Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.184
- Πόντοι
- 12.756
να ηξερες ποσες φορες εχει κουλουριαστει στην γωνια του δωματιου του κλαιγοντας.Δεν ησουν που εκλαιγε και εβγαζε αβαταρια και απαρνιοτανε τα παντα
με σπασμους ;)
να ηξερες ποσες φορες εχει κουλουριαστει στην γωνια του δωματιου του κλαιγοντας.Δεν ησουν που εκλαιγε και εβγαζε αβαταρια και απαρνιοτανε τα παντα
ετσιμε σπασμους ;)
η εσυ θα βοηθησεις η ο μεμος διαλεξεηρθα κι εγω!μολις μπηκα!
ακουω τι προβλημα υπαρχει!η εσυ θα βοηθησεις η ο μεμος διαλεξε
σοβαροτατο :-ακουω τι προβλημα υπαρχει!
ακουω!σοβαροτατο :-
κατσε να μπει και ο μεμος.Να ξερεις αν βοηθησεις θα κανεις και αγγαρεια με αμαξι θες ακομα να ακουσεις;'ακουω!
ναι θελω,αλλα πες γιατι θελω να παω για υπνοκατσε να μπει και ο μεμος.Να ξερεις αν βοηθησεις θα κανεις και αγγαρεια με αμαξι θες ακομα να ακουσεις;'
τωρα ηρθες ρε μαν.....κρατα τα προσχηματα.....ποτε κουραστηκες κιολας;ναι θελω,αλλα πες γιατι θελω να παω για υπνο
που πρεπει να παω που με εχει χτυπησει αγαπουλιαση;φ104 δεν ειναι ενδεδειγμενο; και ποια;σκεφτηκα βυζαρες κελλαρας αλλα δεν ξερω σιγουραναι θελω,αλλα πες γιατι θελω να παω για υπνο
αλιοναπου πρεπει να παω που με εχει χτυπησει αγαπουλιαση;φ104 δεν ειναι ενδεδειγμενο; και ποια;σκεφτηκα βυζαρες κελλαρας αλλα δεν ξερω σιγουρα
παρε πουλο να μιλησω σοβαρα με το λαστονι ρε βοσκετωρα ηρθες ρε μαν.....κρατα τα προσχηματα.....ποτε κουραστηκες κιολας;
τωρα ηρθες ρε μαν.....κρατα τα προσχηματα.....ποτε κουραστηκες κιολας;
εχει οπερασει με το γκρεμλινςαλιονα
φ84β
θα σου περασουν ολα
ναι θελω,αλλα πες γιατι θελω να παω για υπνο
εχω παει με το μπαροαλιονα
φ84β
θα σου περασουν ολα
μιλα και με τον δυσκοληεγγραφη.....κι αυτος τιμημενη αδελφη του ελεους ειναι.....παρε πουλο να μιλησω σοβαρα με το λαστονι ρε βοσκε
εχω παει με το μπαρο