Επισκέπτης
forages k tote gyalia
όχι α' γυμνασίου φόρεσα γιατί δεν έβλεπα στον πίνακα και ήμουν φυτό δεν άντεχα ;)
forages k tote gyalia
οχι, μετα απο τον αυνανισμο στραβωθηκε...forages k tote gyalia
οχι, μετα απο τον αυνανισμο στραβωθηκε...
όχι α' γυμνασίου φόρεσα γιατί δεν έβλεπα στον πίνακα και ήμουν φυτό δεν άντεχα ;)
οχι, μετα απο τον αυνανισμο στραβωθηκε...
ποτε xsepartheniasthkesαυτό είναι μύθος ο αυνανισμός κουφαίνει δεν τυφλώνει![]()
θα με αναλαβεις αν χρειαστει σαν δικηγορος μου;![]()
για πιο λογο να κουφαινει????πιο πιθανο μου φαινεται να τυφλωνει...αυτό είναι μύθος ο αυνανισμός κουφαίνει δεν τυφλώνει![]()
τι παπουτσια φοραγες α γυμνασιου
ποτε xsepartheniasthkes
στα 18 αλλά δεν είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις οπότε λέω στα 18 ;)
μετα εμεινα με κρεμαμενη ψωλη να τους κοιταω σαν ανωμαλος με ματι να γυαλιζει...πολυ θα γουσταρα να δει η γκομενα την τρεμαμενη ψωλη μουpes kialla re file![]()
![]()
![]()
δεν θυμάμαι μάλλον αθλητικά φόραγα και από βρακί σλιπάκια άσπρα τα κλασικά που είχαν άνοιγμα μπροστά για να τον βγάζεις έξω![]()
για πιο λογο να κουφαινει????πιο πιθανο μου φαινεται να τυφλωνει...![]()
τι γνωμη εχεις για ραππαωκαι μένα μου φαίνεται πιο λογικό η γη να είναι επίπεδη όμως εμπιστεύομαι αυτούς που ξέρουν καλύτερα ;)
για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις....και μένα μου φαίνεται πιο λογικό η γη να είναι επίπεδη όμως εμπιστεύομαι αυτούς που ξέρουν καλύτερα ;)
μετα εμεινα με κρεμαμενη ψωλη να τους κοιταω σαν ανωμαλος με ματι να γυαλιζει...πολυ θα γουσταρα να δει η γκομενα την τρεμαμενη ψωλη μου![]()
Και που ωφείλονται οι ανηφόρες-κατηφόρες?και μένα μου φαίνεται πιο λογικό η γη να είναι επίπεδη όμως εμπιστεύομαι αυτούς που ξέρουν καλύτερα ;)
Και που ωφείλονται οι ανηφόρες-κατηφόρες?![]()