kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ξερεις να στριβεις?μπακ ρολιν κ ιστοριες
μαν τράβα μέχρι το περίπτερο ν'αλλάξεις παραστάσεις
ξερεις να στριβεις?μπακ ρολιν κ ιστοριες
τι καθεσαι και συ και απαντας μαν;ψυχοθεραπεια κανεις;μαν τράβα μέχρι το περίπτερο ν'αλλάξεις παραστάσεις
μαν τράβα μέχρι το περίπτερο ν'αλλάξεις παραστάσεις
τι καθεσαι και συ και απαντας μαν;ψυχοθεραπεια κανεις;
μπορεί να γράψει στο σημείωμα ότι το έκανε επειδή τον αγνόησε το νικ κοσνικ26 στο μπου και να μπει μετά κάποιος φίλος του πχ μέμοσαν να ανακοινώσει το τραγικό νέο δεν θέλω να έχω τύψεις ;)
ντελι 'η σλαβι καλυτερα;μπορεί να γράψει στο σημείωμα ότι το έκανε επειδή τον αγνόησε το νικ κοσνικ26 στο μπου και να μπει μετά κάποιος φίλος του πχ μέμοσαν να ανακοινώσει το τραγικό νέο δεν θέλω να έχω τύψεις ;)
ντελι 'η σλαβι καλυτερα;
κι ο πηγασιος με τον παπαφιλιπςτο χορεύει ο θείος μου ο παπάς αυτό
αφου πας με το ταγαρι και το αμπεχονο ρε ταγαρι......Τωρα που το θυμηθηκα, στο ξυλινο πρεπει να κανουν φεις κοντρολ δεν εξηγιεται αλλιως, οποτε παω εγω να μην με ανοιγουν την επομενη που θα γινει κατι παρομοιο θα φανε μαυρο για ενα χρονο
μπορεί να γράψει στο σημείωμα ότι το έκανε επειδή τον αγνόησε το νικ κοσνικ26 στο μπου και να μπει μετά κάποιος φίλος του πχ μέμοσαν να ανακοινώσει το τραγικό νέο δεν θέλω να έχω τύψεις ;)
γεια σου παππουδακο....τι νεα;Καλησπερα
να χα τα χρονια σου και την ζωτικοτητα σου και τι αλλο ηθελα...τωρα βιωνω ηλικιακη παρακμη και πεικη καταπτωσηΕργασια και χαρα...