You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Mounitsa είμαι ο pswlitsos.Δεν ήθελα να ασχοληθώ με την πάρτη σου αλλά το έκανες πρώτη... Αυτοί που στην αρχή σου σε λέγαν κυρα-παντόφλα κάτι ξέρανε. Σε παρακολουθώ και μου έχει κάνει εντύπωση πως έχεις κάνει τη γυριστή για να σε δεχτούνε... Αλήθεια γιατί παίζει τόσο ρόλο για σένα το μπουρδελα.κομ. Ρε μπας και είσαι η μετεμψύχωση της Σωτηρίας (καλά να είναι εκεί που είναι) και δε το ξέρεις;;;
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Σιγα μην ειμαι και η μετεμψυχωση του Γ. Γεννηματα......δεν εκανα γυριστη κοτζαμ τετακε εκανα για να μη συμπαθησουν......μην ανησυχεις οσοι δε με χωνευανε εξακολουθούν να μη με χωνευουν με ελαχιστες εξαιρεσεις.....
εσυ αληθεια τι εισαι ακριβως? εκτος απο ψωλιτσος φυσικα.......εισαι κατι? πρεσβευεις κατι? εχεις να πεις κατι περαν των γνωστων αμπελοφιλοσοφιων για το ατομο μου? ειδαλλως ξεκουβαλα με και παιξε σε αλλη παραλια......
εσυ αληθεια τι εισαι ακριβως? εκτος απο ψωλιτσος φυσικα.......εισαι κατι? πρεσβευεις κατι? εχεις να πεις κατι περαν των γνωστων αμπελοφιλοσοφιων για το ατομο μου? ειδαλλως ξεκουβαλα με και παιξε σε αλλη παραλια......
Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Αφού τα κατάφερα και ενόχλησα το παραλιάκι σου πίσω απο ένα τέρμιναλ είμαι και μεγάλος μπήχτης...
Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Δε φταις εσύ. Οι μαλάκες που σου δώσανε αξία και τώρα μας την είδες και εξουσία φταίνε. Μέχρι και εσυ θα έχεις γελάσει όταν τους βλέπεις οι πουτάνες έτσι, οι καργιόλες αλλιώς και μετα ναι μουνίτσα μου,μάλιστα μουνίτσα μου...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Κοιτα.......το οτι εσυ σκεφτεσαι ετσι δε σημαινει οτι ολοι σκεφτονται ετσι...........αξια δε μου εχει δωσει κανενας αυταπαγγελτα.....την ειδα εξουσια? εγω? ε ναι αλλωστε λυνω και δενω εδω μεσα........χαχαχααχαχα
τες παν με ατομα που δεν διαθετουν ουτε το παραμικρο ιχνος χιουμορ και σαρκασμου δε μπορω ουτε καν να τσακωθω.....τουλαχιστον με οσους εχω τσακωθει καταφερναν να το κανουν ενδιαφερον.......λυπαμαι
και επιμενω και το σταματω εδω δεν υπαρχει λογος να ξεφτιλιζουμε το θρεντ επειδη εσυ δεν αντιλαμβανεσαι ποτε κατι ειναι αστειο ή προσβλητικο......
τες παν με ατομα που δεν διαθετουν ουτε το παραμικρο ιχνος χιουμορ και σαρκασμου δε μπορω ουτε καν να τσακωθω.....τουλαχιστον με οσους εχω τσακωθει καταφερναν να το κανουν ενδιαφερον.......λυπαμαι
και επιμενω και το σταματω εδω δεν υπαρχει λογος να ξεφτιλιζουμε το θρεντ επειδη εσυ δεν αντιλαμβανεσαι ποτε κατι ειναι αστειο ή προσβλητικο......
Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
mounitsa eisai trela!
Mounitsa ζητώ ταπεινά συγγνώμη,
Ψωλίτσος
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
15. Christopher Columbus didn't need directions and neither do we.
Ο αγαπητος χριστοφορος οχι μονο χαθηκε και βγήκε στο Αμερικα αλλα επεμενε οτι βγηκε στις Ινδιες, αρα δεν μας πολυσυμφερει αυτο. Η τακτικη του κολομβου μπορει να εφαρμοστει σε νησι το καλοκαιρι. ψαχνεις την "ωραια αμμουδια" χανεσαι στριβεις στη 1η παραλία που βρισκεις και λες φτασαμε "σιγα μην εχει πινακιδα" κανεις το μπανακι και παρακαλς μη δει στο γυρισμο η καλη σου καμια ταμπελα
(καλα ρε πουστη ποση ωρα εκανα να γραψω το μυνημα τωρα ειδα που τσακωνται η μουνιτσα και η ψολιτσα)
Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Εσύ ρε savalas (και με όλο το σεβασμό) τώρα γιατί γίνεσαι σφηνόπουτσα; Όποιος έχει τη μύγα λέει... Κρίμα ρε μάγκα, και σε είχα και στη respect list...
Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
troueno , ψωλίτσος σε παρακαλώ, μη μου το χαλάς...
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
. Στην τελική αν γουστάρουν και τα δυο μέλη όλα καλά. Αν πάλι σε ζορίζει μαγκάκο η κυρα κομπρέσα...ας μην την παντρευόσουνα και να έπαιρνες καμία πιο ελέυθερη...
όπως το ειπες που θυμησες τον τσιριμπιμ τσιριμπομ στο μια ιταλίδα απο την Κυψελη.
Στην ιδια ταινια ο βογιατζης που τον τρεχει η Βλαχοπουλου λεει
"μα οταν την παντρευτηκα δεν ηταν ετσι" και απανταει ο αλεξανδρακης
"ετσι ειναι οι γυναικες στην αρχη ειναι μια χαρα και μετα γινονται ετσι"
Υγ οκ ψολιτσος απλα εκανε ριμα
Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Αχαχαχαχχαχαχχααααα... Ποιο σαμουραι; Ο ʼσιμος ήταν. Το έβγαλα γιατί κανένας δεν πήρε χαμπάρι...
Παρεξήγηση;;; Ποιά παρεξήγηση; Τέσπα. Χαιρετώ. Τέρμα η δουλειά-δουλεία για σήμερα. Πάμε για γούστα τώρα.
Παρεξήγηση;;; Ποιά παρεξήγηση; Τέσπα. Χαιρετώ. Τέρμα η δουλειά-δουλεία για σήμερα. Πάμε για γούστα τώρα.
Επισκέπτης
Ελα βρε πιτσιλα...δωστους να καταλαβουν υι παει να πει ψιλοβροχο..
Επισκέπτης
ψ-ω-λοβροχο εννοεις.....Ελα βρε πιτσιλα...δωστους να καταλαβουν υι παει να πει ψιλοβροχο..
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αγορακι μου εσυ!!γλυκο μου
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
θα του κατσεις μαριαννα?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
γιατι τραβας κανα ζορι εσυ??
Επισκέπτης
σταματιστε βρε παιδια....!χαλαμε το θεματακι!!!!