Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
επεσε σε κουφο πωλητη μαν......πουλοσκυλο ζητησε,πουστοσκυλο πηρε
Αμα ηταν του αχαχουχα ο σκυλος θα ελεγε οτι πουστοσκυλο ειναι ο κωλος μας μαν
επεσε σε κουφο πωλητη μαν......πουλοσκυλο ζητησε,πουστοσκυλο πηρε
του αχαχουχα ηταν ρε μανΑμα ηταν του αχαχουχα ο σκυλος θα ελεγε οτι πουστοσκυλο ειναι ο κωλος μας μαν
επεσε σε[size=30pt] κουφο[/size] πωλητη μαν......πουλοσκυλο ζητησε,πουστοσκυλο πηρε
Εγω παλι ειχα την εντυπωση οτι η ερι ειναι κλωνος του πετροσυνόρμα της .. ζήλεψες την δόξα μου σαν μπαζογαμιά???
/quote]... ο πετροσυν παντως εχει γραψει οτι ειναι ομορφη και μαγειρευει και καλα![]()
![]()
...
![]()
...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΩΝΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ !!!Εγω παλι ειχα την εντυπωση οτι η ερι ειναι κλωνος του πετροσυν![]()
φαινεται να κοιμαται ακομα ο νιπλλαβερ μαν....εκμεταλευσου την απουσια του και διεβαλλε τον στις αρχες του σαιτ.....που 'σαι μωρή πουτάνα![]()
φαινεται να κοιμαται ακομα ο νιπλλαβερ μαν....εκμεταλευσου την απουσια του και διεβαλλε τον στις αρχες του σαιτ.....
το παλουκωμα χρεωνεται εξτραεπιθυμώ να τον μπανάρετε μαν και να του παλουκώσετε το νικ στην αρχική σελίδα![]()
Για να συνοψίσουμε, λοιπόν, Κιτρινόμαυρε Ινδιάνε,
η υψηλή ευφυΐα σου εκλαμβάνει ωςβαριάπροσβολή τον τίτλο του νήματος τούτου,
ενώ η εκλεπτυσμένη αισθητική σου θεωρείεύλογοτον χαρακτηρισμό "φασίστας/νεοναζί" κ.λπ. για έναν εθνικόφρονα/εθνικοπατριώτη και "συμμορία" για ένα, απ' όσο γνωρίζω, νόμιμο εθνικοπατριωτικό κόμμα.
...Τι εστί προσβολή, λοιπόν;
το παλουκωμα χρεωνεται εξτρα![]()
Έχει διαφορά να λές τον άλλο φασίστα,αναρχοάπλυτο,τσύριζα,κουμμούνι,δεκσιο,φιλελευθερο του κώλου, πρασινοφρουρό , κουμμουνιστοσυμμορίτη, κατσαπλιά, χρυσαυγουλο και πάει λέγοντας, από το "πουτάνας γυιε".
Σύ είπας.Δεν διαφωνώ.
Μην ξεχνάς όμως ότι βρίσκεσαι σε ένα ΑΘΛΙΟ και ΒΡΩΜΕΡΟ διαδικτυακό χαμαιτυπείο, του οποίου (πρωτ)αρχικός στόχος είναι η ΚΙΝΗΣΗ (traffic) και η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
Η υπερβολή ενίοτε "πουλάει".
επιθυμώ να τον μπανάρετε μαν και να του παλουκώσετε το νικ στην αρχική σελίδα![]()
Ο [size=26pt]Π[/size]εριφερόμενος [size=26pt]Π[/size]αράφρων, ο ημίτρελος με τα 2 Π, άνοιξε το αντίστοιχο νήμα για τη Χ.Α., αλλά οι ευαισθησίες σας, εσάς και των άλλων "ουδετέρων" δημοκρατών και λοιπών, είναι δυστυχώς επιλεκτικές.
θα δωσεις και κωλο γι αυτο ή μονο χρηματα ? γιατι το κωλο τον εχεις ευκολο εσυ
γράφτα με τα υπόλοιπα και κάνε μου την σούμα μαζί με το σκατόμουτρο να ξέρω πού βρίσκομαι![]()
Δεν διαφωνώ.
Μην ξεχνάς όμως ότι βρίσκεσαι σε ένα ΑΘΛΙΟ και ΒΡΩΜΕΡΟ διαδικτυακό χαμαιτυπείο, του οποίου (πρωτ)αρχικός στόχος είναι η ΚΙΝΗΣΗ (traffic) και η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
Η υπερβολή ενίοτε "πουλάει".
πού το ξέρεις μαν![]()