neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
κοψε την κακες παρεες.θα με συγχωρεσεις;
κοψε την κακες παρεες.θα με συγχωρεσεις;
το καλυτερο παιδι ειναι ο νιπλ.Μεχρι και αιμα αν χρειαστει θα του δωσω εχω και 0 αρνητικο σπανιοτατο
το καλυτερο παιδι ειναι ο νιπλ.Μεχρι και αιμα αν χρειαστει θα του δωσω εχω και 0 αρνητικο σπανιοτατοκοψε την κακες παρεες.
ειναι τιγκα στα ψυχοφαρμακα ρε δεν κανει ;) δες πμ
ειναι τιγκα στα ψυχοφαρμακα ρε δεν κανει ;) δες πμ
θα παρουμε και του Κοσμα να πουλησουμε ;)
επαιξες στοιχημα
επαιξες στοιχημαειδα σου απανταω
εισαι πανουργος.θα σε χαρακώσω για να βλέπεις το πολύτιμο αίμα σου να σχηματίζει λιμνούλες ώσπου να καταλήξεις από ακατάσχετη αιμορραγία ;)
το καλυτερο παιδι ειναι ο νιπλ.Μεχρι και αιμα αν χρειαστει θα του δωσω εχω και 0 αρνητικο σπανιοτατο
οκειδα σου απανταω
ενδιαφερονθα σε χαρακώσω για να βλέπεις το πολύτιμο αίμα σου να σχηματίζει λιμνούλες ώσπου να καταλήξεις από ακατάσχετη αιμορραγία ;)
θα σε χαρακώσω για να βλέπεις το πολύτιμο αίμα σου να σχηματίζει λιμνούλες ώσπου να καταλήξεις από ακατάσχετη αιμορραγία ;)
μην του χαλας το ονειρο ;)ουτε παστα δεν μπορεις να κοψεις βρε μαλακα , τι να χαρακωσεις
΄ουτε παστα δεν μπορεις να κοψεις βρε μαλακα , τι να χαρακωσεις
ρε μαλακα νεα θεραπεια σου εδωσαν και εχεις μπερδεψει την φαντασια με την πραγματικοτητα;΄
έχω κόψει πάστα πολλές φορές
θα φτιάξω μια γκραβούρα πάνω στην πλάτη σου
ρε μαλακα νεα θεραπεια σου εδωσαν και εχεις μπερδεψει την φαντασια με την πραγματικοτητα;
Δεν βλέπω να τον ρίχνετε έτσι τον βάτραχο…. Είστε ντεφορμε μήπως ?ρε μαλακα νεα θεραπεια σου εδωσαν και εχεις μπερδεψει την φαντασια με την πραγματικοτητα;
Δεν βλέπω να τον ρίχνετε έτσι τον βάτραχο…. Είστε ντεφορμε μήπως ?
φιλε εχει σπασει , δεν ξερει τι λεει ....
δεν ειναι ο παλιος βατραχος , σαν να του εχουν κανει ρεκτιφιε ειναι , ή κανα τροπετο ... :S
να ηξερες ποσες φορες εχει κουλουριαστει στην γωνια του δωματιου του κλαιγοντας.Δεν ησουν που εκλαιγε και εβγαζε αβαταρια και απαρνιοτανε τα πανταΔεν βλέπω να τον ρίχνετε έτσι τον βάτραχο…. Είστε ντεφορμε μήπως ?