Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
να ηξερες ποσες φορες εχει κουλουριαστει στην γωνια του δωματιου του κλαιγοντας.Δεν ησουν που εκλαιγε και εβγαζε αβαταρια και απαρνιοτανε τα παντα![]()
με σπασμους ;)
να ηξερες ποσες φορες εχει κουλουριαστει στην γωνια του δωματιου του κλαιγοντας.Δεν ησουν που εκλαιγε και εβγαζε αβαταρια και απαρνιοτανε τα παντα![]()
ετσιμε σπασμους ;)
η εσυ θα βοηθησεις η ο μεμος διαλεξεηρθα κι εγω!μολις μπηκα!
ακουω τι προβλημα υπαρχει!η εσυ θα βοηθησεις η ο μεμος διαλεξε![]()
σοβαροτατο :-ακουω τι προβλημα υπαρχει!
ακουω!σοβαροτατο :-
κατσε να μπει και ο μεμος.Να ξερεις αν βοηθησεις θα κανεις και αγγαρεια με αμαξιακουω!
ναι θελω,αλλα πες γιατι θελω να παω για υπνοκατσε να μπει και ο μεμος.Να ξερεις αν βοηθησεις θα κανεις και αγγαρεια με αμαξιθες ακομα να ακουσεις;'
τωρα ηρθες ρε μαν.....κρατα τα προσχηματα.....ποτε κουραστηκες κιολας;ναι θελω,αλλα πες γιατι θελω να παω για υπνο![]()
που πρεπει να παω που με εχει χτυπησει αγαπουλιαση;φ104 δεν ειναι ενδεδειγμενο;ναι θελω,αλλα πες γιατι θελω να παω για υπνο![]()
αλιοναπου πρεπει να παω που με εχει χτυπησει αγαπουλιαση;φ104 δεν ειναι ενδεδειγμενο;και ποια;σκεφτηκα βυζαρες κελλαρας αλλα δεν ξερω σιγουρα
παρε πουλο να μιλησω σοβαρα με το λαστονι ρε βοσκετωρα ηρθες ρε μαν.....κρατα τα προσχηματα.....ποτε κουραστηκες κιολας;![]()
τωρα ηρθες ρε μαν.....κρατα τα προσχηματα.....ποτε κουραστηκες κιολας;![]()
εχει οπερασει με το γκρεμλινςαλιονα
φ84β
θα σου περασουν ολα![]()
ναι θελω,αλλα πες γιατι θελω να παω για υπνο![]()
εχω παει με το μπαροαλιονα
φ84β
θα σου περασουν ολα![]()
μιλα και με τον δυσκοληεγγραφη.....κι αυτος τιμημενη αδελφη του ελεους ειναι.....παρε πουλο να μιλησω σοβαρα με το λαστονι ρε βοσκε![]()
εχω παει με το μπαρο![]()