colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
πήγαμε για τσιπουρα
τα νεα σας] παιδια
πήγαμε για τσιπουρα
τα νεα σας] παιδια
πήγαμε για τσιπουρα
για τον μεζέ λεωπροτιμω κρασι
για τον μεζέ λεω
και γω δεν πίνω πολύ το περισσότερο χύνεται κάτωμεζε ναι
αλλα τσιπουρο δεν μαρεσει
και γω δεν πίνω πολύ το περισσότερο χύνεται κάτω
Και γω το ίδιο,το περισότερο αποβάλεται στο κάτουρο. ;)και γω δεν πίνω πολύ το περισσότερο χύνεται κάτω
ζεις επικινδυνα τιποτα δεν ειναι ασφαλες μονο το σπιτι και οι φιλοι σου στο μελιe kai ego vghka xtes to vrady
Ούτε καν.ζεις επικινδυνα τιποτα δεν ειναι ασφαλες μονο το σπιτι και οι φιλοι σου στο μελι
Τύπε ορισμένα πρέπει να τα ξέρει κάποιος πρίν συναντηθεί με την κοπέλα, γι'αυτό ρωτάω!!! ;)
Τύπε τα χαζοτσαβάρια τι είναι; το μοναδικό που μου θυμίζει η λέξη που αναφέρεις χωρίς το πρώτο συνθετικό βεβαίως βεβαίως είναι αυτό:.Δεν μας ενδιαφερει...σπασε απο εδω, ειναι καιρος να φευγουν και κατι αλλα χαζοτσαβαρια ....οπως πηρανε ποδι και σε αλλα νηματα
NAP, Μη χαλιεσαι φιλε - Ο ΤΥΠΟΣ εχει θεμα και το δειχνει παντου-Τύπε τα χαζοτσαβάρια τι είναι; το μοναδικό που μου θυμίζει η λέξη που αναφέρεις χωρίς το πρώτο συνθετικό βεβαίως βεβαίως είναι αυτό:.
Όχι εγω είμαι τελείως αναίσθητος δε χαλιέμαι με τίποτα. Εδώ μέσα βρέχει μουνιά δε θα αντιπαρατεθώ με κανέναν για να χαλάσω τις καύλες μου. Αλλά η απορία μου είναι γνήσια! Πρώτη φορά την ακούω αυτή τη λέξη!NAP, Μη χαλιεσαι φιλε - Ο ΤΥΠΟΣ εχει θεμα και το δειχνει παντου-
πιστεψε με δεν αξιζει το κοπο !
Αυτον το ξερουμε οκ !
Ο αλλος τι ζορι τραβαει με το pilofori στη πλατη !
Ακομα παιρνω μαθηματα απο σενα NAP,Όχι εγω είμαι τελείως αναίσθητος δε χαλιέμαι με τίποτα. Εδώ μέσα βρέχει μουνιά δε θα αντιπαρατεθώ με κανέναν για να χαλάσω τις καύλες μου. Αλλά η απορία μου είναι γνήσια! Πρώτη φορά την ακούω αυτή τη λέξη!
Φούλ εξτρά εννοείς και πίσω σύστημα τύπε???