Λοιπον, να πω κατι γιατι πολλοι εχετε παραξηγησει ορισμενα πραγματα....
Μαλλον σας εχει βαρεσει η μαλακια στο κεφαλι...
Μα καλα...δεν εχετε καταλαβει οτι σχολια απο αλλα νηματα με περιεχομενο +18 τα μεταφερουν εδω? Ποσο μπετοβλακες ορισμενοι ειστε και δεν το καταλαβατε αυτο? Εμενα προσωπικα με εχετε δει ποτε να βαλω χερι στο μελι σας? Με εχετε δει να γραψω ποτε εδω μεσα στο πανηγυρόσπιτό σας ?
Χτες και σημερα μονο...Να διαβαζετε προσεκτικκα και μετα να βγαζετε συμπερασματα...
Χτες εκανα αιτηση να γινω μελος στο τραπεζι σας αλλα μονο γιατι εδω μεσα γραφουν οι Duke Nukem, ο καλος φιλος
jimy.m., colonel nathan jessup (που ξερω απο που προερχεται και ειναι καλος τυπος-και ας ειναι λιγο πικραμενος) και φυσικα ο dopamina...κυριως ομως γιατι ακουσα οτι σερβιρετε και σαντορινιούς ντοματοκεφτέδες με πισιναδες και αφθονο κρασι...
Εστειλα αιτηση-ψυχοχάρτι να το δειτε και να το αποφασισετε μεταξυ σας...
Οσο για τον πάλαια baros που θελει να παρουσιαστω μπροστα του για να με δει και να με μυησει στη στοα του "The Order of Nine Angels" εδω ειμαι...Οποτε θες φιλε μου λες και με κορταρεις...
ΥΓ Σε επικοινωνια που ειχα με σεριφη ειπα πως αλλη φορα καλυτερα να σβηνει τα adult σχολια μου προς διαφορους μαλακες και αρχιδια του μπου παρα να σας ενοχλει εδω μεσα...
Καλη συνεχεια κυριοι , την ευλογια μου
Ο Ashoka's Nine Unknown Man
ZaDren