You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
θελεις να βαλεις κριτικη για των κολπο?
Βαριέμαι να πω αλλά. ...να το γράψω ΚΩλπος να δούμε πόσα ματιά θα βγούνε. ....πέντε σελίδες τσουρέκια σε ένα νήμα που δεν χώρεσαν πότε άσχετοι. Τέλος τώρα
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Βαριέμαι να πω αλλά. ...να το γράψω ΚΩλπος να δούμε πόσα ματιά θα βγούνε. ....πέντε σελίδες τσουρέκια σε ένα νήμα που δεν χώρεσαν πότε άσχετοι. Τέλος τώρα
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Σαν τερματοφυλακας παιζει...δηλ δεν ξερουμε αν εχει μπει στο παιχνιδι ακομα...σωστα?
δηλ δεν ξερουμε αν εχει μπει στο παιχνιδι ακομα...σωστα?
Πιο σαφής νομίζω δεν μπορώ να γίνω. ..Μόνο ένας, εκτός από το ευρύ κοινό , μπορεί να μας πει περισσότερα .αν και τελευταία έχει πέσει πολύ
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
den exei μπει και ουτε προκειτε να μπει εκτος αν καποιος εχει αλλη αποψη τεκμηριωμενη βεβαιως βεβαιως ;)δηλ δεν ξερουμε αν εχει μπει στο παιχνιδι ακομα...σωστα?
Σαν τερματοφυλακας παιζει...
Αν λες τέτοια πως περιμενεις να κερδίσεις τΩν σεβασμό. ..βεβαιος βεβαιος
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
προχωρα Αρχοντα....Σε παρακολουθω!Αν λες τέτοια πως περιμενεις να κερδίσεις τΩν σεβασμό. ..βεβαιος βεβαιος
προχωρα Αρχοντα....Σε παρακολουθω!
Εγώ αρχΩντας. ? Ανατριχιάζο.....Την θεία σβετλανα μου θύμισες τώρα, έτσι έλεγε τον κανακαρη της .....πλησιάζει ο καιρός να βγάλει τις μπότες της και αυτή. ...
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
περσινά ξινά σταφύλια κολπαρε... κάτι καινούριο;αβγαλτο;Πιο σαφής νομίζω δεν μπορώ να γίνω. ..Μόνο ένας, εκτός από το ευρύ κοινό , μπορεί να μας πει περισσότερα .αν και τελευταία έχει πέσει πολύ
;
Τι θες να μάθεις....που ήδη δε ξερεις ;)
den exei μπει και ουτε προκειτε να μπει εκτος αν καποιος εχει αλλη αποψη τεκμηριωμενη βεβαιως βεβαιως ;)
Τι θες να μάθεις....που ήδη δε ξερεις ;)
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
Εισαι φιλαράκι της τύπε;για τους φιλους της ποτε δεν ελειψε.παντα παραμενει ετοιμη και με διαθεση.προφανως λιγες μερες λογω περιοδου ναι.απο εκει και περα τα φιλαρακια της τα τακτοποιει.
για σπαστο μου αυτο ρε μορτη?και γιατι θες να μαθεις τι ειμαι?σε ενδιαφερει τοσο πολυ?περιορισου στην κριτικη που εγραψα γιαυτην.Εισαι φιλαράκι της τύπε;
σου αρεσε τζιμη?ε μα.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
στο καυλι μου τι της εισαι τύπε. Αν ειναι να στο σπάσω για να καταλάβεις κατάλαβα τι εξυπνος εισαι.... Μόρτη!για σπαστο μου αυτο ρε μορτη?και γιατι θες να μαθεις τι ειμαι?σε ενδιαφερει τοσο πολυ?περιορισου στην κριτικη που εγραψα γιαυτην.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612