Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
επεσε σε κουφο πωλητη μαν......πουλοσκυλο ζητησε,πουστοσκυλο πηρε
Αμα ηταν του αχαχουχα ο σκυλος θα ελεγε οτι πουστοσκυλο ειναι ο κωλος μας μαν
επεσε σε κουφο πωλητη μαν......πουλοσκυλο ζητησε,πουστοσκυλο πηρε
του αχαχουχα ηταν ρε μανΑμα ηταν του αχαχουχα ο σκυλος θα ελεγε οτι πουστοσκυλο ειναι ο κωλος μας μαν
επεσε σε[size=30pt] κουφο[/size] πωλητη μαν......πουλοσκυλο ζητησε,πουστοσκυλο πηρε
Εγω παλι ειχα την εντυπωση οτι η ερι ειναι κλωνος του πετροσυνόρμα της .. ζήλεψες την δόξα μου σαν μπαζογαμιά???
/quote]... ο πετροσυν παντως εχει γραψει οτι ειναι ομορφη και μαγειρευει και καλα ...
...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΩΝΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ !!!Εγω παλι ειχα την εντυπωση οτι η ερι ειναι κλωνος του πετροσυν
φαινεται να κοιμαται ακομα ο νιπλλαβερ μαν....εκμεταλευσου την απουσια του και διεβαλλε τον στις αρχες του σαιτ.....που 'σαι μωρή πουτάνα
φαινεται να κοιμαται ακομα ο νιπλλαβερ μαν....εκμεταλευσου την απουσια του και διεβαλλε τον στις αρχες του σαιτ.....
το παλουκωμα χρεωνεται εξτραεπιθυμώ να τον μπανάρετε μαν και να του παλουκώσετε το νικ στην αρχική σελίδα
Για να συνοψίσουμε, λοιπόν, Κιτρινόμαυρε Ινδιάνε,
η υψηλή ευφυΐα σου εκλαμβάνει ωςβαριάπροσβολή τον τίτλο του νήματος τούτου,
ενώ η εκλεπτυσμένη αισθητική σου θεωρείεύλογοτον χαρακτηρισμό "φασίστας/νεοναζί" κ.λπ. για έναν εθνικόφρονα/εθνικοπατριώτη και "συμμορία" για ένα, απ' όσο γνωρίζω, νόμιμο εθνικοπατριωτικό κόμμα.
...Τι εστί προσβολή, λοιπόν;
το παλουκωμα χρεωνεται εξτρα
Έχει διαφορά να λές τον άλλο φασίστα,αναρχοάπλυτο,τσύριζα,κουμμούνι,δεκσιο,φιλελευθερο του κώλου, πρασινοφρουρό , κουμμουνιστοσυμμορίτη, κατσαπλιά, χρυσαυγουλο και πάει λέγοντας, από το "πουτάνας γυιε".
Σύ είπας.Δεν διαφωνώ.
Μην ξεχνάς όμως ότι βρίσκεσαι σε ένα ΑΘΛΙΟ και ΒΡΩΜΕΡΟ διαδικτυακό χαμαιτυπείο, του οποίου (πρωτ)αρχικός στόχος είναι η ΚΙΝΗΣΗ (traffic) και η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
Η υπερβολή ενίοτε "πουλάει".
επιθυμώ να τον μπανάρετε μαν και να του παλουκώσετε το νικ στην αρχική σελίδα
Ο [size=26pt]Π[/size]εριφερόμενος [size=26pt]Π[/size]αράφρων, ο ημίτρελος με τα 2 Π, άνοιξε το αντίστοιχο νήμα για τη Χ.Α., αλλά οι ευαισθησίες σας, εσάς και των άλλων "ουδετέρων" δημοκρατών και λοιπών, είναι δυστυχώς επιλεκτικές.
θα δωσεις και κωλο γι αυτο ή μονο χρηματα ? γιατι το κωλο τον εχεις ευκολο εσυ
γράφτα με τα υπόλοιπα και κάνε μου την σούμα μαζί με το σκατόμουτρο να ξέρω πού βρίσκομαι
Δεν διαφωνώ.
Μην ξεχνάς όμως ότι βρίσκεσαι σε ένα ΑΘΛΙΟ και ΒΡΩΜΕΡΟ διαδικτυακό χαμαιτυπείο, του οποίου (πρωτ)αρχικός στόχος είναι η ΚΙΝΗΣΗ (traffic) και η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
Η υπερβολή ενίοτε "πουλάει".
πού το ξέρεις μαν