Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μεγαλύτερες είναι οι καβαλίνες σου ή οι κουράδες του μπος για πες ;)
όταν χέζεις τεράστιες κουράδες τις βγάζεις φωτογραφίες πριν τραβήξεις το καζανάκι;και ελπίζεις να βουλώσει η λεκάνη και να μην πάνε κατευθείαν κάτω;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
όταν χέζεις τεράστιες κουράδες τις βγάζεις φωτογραφίες πριν τραβήξεις το καζανάκι;και ελπίζεις να βουλώσει η λεκάνη και να μην πάνε κατευθείαν κάτω;

όχι απλώς απορώ πώς βγήκαν τόσο μεγάλες :huh:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

οι κουραδες ειναι δεικτης υγειας κ μεταβολισμου

στο στρατο που εχασα 8 κιλα σε 3 βδομαδες εχεζα κατι κουραδες γιγαντες

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
όλο για τον στρατό μιλάς εσύ

Λοιπόοον... πάω σήμερα στο Φυλής 131, που ξανάνοιξε. Πετυχαίνω ένα τρελό μπάζο, την Άννα, ύψος γύρω στο 1,50, μεγάλη κοιλιά, ξανθιά, αλλά... σούπερ βυζί (πεσμένο) και πολλές υποσχέσεις. "Δε γαμιέται;", λέω, και μπαίνω. Με πιάνει στην κουβέντα (πάρα πολύ φιλική, είναι η αλήθεια) και ξεκινάει το γλείψιμο. Μόλις μου είχε σηκωθεί και πάει να μου βάλει το προφυλακτικό, τινάζεται πάνω σαν να τη χτύπησε κεραυνός!  Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
"Τι έγινε;", ρωτάω. "Πρέπει να πάω τουαλέτα", λέει, "αλλιώς χάθηκα!". Οκ, λέω, σαστισμένος, και περιμένω. Περνάνε... 18 λεπτά! Εμφανίζεται ανακουφισμένη. "Τι έπαθες;", ρωτάω. "Είχα φάει πριν από μισή ώρα πατάτες τηγανητές και ομελέτα, ήπια και ένα ποτήρι κόκα κόλα, και ΜΕ ΘΕΡΙΣΕ!!!"       
Ε, από τα γέλια, δεν μου σηκωνόταν με τίποτα. Τελικά, πήρε μια (πολύ καλή) πίπα και έφυγα. 
Headbaning! Headbaning! Headbaning!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
βατραχε ελα να μιλησουμε για κουραδες γυφτισσες κ στρατο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Λοιπόοον... πάω σήμερα στο Φυλής 131, που ξανάνοιξε. Πετυχαίνω ένα τρελό μπάζο, την Άννα, ύψος γύρω στο 1,50, μεγάλη κοιλιά, ξανθιά, αλλά... σούπερ βυζί (πεσμένο) και πολλές υποσχέσεις. "Δε γαμιέται;", λέω, και μπαίνω. Με πιάνει στην κουβέντα (πάρα πολύ φιλική, είναι η αλήθεια) και ξεκινάει το γλείψιμο. Μόλις μου είχε σηκωθεί και πάει να μου βάλει το προφυλακτικό, τινάζεται πάνω σαν να τη χτύπησε κεραυνός!  Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
"Τι έγινε;", ρωτάω. "Πρέπει να πάω τουαλέτα", λέει, "αλλιώς χάθηκα!". Οκ, λέω, σαστισμένος, και περιμένω. Περνάνε... 18 λεπτά! Εμφανίζεται ανακουφισμένη. "Τι έπαθες;", ρωτάω. "Είχα φάει πριν από μισή ώρα πατάτες τηγανητές και ομελέτα, ήπια και ένα ποτήρι κόκα κόλα, και ΜΕ ΘΕΡΙΣΕ!!!"       
Ε, από τα γέλια, δεν μου σηκωνόταν με τίποτα. Τελικά, πήρε μια (πολύ καλή) πίπα και έφυγα. 
Headbaning! Headbaning! Headbaning!
η ομελετα εφταιγε  ;)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
βατραχε ελα να μιλησουμε για κουραδες γυφτισσες κ στρατο
εμάς στον στρατό οι χέστρες είχαν τοίχο δυο μέτρα μεταξύ τους και μετά κενό και ένας είχε αφήσει μια φορά μια κουράδα πάνω στον τοίχο ανάμεσα απ'τις δύο χέστρες

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
εμάς στον στρατό οι χέστρες είχαν τοίχο δυο μέτρα μεταξύ τους και μετά κενό και ένας είχε αφήσει μια φορά μια κουράδα πάνω στον τοίχο ανάμεσα απ'τις δύο χέστρες

ηταν η υπογραφη του

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
images

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

Αμα βουλώσει πες μου,αντε να βγάλουμε και καμια δραχμή απο δω μεσα  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
είναι πολύ "λίγοι" :)

βλέπω το κάνει ο νιπλ στον νικ και εξηγείται αφού ο τύπος τον έχει σπάσει όμως σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ;)

επίσης η έριναλ έχει πιάσει κι άλλη φορά την μάνα μου στο στόμα της το έκανε και χθες δίχως να υπάρχει λόγος και πριν λίγο καιρό είχε αφήσει ένα υπονοούμενο αλλά δεν απάντησε όταν την ρώτησα τι εννοεί αυτή η συμπεριφορά είναι πιο πούστικη από του νίπουλ γιατί ο τελευταίος τουλάχιστον το λέει στα ίσα ;)

το μονο σπασμενο που βλεπω ειναι η μεση σου  :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επίσης η έριναλ έχει πιάσει κι άλλη φορά την μάνα μου στο στόμα της το έκανε και χθες δίχως να υπάρχει λόγος και πριν λίγο καιρό είχε αφήσει ένα υπονοούμενο αλλά δεν απάντησε όταν την ρώτησα τι εννοεί αυτή η συμπεριφορά είναι πιο πούστικη από του νίπουλ γιατί ο τελευταίος τουλάχιστον το λέει στα ίσα ;)

μονο ταχαμου και ταχατες ειναι η σαπια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom