παντρεμένος, πρέπει να τα βρεις με την πεθερά να σε υποστηρίζει. Που νομίζεις ότι απόκτησα τέτοια κρυφή καιπολύτιμη γνώση νομίζεις αυτά τα βρίσκεις έτσι εύκολα; Στο chatGPT
ταυτόχρονα θα εξαφανίσει γιατρούς δικηγορους σύμβουλους ψυχικής υγείας, πουτάνες, μάγειρες, μόνο οι χειριστές αποριματοφόρων θα επιζήσουν.......
Ούτε αυτοί αφου δεν θα υπάρχουν σκουπίδια καθώς δεν θα δουλεύει κανένας που θα χάσουν τις δουλειές τους και δεν θα έχουν λεφτά να φάνε και μετά να χέσουν.Το τέλος του κόσμου ήρθε.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506
Το chatGPT θα φάει πάρα πολλές θέσεις εργασίας στο λέω εγώ που ξέρεις ότι έχω πληροφόρηση απο μέσα, αν θυμάσαι καλά ειχα γράψει ότι αν θελεις να μην χωρισεις σήμερα έτσι και εισαι παντρεμένος, πρέπει να τα βρεις με την πεθερά να σε υποστηρίζει. Που νομίζεις ότι απόκτησα τέτοια κρυφή καιπολύτιμη γνώση νομίζεις αυτά τα βρίσκεις έτσι εύκολα; Στο chatGPT
ε οχι και τις πουτανες. Αυτο παει πολυ

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Τώρα πάντως που πήγα στο σιτε τους έχεις πέσει από τον πολύ κόσμο.Οπότε ακόμα developers το διορθώνουν και όχι από μόνο του.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ούτε αυτοί αφου δεν θα υπάρχουν σκουπίδια καθώς δεν θα δουλεύει κανένας που θα χάσουν τις δουλειές τους και δεν θα έχουν λεφτά να φάνε και μετά να χέσουν.Το τέλος του κόσμου ήρθε.
Και μετά τα ρομπότ θα επαναστατήσουν.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ε οχι και τις πουτανες. Αυτο παει πολυ
Εδώ που τα λέμε πολλές πουτάνες είναι πιο ηλίθιες και πιο άχρηστες και από ένα ρομπότ. Το θέμα είναι αν εσύ θα θέλεις να γαμάς ένα κατασκεύασμα από σιλικόνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom