Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
όρμα της .. ζήλεψες την δόξα μου σαν μπαζογαμιά???
/quote]... ο πετροσυν παντως εχει γραψει οτι ειναι ομορφη και μαγειρευει και καλα :think: :think: :think:...
Εγω παλι ειχα την εντυπωση οτι η ερι ειναι κλωνος του πετροσυν  :grin:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Εγω παλι ειχα την εντυπωση οτι η ερι ειναι κλωνος του πετροσυν  :grin:
...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΩΝΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ !!!
warnwarn.gif
 Κεφαλαία![/color[/URL]]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φαινεται να κοιμαται ακομα ο νιπλλαβερ μαν....εκμεταλευσου την απουσια του και διεβαλλε τον στις αρχες του σαιτ.....

επιθυμώ να τον μπανάρετε μαν και να του παλουκώσετε το νικ στην αρχική σελίδα :sunglasses:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Για να συνοψίσουμε, λοιπόν, Κιτρινόμαυρε Ινδιάνε,

η υψηλή ευφυΐα σου εκλαμβάνει ως βαριά προσβολή τον τίτλο του νήματος τούτου,

ενώ η εκλεπτυσμένη αισθητική σου θεωρεί εύλογο τον χαρακτηρισμό "φασίστας/νεοναζί" κ.λπ. για έναν εθνικόφρονα/εθνικοπατριώτη και "συμμορία" για ένα, απ' όσο γνωρίζω, νόμιμο εθνικοπατριωτικό κόμμα.

...Τι εστί προσβολή, λοιπόν;

Αν εξαιρέσεις αυτά που έσβησα η απάντηση είναι ναι.

Την έννοια της προσβολής στην εξήγησα. Αν δεν την καταλαβαίνεις, λυπάμαι.
Τη διαφορά της προσβολής από τον χαρακτηρισμό στην πολιτική οποιασδήποτε ιδεολογίας έπρεπε να την έχεις καταλάβει ήδη.
Έχει διαφορά να λές τον άλλο φασίστα,αναρχοάπλυτο,τσύριζα,κουμμούνι,δεκσιο,φιλελευθερο του κώλου, πρασινοφρουρό , κουμμουνιστοσυμμορίτη, κατσαπλιά, χρυσαυγουλο και πάει λέγοντας, από το "πουτάνας γυιε".
Είναι θέμα αντίληψης. Και για να μη το κουράζουμε. Όποιος αναρχικός/Χ.Α. προσβλήθηκε ας απευθυνθεί αρμοδίως. Εξάλλου άλλος ήταν ο σκοπός των λεγομένων μου.

Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε για την αναβάθμιση του επιπέδου :headbang: Δεν θα σας την χαλάσω άλλο.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Έχει διαφορά να λές τον άλλο φασίστα,αναρχοάπλυτο,τσύριζα,κουμμούνι,δεκσιο,φιλελευθερο του κώλου, πρασινοφρουρό , κουμμουνιστοσυμμορίτη, κατσαπλιά, χρυσαυγουλο και πάει λέγοντας, από το "πουτάνας γυιε".

Δεν διαφωνώ.

Μην ξεχνάς όμως ότι βρίσκεσαι σε ένα ΑΘΛΙΟ και ΒΡΩΜΕΡΟ διαδικτυακό χαμαιτυπείο, του οποίου (πρωτ)αρχικός στόχος είναι η ΚΙΝΗΣΗ (traffic) και η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

Η υπερβολή ενίοτε "πουλάει".

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν διαφωνώ.

Μην ξεχνάς όμως ότι βρίσκεσαι σε ένα ΑΘΛΙΟ και ΒΡΩΜΕΡΟ διαδικτυακό χαμαιτυπείο, του οποίου (πρωτ)αρχικός στόχος είναι η ΚΙΝΗΣΗ (traffic) και η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

Σύ είπας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Ο [size=26pt]Π[/size]εριφερόμενος [size=26pt]Π[/size]αράφρων, ο ημίτρελος με τα 2 Π, άνοιξε το αντίστοιχο νήμα για τη Χ.Α., αλλά οι ευαισθησίες σας, εσάς και των άλλων "ουδετέρων" δημοκρατών και λοιπών, είναι δυστυχώς επιλεκτικές.

Αγαπητέ μου κ. Κόπτη, πρέπει επιτέλους να σταματήσετε να παραβιάζετε ανοιχτές θύρες.

Στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος έγινε για τον αξιότιμο κ. Τραλαλάκη, και για τα "στραβά μάτια" που κάνουν οι "Μεσίε" προκειμένου να αυξάνεται η αναγνωσιμότητα.

Φρονώ δε, (και το έχω γράψει πολλές φορές), ότι οι "Μεσιέ"  πράττουν το ίδιο με όλες τις "ατραξιόν" του παρόντος, στις οποίες συγκαταλέγεται και ο κ. Πούπης.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
γράφτα με τα υπόλοιπα και κάνε μου την σούμα μαζί με το σκατόμουτρο να ξέρω πού βρίσκομαι :zfuck:

εχει γεμισει το τεφτέρι με τα χρωστούμενα σου , δεν πας να παρεις κανενα τσιμπούκι να σου σβησουν κανα ποσο ? γιατι αν αυξηθει και αλλο το χρεος σου σε βλεπω να σε περνανε gangbang οι μοντ και οι admin μαζι ,και θα σου γινει το κωλαρακι σαν

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Δεν διαφωνώ.

Δείτε κ. Κόπτη,

Το επιχείρημά σας, έχει κάποια βάση. Η υπερβολή "πουλάει". Το ζητούμενο όμως είναι το εξής : Η υπερβολή θα έπρεπε να "πουλάει"; 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom