Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μέμο, είσαι φάλσος...το βιλμάκι έχει πολύ πιο ωραία και αυθεντικά χαρακτηριστικά..έχει ένα τόνο πιο σκούρο δέρμα και σίγουρα πιο σαρκώδη χείλη..ακόμη, το χρώμα των μαλλιών της περίπου σαν το δέρμα της, όχι αστάρι όπως της τύπισσας και φυσικά τα βυζιά της είναι φυσικά ενώ της άλλης είναι πλάστικα και τέλος, για κλείσω αυτή τη διατριβή, η βίλμα είναι και 20 κάτι χρόνια μικρότερη της γκόμενας στο άβατάρ μου.

Θέλω να ευχαριστήσω την μάνα μου που με έκανε τόσο όμορφο και έξυπνο. Επιπλέον, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μου είναι απόφθεγμα της πολυπολιτιστικής και κοσμοπολίτικης ζωής μου.

Ευχαριστώ

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Μέμο, είσαι φάλσος...το βιλμάκι έχει πολύ πιο ωραία και αυθεντικά χαρακτηριστικά..έχει ένα τόνο πιο σκούρο δέρμα και σίγουρα πιο σαρκώδη χείλη..ακόμη, το χρώμα των μαλλιών της περίπου σαν το δέρμα της, όχι αστάρι όπως της τύπισσας και φυσικά τα βυζιά της είναι φυσικά ενώ της άλλης είναι πλάστικα και τέλος, για κλείσω αυτή τη διατριβή, η βίλμα είναι και 20 κάτι χρόνια μικρότερη της γκόμενας στο άβατάρ μου.

Θέλω να ευχαριστήσω την μάνα μου που με έκανε τόσο όμορφο και έξυπνο. Επιπλέον, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μου είναι απόφθεγμα της πολυπολιτιστικής και κοσμοπολίτικης ζωής μου.

Ευχαριστώ

images

http://[URL unfurl="true"]www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/03/make-up.jpg[/img[/URL]]

;D

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αυτη περιγραφεις...... :S

URL]]

Επισκέπτης
Ειπα να πω μια νωντοκαλησπερα, αλλα βλεπω οτι το τσατ ζεχνει μουνιλα και ουρα λυκοπουλου.

[size=15pt]ΝΩΝΤΑΣ κι ας μη γαμησω ποτε.[/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ειπα να πω μια νωντοκαλησπερα, αλλα βλεπω οτι το τσατ ζεχνει μουνιλα και ουρα λυκοπουλου.

[size=15pt]ΝΩΝΤΑΣ κι ας μη γαμησω ποτε.[/size] :rockon: :rockon: :rockon:
εχεις δικιο δικε μου  :-

δεν αντεχω το θεαμα της πιρφοραγαπουλιασης του γουλφακι..... :S

[size=40pt]ΜΟΝΟ ΝΩΝΤΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ [/size]  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τη μοιρα της Καρχηδονας απο τους Ρωμαιους εχει το τσατ.

Μας κοντραρατε, μας μιουταρατε, τωρα θα πληρωσετε.
[size=20pt]
ΜΟΝΟ ΝΩΝΤΑΣ ΕΔΩ[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom