Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Αυτό που όποιος είναι εδώ μέσα έχει πρόβλημα, δεν μπορώ να το καταλάβω....Άσε βρε κοριτσάκι,για να μπαίνεις εδώ είσαι ανίατη περίπτωση καμμένης....... ;)
Αυτό που όποιος είναι εδώ μέσα έχει πρόβλημα, δεν μπορώ να το καταλάβω....Άσε βρε κοριτσάκι,για να μπαίνεις εδώ είσαι ανίατη περίπτωση καμμένης....... ;)
οχιΤην έχεις πάρει;;;;;
Έχω γνωρίσει αρκετές γκομενάρες(ακόμα και αν είναι,που σιγά μην είναι) που δεν πηδιούνται παρά με τον δονητή τους.....
μονο πουτσες μονο πουτσες γνωριζεις εσυΤην έχεις πάρει;;;;;
Έχω γνωρίσει αρκετές γκομενάρες(ακόμα και αν είναι,που σιγά μην είναι) που δεν πηδιούνται παρά με τον δονητή τους.....
Για τις γυναίκες αν δεν βγάζουν μεροκάματο εδώ μέσα,ισχύει.Αυτό που όποιος είναι εδώ μέσα έχει πρόβλημα, δεν μπορώ να το καταλάβω....
Δηλαδή πιο ωραίο κώλο έχω εγώ ή αυτή;οχιαλλα σε διαβεβαιω οτι την εχω δει και ειν αι μια χαρα
![]()
Γιατί ρε τύπε?Ένα φόρουμ είναι, μπορεί να μπαίνουν να κάνουν την πλάκα τους, όπως οι περισσότεροι άλλωστε!Για τις γυναίκες αν δεν βγάζουν μεροκάματο εδώ μέσα,ισχύει.
Για τους άντρες σε αρκετές περιπτώσεις....
θα ελεγα κωλαρες και οι 2Δηλαδή πιο ωραίο κώλο έχω εγώ ή αυτή;
Πρόσεξε η ερώτηση είναι παγίδα![]()
Με τον συνηθη ή αλλον?Είχε προχτές όμως. Φανταστικό.![]()
Κοίτα και ο Παπαδόπουλος πίστευε στο: ''πατρίς-θρησκείας-οικογένεια'' αλλά τρεις γάμους τους έκανε,έτσι ιδεολόγος είναι και ο Αλέκος.εσύ μαν παντρεμένος είσαι είπαμε η σε μπερδεύω με άλλον ?![]()
Να μην μπερδευεσαι.εσύ μαν παντρεμένος είσαι είπαμε η σε μπερδεύω με άλλον ?![]()
Παραληρημα.Κοίτα και ο Παπαδόπουλος πίστευε στο: ''πατρίς-θρησκείας-οικογένεια'' αλλά τρεις γάμους τους έκανε,έτσι ιδεολόγος είναι και ο Αλέκος.
Αλλά δεν την χωρίζει την γυναίκα του για να'χει μια παρέα στα γεράματα όταν δεν θα του σηκώνεται, μιας και δεν συμπαθεί τις γάτες και τους σκύλους.....
Να μην μπερδευεσαι.
το νου σου πακι το νου σουκαι τσιλιμπουρδίζεις με τη μαντόκα σάτυρε ?![]()
Με τον συνηθη ή αλλον?
Ρε χαλάστρα.....και τσιλιμπουρδίζεις με τη μαντόκα σάτυρε ?![]()
Ε πως,πως.....Παραληρημα.