raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.265
- Πόντοι
- 5.006
οκ..τωρα μπορεις να κουλουριαστεις στο πατωμα και να συνεχισεις το γοερο σου κλαμα...αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία τότε που είχα ακόμα ζωή
οκ..τωρα μπορεις να κουλουριαστεις στο πατωμα και να συνεχισεις το γοερο σου κλαμα...αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία τότε που είχα ακόμα ζωή
εγώ απ το σχολείο θυμάμαι ελάχιστα πράγματα και σα να τα χει ζήσει κάποιος άλλοςαναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία τότε που είχα ακόμα ζωή
οκ..τωρα μπορεις να κουλουριαστεις στο πατωμα και να συνεχισεις το γοερο σου κλαμα...
αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία τότε που είχα ακόμα ζωή
οκ..τωρα μπορεις να κουλουριαστεις στο πατωμα και να συνεχισεις το γοερο σου κλαμα...
ΤΟ αλτσχαιμερ ειναι η μαστιγα της εποχης μαςεγώ απ το σχολείο θυμάμαι ελάχιστα πράγματα και σα να τα χει ζήσει κάποιος άλλος
Οι φίλοι μου μου λένε σκηνικά που είχα πλακωθεί με κάποιον άλλον πχ κι εγώ δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα και τους φαίνεται τρελό
Τι έχεις να πεις
εγώ απ το σχολείο θυμάμαι ελάχιστα πράγματα και σα να τα χει ζήσει κάποιος άλλος
Οι φίλοι μου μου λένε σκηνικά που είχα πλακωθεί με κάποιον άλλον πχ κι εγώ δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα και τους φαίνεται τρελό
Τι έχεις να πεις
.. bad mood ??
εγώ απ το σχολείο θυμάμαι ελάχιστα πράγματα και σα να τα χει ζήσει κάποιος άλλος
Τι έχεις να πεις
όντως ο κύριος λόγος είναι αυτόςπροφανώς έζησες πολύ έντονη ζωή μαν και απώθησες αυτά τα γεγονότα ως ασήμαντες λεπτομέρειες
έχουμε και το μαλακα το λαδάκη να πετάγεται σαν την πούτσα
Αφου θυμάσαι ποιές γκόμενες δουλεύουν στα μπουρδελάκια και πότε,
η μνήμη σου είναι γενικά εξαιρετική !
Φαίνεται έχεις σβήσει τις μνήμες που δεν έχουν σχέση με το σπορ !
Αφού συνεχίζεις δίαιτα ,συνέχισε και να γίνεις skinny bitch ! ;)
όντως ο κύριος λόγος είναι αυτός
Απ την άλλη όταν είσαι μικρός είσαι συνέχεια μες στην αγέλη και αφενός δε σου επιτρέπουν να χεις προσωπικότητα αφετέρου συμμετέχεις αναγκαστικά σε δραστηριότητες που δε σε ενδιαφέρουν
Δηλαδή εγώ μπορεί να θυμάμαι μια φράση από ένα λούκυ λουκ που διάβασα στην πέμπτη δημοτικού και να θυμάμαι το ξύλο που έπαιξα με ένα συμμαθητή μου στην πρώτη λυκείου
You feel me?
όντως ο κύριος λόγος είναι αυτός
Απ την άλλη όταν είσαι μικρός είσαι συνέχεια μες στην αγέλη και αφενός δε σου επιτρέπουν να χεις προσωπικότητα αφετέρου συμμετέχεις αναγκαστικά σε δραστηριότητες που δε σε ενδιαφέρουν
Δηλαδή εγώ μπορεί να θυμάμαι μια φράση από ένα λούκυ λουκ που διάβασα στην πέμπτη δημοτικού και να θυμάμαι το ξύλο που έπαιξα με ένα συμμαθητή μου στην πρώτη λυκείου
You feel me?
εγώ απ τα 15 μέχρι τα 20 γαμούσα 1 2 φορές τον χρόνο και ήμουν σα μαλακαςμαν τότε δεν γαμούσα ήμουν πιτσιρίκι τώρα γαμάω αυτό τα καλύπτει όλα
μια πολύ έντονη αναμνηση που έχω από τα χρόνια του νηπιαγωγείου ...είναι ο εκβιασμός που υπέστειν από συμμαθήτρια μου άκου άκου ! άν σταματούσα να την χαιδεύω.... κατά την ώρα της μεσημβρινής κατάκλησης θα τα έλεγε όλα στην κυρία ! είχα ξεκινήσει καλά την σταδιοδρομία μου
εγώ απ τα 15 μέχρι τα 20 γαμούσα 1 2 φορές τον χρόνο και ήμουν σα μαλακας
τι γελάς μόνος σου ρε,μέσα σου τον έχεις;Σε διέκοψα στην αυτο-ψυαχανάλυση ;
εγώ απ τα 15 μέχρι τα 20 γαμούσα 1 2 φορές τον χρόνο και ήμουν σα μαλακας
Καλλιτέχνης βασικάτώρα που γαμάς αβέρτα αισθάνεσαι επιστήμονας