Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
μην με πιεζεις γιατι θα σε λιωσω καθαρμα.
exeis akoysei kana kalo gamhsi se spiti hotel diakopes klp
μην με πιεζεις γιατι θα σε λιωσω καθαρμα.
αμε.exeis akoysei kana kalo gamhsi se spiti hotel diakopes klp
να σου βαλω εγω τραγουδακια να φριξεις?τα βαζω εγω θα τα ακουσεις τα τραγουδακια![]()
οχι ρε φιλε αφου τωρα κεφαρω ;)να σου βαλω εγω τραγουδακια να φριξεις?![]()
αμε.
στην Σαλονικα στο χοτελ Αυγουστος ειχα παρει κ ματι κ τον επαιξα στεγνα κ καθαρα...
34poso xronon me kaneis
esy posο εισαι;
γκαμαω τωρα αργοτεραposo xronon me kaneis
εμενα σε πιο ψηλα δωματιο απο το δικο τους κ τα 2 βλεπανε ακαλυπτο...νεαρο ζευγαρι γαμιοτω με τις κουρτινες ανοιχτες κ φυσικα ανοικτο παραθυρο γιατι ηταν Ιουνιος μηνας....μολις ειχα βγει απο το ντους κ ηθελα να πεταχτω Βαρδαρη με τα ποδια να γκαμησω...αλλωστε ειναι κ κοντα....τους επιασε το ματι απο το παραθυρο,πεταξα την πετσετα κατω,τον επαιξα με λαιβ τσοντα,εχυσα κ καπουτ.Γλιτωσα κ το 30 αρακι απο Βαρδαρη.pes to skhniko a-n-a-l-y-t-i-k-a![]()
εμενα σε πιο ψηλα δωματιο απο το δικο τους κ τα 2 βλεπανε ακαλυπτο...νεαρο ζευγαρι γαμιοτω με τις κουρτινες ανοιχτες κ φυσικα ανοικτο παραθυρο γιατι ηταν Ιουνιος μηνας....μολις ειχα βγει απο το ντους κ ηθελα να πεταχτω Βαρδαρη με τα ποδια να γκαμησω...αλλωστε ειναι κ κοντα....τους επιασε το ματι απο το παραθυρο,πεταξα την πετσετα κατω,τον επαιξα με λαιβ τσοντα,εχυσα κ καπουτ.Γλιτωσα κ το 30 αρακι απο Βαρδαρη.
o pakiς που ειναι;
δεν ξερω μπορει να γκαμαει.o pakiς που ειναι;
η να τρυπιεται ;)δεν ξερω μπορει να γκαμαει.![]()
εη να τρυπιεται ;)
απο αγαπη τα λεω
α, οκ τοτε...απο αγαπη τα λεω![]()
να βγουμε να παμε κοντρες σε ποτα,βολτα,ξενυχτια εγω ειμαι 40εγω ειμαι νιατο ρε συ..κατω απο 30....![]()
![]()
![]()