TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
δεν το σβηνουνε αλλα δεν ξερω και κατιρε τασο δες λιγο p.m σου στελνω ενα link ν μου πεις αν ξερεις κατι,γιατι εδω θ το σβησουνε.
δεν το σβηνουνε αλλα δεν ξερω και κατιρε τασο δες λιγο p.m σου στελνω ενα link ν μου πεις αν ξερεις κατι,γιατι εδω θ το σβησουνε.
Taso Καλημεραρε μην τσακωνεσαι με των κυριο ο θεος να των κανει
ρε σεις! τι παθατε με τον κολπο? καλο παιδι ειναι....Taso Καλημερα
Εχεις δικιο - σταματαω να ασχολουμε με το τυπο-
Αυτο ειπαμε χθες και με τον GIANNI -
Λαθος που ανακατεψαμε το ΝΗΜΑ δε φταινε τιποτα τα παιδια να ακουνε τις παπαριες ..
Τη καλημερα μου
καλα ειναι γνωστος ο τυπος ειπαμε διασκεδαστης και κλοουν απλως δεν χρειαζεται να του δινης αξιαTaso Καλημερα
Εχεις δικιο - σταματαω να ασχολουμε με το τυπο-
Αυτο ειπαμε χθες και με τον GIANNI -
Λαθος που ανακατεψαμε το ΝΗΜΑ δε φταινε τιποτα τα παιδια να ακουνε τις παπαριες ..
Τη καλημερα μου
δεν νομιζω οτι εχει το δικαιωμα να επιτιθεται με αυτο των τροπορε σεις! τι παθατε με τον κολπο? καλο παιδι ειναι....
Εχει καρτελα για κριτικες?ρε σεις! τι παθατε με τον κολπο? καλο παιδι ειναι....
θελεις να βαλεις κριτικη για των κολπο?Εχει καρτελα για κριτικες?
Εχει καρτελα για κριτικες?
θελεις να βαλεις κριτικη για των κολπο?
φιλαρακι συγνωμη για την εκφραση αλλα εισαι πολυ μεγαλη κουφαλαΟχι αλλα ακουσα καλο παιδι.. και ειπα να χαζεψω καμμια κριτικη
καλησπέρα σε όλους, για να το λήξουμε εδω μετα και την παρέμβαση του Αγίου Ηγουμενου... Νομίζω οτι τον κόλπο δεν τον παρεξηγεί κανένας πια ο τύπος ζει για να τρολαρει. Προσωπικά δεν υπάρχει καμια έχθρα με τον κόλπο και δεν τσακωθήκαμε προφανώς! Τώρα αν αυτός τσακώθηκε μαζι μου δεν μπορω να το ξέρω θα μας το πει ο ίδιος. Αυτα από μένα και συγνώμη στην παρέα του μαμπα για το off topic.δεν νομιζω οτι εχει το δικαιωμα να επιτιθεται με αυτο των τροπο
Άμα είναι καλή στην εξομολογηση ρίξε μια ενημέρωση...Εάν παίζει αμαρτία με την συγκεκριμένη, πολύ θα ήθελα να της κάνω μία εξομολόγηση και άφεση αμαρτιών.
θελεις να βαλεις κριτικη για των κολπο?
Εάν παίζει αμαρτία με την συγκεκριμένη, πολύ θα ήθελα να της κάνω μία εξομολόγηση και άφεση αμαρτιών.
καλησπέρα σε όλους, για να το λήξουμε εδω μετα και την παρέμβαση του Αγίου Ηγουμενου... Νομίζω οτι τον κόλπο δεν τον παρεξηγεί κανένας πια ο τύπος ζει για να τρολαρει. Προσωπικά δεν υπάρχει καμια έχθρα με τον κόλπο και δεν τσακωθήκαμε προφανώς! Τώρα αν αυτός τσακώθηκε μαζι μου δεν μπορω να το ξέρω θα μας το πει ο ίδιος. Αυτα από μένα και συγνώμη στην παρέα του μαμπα για το off topic.
Θα λαβουμε τα λεγομενα σου σοβαρα γεροντα,μα ο Κολπος δεν ειναι ποτε off topic στο νημα...ειναι απλα ΤΟ νημα ολοκληρο....αρα λιγο σεβασμο στο ονομα του, και ολα καλα!
Απολυτα Σωστος,ΟΠΟΙΟς θελει σεβασμο εδω μεσα πρεπει να προσπαθησει για να των αποκτησει ;) καλη συνεχεια
σωστος ο τασσοςΟΠΟΙΟς θελει σεβασμο εδω μεσα πρεπει να προσπαθησει για να των αποκτησει ;) καλη συνεχεια