1. Learn to work the toilet seat.
You're a big girl. If it's up, put it down.
We need it up, you need it down.
You don't hear us complaining about you leaving it down.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
1. Learn to work the toilet seat.
You're a big girl. If it's up, put it down.
We need it up, you need it down.
You don't hear us complaining about you leaving it down.
πφφφ καψιμο![]()
Τί μου θύμισες... μια γκόμενα μου έλεγε πριν από μερικό καιρό να μην αφήνω πάνω το καπάκι της τουαλέτας όταν φεύγω, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί το φενγκ σούι λέει ότι έτσι φεύγει η θετική ενέργεια του σπιτιού και πάει στην τουαλέτα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τί μου θύμισες... μια γκόμενα μου έλεγε πριν από μερικό καιρό να μην αφήνω πάνω το καπάκι της τουαλέτας όταν φεύγω, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί το φενγκ σούι λέει ότι έτσι φεύγει η θετική ενέργεια του σπιτιού και πάει στην τουαλέτα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lepado
(κ δεν μπορω να πω οτι δεν ισχυουν κιολας....)
σωστος κ ο στουντιαν
αν κ δεν γινεται να συμφωνησουμε κ πληρως με την οπτικη γωνια του ανδρα![]()
οοοοχι γιωργος
εγω μονο με το 6 διαφωνω κ με αυτο που λεει αμα εχετε προμπλεμς να τα πειτε στις φιλεναδες σας...
με τα υπολοιπα συμφωνω... αλλα πχ το 5... γουεαρ ις δε φαν αμα σας λεμε ευθυς εξ αρχης τι θελουμε ακριβως κ δεν σας παιδευουμε κ λιγο?
στα δε ρουχα/ψωνια/παπουτσια/χρωματα/εορτες κ επετειους (που νομιζω δεν ανεφερε ο στουντιαν) εχω απολυτως ανδρικη σκεψη αρα συμφωνω απολυτα![]()
..αλλο ενα πλασμα που εστειλε ο θεος στη γη, με αντρικο μυαλο και γυναικειο σωμα....!! ;) ;)![]()
H μέρα αυτή είναι καθαρά μια μαρκετινίστικη μέρα από τα γατόνια που δουλεύουν τις γυναίκες παγκοσμίως. Όπως η μόδα!
ειτε το πιστευεις ειτε οχι...
πχ μισω απιστευτα να ψωνιζω, μου γυρναει το ματι αναποδα
επισης δεν θυμαμαι ποτε επετειους κ τετοια... μεχρι σημειου παρεξηγησης
αλλα τι να κανω δεν τα συγκρατει ο εγκεφαλος μου :-
Συναγωνιστές, στα 35 χρόνια ζωής μου μια φορά θυμάμαι που πέρασα την καλύτερη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου.
Ήταν περίπου 11 - 12 χρόνια πριν, ήμουν μόνος μου, ούτε γκόμενα ούτε σπασαρχίδεμα, σηκώνομαι και πάω σε ένα στούντιο που ήταν στην οδό Μαυρομματεων στην πρώτη πολυκατοικία δεξιά απο την μεριά του μουσείου, στον 5ο όροφο που είχα δεί σε αγγελία στην Απογευματινή (τότε είχε τις καλύτερες αγγελίες). Ήταν δύο ξανθιές κούκλες, 2 μέτρα η κάθε μία που το κάθε τους πόδι ήταν ένα χιλιόμετρο...![]()
![]()
Παιδιά ξέχασα το όνομα μου![]()
τι λεσβιακά τις έβαλα και έκαναν κι εγώ έπαιρνα μάτι, τι διπλά τσιμπούκια, την έβγαζα απο τον κώλο της μιανής κα την έβαζα στην άλλη, αλλαγή καπότας και απο το μουνί της μιανής στο μουνί της άλλης...Γαμούσα 45 λεπτά
![]()
Είχα ιδρώσει τόσο πολύ που πρώτη φορά έκανα μπάνιο σε στούντιο...
Μετά πήγα στην Φωκίωνος Νέγρη και βρήκα την παλιοπαρέα στο jack daniels club (αλήθεια, το θυμάται κανείς ? ) που ήπιαμε τα ξύδια μας και η τέλεια βραδιά έκλεισε με πίτσα στον Παεζάνο![]()
![]()
![]()
καθαρά εμπορική μέρα , και τι happy valentine day; ...ξεπαραδίαζεσαι κανονικά( λουλούδια, κάρτες δωράκια και λοιπές μαλακίες) και πάυει να είσαι happy
![]()
οχι ψωνιζω τι να κανω
ποια μαμα? μονη μενω (εκτος αμα παω στο πατρικο οπου την στελνω να μου ψωνισει αυτα που θελω αλλα αυτο σπανιως)
αλλα παω ακριβως εκει που θελω κ σε 10 λεπτα ειμαι εξω κ για καφε
γιατι μετα ειμαι κινδυνος θανατος για τους περαστικους απ τα νευρα
κ ποτε δεν παω με φιλες γιατι δεν ξεκολλανε![]()
![]()
![]()
Πιο βαρετή διαδικασία από το να ψάχνω το νούμερο στο παντελόνι, να βγάζω το άλλο, να λύνω τα παπούτσια σε ένα χώρο 1Χ1, να ιδρώνω και να ξειδρώνω και να μην μου κάνει στο τέλος, δεν πρέπει να υπάρχει!!!