redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ειδα εγωέβλεπες κάτω παρτάλι φίλε;
ειδα εγωέβλεπες κάτω παρτάλι φίλε;
ξεροχύνω με ρενυμαν φτοειδα εγω
ξεροχύνω με ρενυμαν φτο
οτι αλλαξε αντμινποιος ειναι ο μεγαλυτερος αστικος μυθος του μπου.κομ τυπε? ;)
παίζονται χοντρά παιχνίδια ;)
είχα τρίψει το μουνάκι σε μία με το πιγκάλ ;)
ειχες φασωθει ποτε στις τουαλετες του σχολειου?
το πιγκαλ στις τουρκικες στο στρατο ηταν γεματο σκατα κ μεσα σε νεροσκατοζουμο στην βαση του πιγκαλ
τι περίμενες να είναι μέσα σε ανθόνερο
στο κέντρο δεν μας έδιναν χλωρίνες γι'αυτό σφουγγαρίζαμε τον θάλαμο με δικά μας σαμπουάν και τις τουαλέτες τις ξεπλέναμε μόνο με το λάστιχο ;)
το ξερεις οτι γουγκλαρα πριν για να δω τι ειναι το πιγκαλ?
έλα ρε γιατί δεν κάνεις παράθεση βαριέσαι ή ακολουθείς του κανόνες του σάιτ για τις παραθέσεις που λένε ότι όταν απευθύνεσαι στο τελευταίο ποστ δεν υπάρχει λόγος να το παραθέσεις
ο μονος που το κανε με ωραιο τροπο ηταν ο γαμαωμανουλες.....στεναχωρηθηκα οταν τον μπαναραη γνωμη σου γιαυτους που βριζουν μανες στο νετ
η γνωμη σου γιαυτους που βριζουν μανες στο νετ
είναι πολύ "λίγοι"
βλέπω το κάνει ο νιπλ στον νικ και εξηγείται αφού ο τύπος τον έχει σπάσει όμως σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ;)
επίσης η έριναλ έχει πιάσει κι άλλη φορά την μάνα μου στο στόμα της το έκανε και χθες δίχως να υπάρχει λόγος και πριν λίγο καιρό είχε αφήσει ένα υπονοούμενο αλλά δεν απάντησε όταν την ρώτησα τι εννοεί αυτή η συμπεριφορά είναι πιο πούστικη από του νίπουλ γιατί ο τελευταίος τουλάχιστον το λέει στα ίσα ;)
εχεις καπνισει ποτε?
μία τζούρα αλλά κράτησα τον καπνό στο στόμα μαλακία μου φάνηκε δεν βρήκα λόγο να το ξανακάνω