Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Όχι για σένα ρε μεγάλε!Σαν εικόνα μου ήρθε!τελειώσαμε![]()
Όχι για σένα ρε μεγάλε!Σαν εικόνα μου ήρθε!τελειώσαμε![]()
Είχα παράσταση,τα φώτα,τα χειροκροτήματα από τους 20 θεατές,καταλαβαίνειςΚατι εχεις παρει εσυ σημερα, δεν εξηγειται αλλιως.
Ο ccccs λεει οτι την ειδε σε cam.Και φαντάζεσαι μαλάκα κάποια στιγμή να μάθουμε πως alex71=madoka????![]()
Πού να γινουν και 200 δηλαδη.Είχα παράσταση,τα φώτα,τα χειροκροτήματα από τους 20 θεατές,καταλαβαίνεις![]()
ναιτο κοπί τη πίτα το ξερεις ?![]()
![]()
[size=20pt]ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΟΧΙ!!!!!!!!!![/size]σπερμα ;)
Όχι για σένα ρε μεγάλε!Σαν εικόνα μου ήρθε!
Δεν ηρθες στην μπουρδελοτσαρκα την δευτερα. ;)Έτσι εύκολα το λες; :'( :'(
κλωναρια στο κωλαντερο σου πουστηΟ ccccs λεει οτι την ειδε σε cam.
Αν και αυτος βασικα κλωνος ειναι. Εχουμε μπλεξει τα μπουτακια μας ρε.![]()
Τότε παίζει μέχρι να συμπαθήσω και τον Παπαδόπουλο και τον Λαζόπουλο και τον ΚιμούληΠού να γινουν και 200 δηλαδη.
Εισαι βεβαιος? Μηπως στο παιζουν στρειτ για να σε αποφυγουν?[size=20pt]ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΟΧΙ!!!!!!!!!![/size]
Πήγα και πέτυχα τον μοναδικό θίασο σε όλη την Ελλάδα που είναι όλοι στρεητ!!!!![]()
ναιαλλα για καντο μου λιανα πακιστανε φλωρακο
![]()
θα ερθω καποια στιγμη θα ερθω και θα σε φτιαξω ατριχο καυλακι[size=20pt]ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΟΧΙ!!!!!!!!!![/size]
Πήγα και πέτυχα τον μοναδικό θίασο σε όλη την Ελλάδα που είναι όλοι στρεητ!!!!![]()
Το θέμα είναι αν γαμιέσαι,όχι αν είσαι κλώνοςκλωναρια στο κωλαντερο σου πουστηρωτα μπαρο και μεμο αν ειμαι κλωνος
σε γαμαω και απο τον λαρυγγα προδοτακο. ;)
Και τι ειναι ο μπαρος και ο μεμος, οι κολοσσοι της εμπιστοσυνης?κλωναρια στο κωλαντερο σου πουστηρωτα μπαρο και μεμο αν ειμαι κλωνος
περιμενω με αγωνιααν σε κυκλοφορήσω θα χαθείς ;)
Μην μου λες τέτοια.....Εισαι βεβαιος? Μηπως στο παιζουν στρειτ για να σε αποφυγουν?
Όχι, χωρίς πλάκα, δεν το είπα για σένα!Απλά θυμήθηκα αυτό το αναπόσπαστο κομμάτι γυναικοπαρέας 4 και άνω ατόμων.....ήταν δυνατή η εικόνα όμως![]()
Εισαι αθωος λοιπον μεχρι αποδειξεως του εναντιον. ;)κλωναρια στο κωλαντερο σου πουστηρωτα μπαρο και μεμο αν ειμαι κλωνος