gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ελα,οξω απο δω τωρακ εσυ τι κάνεις εδώ?? Άλλα μου λεγες πριν![]()
ελα,οξω απο δω τωρακ εσυ τι κάνεις εδώ?? Άλλα μου λεγες πριν![]()
Να σου πω ρε τρελέ.
Τι φάση είναι ο καιρός τώρα εκεί.
Μακρυμάνικα πήρες μαζί να υποθέσω![]()
Δεν ειμαι Μοναχο αυτην τη στιγμη. Μακρυμανικο φορουσα οταν πηγα, δεν εκανε κρυο ομως, κατι σα φθινοπωρο ας πουμε.
Αμα εισαι ακομα Γερμανια κανε μια βολτα προς Ολλανδια,ειναι υπεροχα.
Πριν δυο εβδομαδες ημουν Αμστερνταμ για το Kingsdayολα τα λεφτα αυτη η πολη, κατι τετοιο πρεπει να κανουμε και στην Ελλαδα.
Ναι πλεον το καναν γιορτη του βασιλια,παλια ηταν της βασιλισσας,γινοταν της πουτανας.
Την καλυτερη περιοδο πηγες.2-3 μερες ολοι και ολες ειναι τυφλα στους δρομους.
Πρεπει και εδω να γιορταζουμε το βασιλια συμφωνω![]()
Στο Αμστερνταμ πρεπει να εχω παει 5-6 φορες μεχρι στιγμης, ουτε που θυμαμαι. Αυτη ηταν ομως η καλυτερη απο ολες. Αξιζει με τα 1000 αυτη η γιορτη, ας το σημειωσουν και οι υπολοιποι μπουρδελιαρηδες να το εχουν υποψη. Παρα μα παρα μα παρα πολυς κοσμος, αν και οι αναλογιες δεν ειναι και οι καλυτερες για να ειμαστε ειλικρινεις. Εμεις κατεβηκαμε δυνατη ομαδα τωρα, μειναμε 2 νυχτες εκει και ηταν σαν ταινια Hangover, δυνατα σκηνικα![]()
Εγω 2 φορες εχω παει,ειναι ο αδερφος μου πανω,εχει μαγαζι και οποτε ανεβαινω τα κανω πουτανα ολα.
Μπυρα με τα βαρελια(2,20-2,50 ευρω το πολυ το ποτηρι)πρεπει να πας αμα δεν εχεις παει στο λαιντεν και στο ντελφτ και τα δυο ειναι φοιτητικες πολεις,τα μουνια σε παρακαλανε στα μπαρακια και σου την πεφτουν στην ψυχρα.
Ισως η τριτη φορα μου να ειναι και χωρις επιστροφη![]()
Τι μαγαζι εχει ο αδερφος σου ρε τυπε να το τιμησω οταν ξανανεβω; Τις πολεις που μου ειπες μπορεις να τις γραψεις με λατινικους χαρακτηρες να τις ψαξω; Αν και αυτα οτι σε παρακαλανε οι γκομενες λιγο αρκουδιες μου ακουγονται, ειμαι 28 χρονων, εχω γυρισει τη μιση Ευρωπη, και πουθενα δεν εχω δει τον πουτσο να εχει μεγαλυτερη δυναμη απο το μουνι![]()
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/244174.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δείξτου κάτι πιο γνώριμο:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.greatsociety.org/uploads/userfiles/3/gloryhole1.jpg[/img[/URL]]
:2funny:
Ακου να δεις βρωμομουνο, στο θεμα με τις ελλεηνιδες μπορεις να σαλιαριζεις οσο θες με τον πιρφοραλεξ, εδω ομως δε θα ξαναπατησεις. Στο τσατ κανουμε κουμαντο εμεις.
στο τσατ εδω αυτο μπαινουν μονο αντρες οπως και στο ορος
Δεν μοιαζουμε στα γουστα μαν ...καληνυχτα μητσο και στο παρκο που θα πας να θυμασαι να τα φτυνεις μαν....
ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο βαραει αυτη η ψηφοφορια που υπαρχει εδω στο θρεντκαι γιατι εχει μονο αυτα τα ονοματα και δεν εχει αλλα νικ που γραφουν στο σαιτ. ευχαριστω
![]()
λούτσε μήπως πήρε το μάτι σου τον βάτραχο![]()
![]()
....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί νοιώθω ότι οι μέρες σου ....μάλλον είναι μετρημένες ? ....αξιοκρατεία ....μήπως ?
λούτσε μήπως πήρε το μάτι σου τον βάτραχο
καλημέρες
![]()