Επισκέπτης
οπως εχω ξαναπει...... ΜΟΝΟ οι νωντοτυποι δινουν ζωη σε ενα θρεντ ;)
![tumbleweed2.gif](http://bravellir.com/gallery/d/6888-1/tumbleweed2.gif)
[size=15pt]Η οργη του ΝΩΝΤΑ εχει πεσει στο τσατοθρεντ.
Πληρης απαξιωση μεχρι να Τον προσκυνεισετε. [/size]
οπως εχω ξαναπει...... ΜΟΝΟ οι νωντοτυποι δινουν ζωη σε ενα θρεντ ;)
![]()
[size=15pt]Η οργη του ΝΩΝΤΑ εχει πεσει στο τσατοθρεντ.
Πληρης απαξιωση μεχρι να Τον προσκυνεισετε. [/size]
κανε κατι χρησιμο, πες μας ποια ειναι αυτη στο αβαταρ σουότι να'ναι
σας λειπει ο σταμ τυπε?κανε κατι χρησιμο, πες μας ποια ειναι αυτη στο αβαταρ σου
δεν υπαρχετε χωρις τους νωντοτυπους!!!![]()
η απαξιωση μας θα συνεχιστει αμειλικτη μεχρι να ζητησετε συγνωμη και να φαει ο κοτοσταμουλης ενα ολοκληρο φαλαφελ κοτο
![]()
κανε κατι χρησιμο, πες μας ποια ειναι αυτη στο αβαταρ σου
![]()
βασικα χεσμενο τον εχουμε τυπε, αλλα πρεπει να τιμωρηθει παραδειγματικα :- δεν ειναι δυνατον να προσβαλλει καποιος το νωντισμο και να μενει ατιμωρητος, ειναι θεμα νωντοτιμης ;)σας λειπει ο σταμ τυπε?![]()
τυπε ο σταμ με την απουσια του αυτοτιμωρειταιβασικα χεσμενο τον εχουμε τυπε, αλλα πρεπει να τιμωρηθει παραδειγματικα :- δεν ειναι δυνατον να προσβαλλει καποιος το νωντισμο και να μενει ατιμωρητος, ειναι θεμα νωντοτιμης ;)
σιγουρα οχι δικια σου
ποια ειναι ρε![]()
σπεεεεεερααααα![]()
βασικα τιμωρειται απο τη νωντοκαταρα που εχει φαει και χανει συνεχεια στο στοιχημα και τρωει και φολες στα μπουρδελακια ;)τυπε ο σταμ με την απουσια του αυτοτιμωρειται![]()
τελικα ουτε ενα χρησιμο πραγμα δε μπορεις να κανεις σε αυτο το θρεντ....... :-τύπε τώρα που το σκέφτομαι όλες οι γκόμενες/ φίλες μου είναι ή καραμουνάρες όπως η τύπισσα στο άβαταρ ή χοντρούλες με πολύ ωραία φάτσα ή μοντέλα με μπαζόφατσα.. :'(
σπερα βρωμομουνο![]()
![]()
βιλμάκι, φατσοβίβλο δεν μπαίνεις καθόλου; >![]()
αφου δεν μελεταει παιχτουρα τυπεβασικα τιμωρειται απο τη νωντοκαταρα που εχει φαει και χανει συνεχεια στο στοιχημα