Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
τι γελάς μόνος σου ρε,μέσα σου τον έχεις;
Οταν θα χασεις τα κιλά και θα γίνεις κομψός
θα πάψεις να είσαι επιθετικός .
Παχουλούτσικο διδυμάκι !
τι γελάς μόνος σου ρε,μέσα σου τον έχεις;
Και γαμιας του λαδάκη
τι απ τα 3 είναι χειρότερο από έναν φουκαρά πορνοπαππού που δεν έχει γαμήσει κανονικό μουνί στη ζωή τουΤώρα που τα βρίσκεις τα λεφτά για πουτάνες ;
Είτε κερδισες το λαχείο ,ή κληρονόμησες περιουσία
ή σου δίνουν οι δικοί σου που είναι ευκατάστατοι .
Αποκλείεται να εργάζεσαι .
Keep dieting !
Λυπάμαι ,είμαι ανώμαλος ...δεν πάω με αντρες !
Μόνο στη Μύκονο είχα δώσει πίπα σε ένα Τραβε ,τζάμπα .
Ηταν όμως πολύ κομψό τραβέ ,δεν είχε περιττά κιλά ! ;)
Βάτραχος
ήθελα να μου πεις έλα και να σου πω άκυρο όπως στο στρατότην γνώμη σου για νιπλ λόβερ
ήθελα να μου πεις έλα και να σου πω άκυρο όπως στο στρατό
πάσχει απ το σύνδρομο του νέου μέλους,που παίρνει στα σοβαρά κουβέντες από νικς του διαδίκτυουτην γνώμη σου για νιπλ λόβερ
πάσχει απ το σύνδρομο του νέου μέλους,που παίρνει στα σοβαρά κουβέντες από νικς του διαδίκτυου
Θέλει χρόνια στο φόρουμ για να καταλάβεις την έννοια του νικ
δεν θα μπορούσες να είσαι πιο εύστοχος
να προσθέσω εγώ ότι είναι και αρχιμουνής αλλά αυτή είναι καθαρά δική μου άποψη
πάσχει απ το σύνδρομο του νέου μέλους,που παίρνει στα σοβαρά κουβέντες από νικς του διαδίκτυου
Θέλει χρόνια στο φόρουμ για να καταλάβεις την έννοια του νικ
ηταν αποτυχημενο το πειραμα, το απολυτο ον ειναι ο μεμονωντας που διαβαζεται και σα νωντομεμος ;)υπαρχει ο νωντονητης
υπαρχει ο νωντονητηςΔεν υπαρχει σοφοτερη οντοτητα στο διαδικτυο απο τον ΝΩΝΤΑ.
ηταν αποτυχημενο το πειραμα, το απολυτο ον ειναι ο μεμονωντας που διαβαζεται και σα νωντομεμος ;)
ολη την ωρα κανεις σαν κακογαμημενη κομπλεξικια αδερφω :S θες να κανονισω με την πιεξουλα να σε βγαλει μαζι της στην πιατσα μπας και ηρεμισεις?στο γαμω το νωντα ασαλιωτα , και αν θες σε φερνω να κοιτας ..επειδη εισαι εσυ στο κανω χαρη
ολη την ωρα κανεις σαν κακογαμημενη κομπλεξικια αδερφω :S θες να κανονισω με την πιεξουλα να σε βγαλει μαζι της στην πιατσα μπας και ηρεμισεις?
πες του νικ
αλλα να του δωσεις και πατινια για να τρεχει να φυγει
εδω εισαι πουστρομεμο , τα αγαπημενα σας
http://[URL unfurl="true"]www.comfuzio.gr/images/products/18587_3_f.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Νωντοπατίνια τύπε;; :2funny: :2funny: :2funny:
στο γαμω το νωντα ασαλιωτα , και αν θες σε φερνω να κοιτας ..επειδη εισαι εσυ στο κανω χαρη