τελικα ουτε ενα χρησιμο πραγμα δε μπορεις να κανεις σε αυτο το θρεντ....... :-
δεν σου λέω ρε ποιά είναι! κί-χου
τελικα ουτε ενα χρησιμο πραγμα δε μπορεις να κανεις σε αυτο το θρεντ....... :-
σχεδόν ποτ'ε
ασ'τα αυτά.. αϊμ γουότσιν γιου!!!
μην αρχίσω να λέω κάθε πότε μπαίνεις κτλ
η βιλμα ειναιδεν σου λέω ρε ποιά είναι! κί-χου
η βιλμα ειναι
απτα βυζια τη γνωρισα
Μέμο, είσαι φάλσος...το βιλμάκι έχει πολύ πιο ωραία και αυθεντικά χαρακτηριστικά..έχει ένα τόνο πιο σκούρο δέρμα και σίγουρα πιο σαρκώδη χείλη..ακόμη, το χρώμα των μαλλιών της περίπου σαν το δέρμα της, όχι αστάρι όπως της τύπισσας και φυσικά τα βυζιά της είναι φυσικά ενώ της άλλης είναι πλάστικα και τέλος, για κλείσω αυτή τη διατριβή, η βίλμα είναι και 20 κάτι χρόνια μικρότερη της γκόμενας στο άβατάρ μου.
Θέλω να ευχαριστήσω την μάνα μου που με έκανε τόσο όμορφο και έξυπνο. Επιπλέον, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μου είναι απόφθεγμα της πολυπολιτιστικής και κοσμοπολίτικης ζωής μου.
Ευχαριστώ
http://[URL unfurl="true"]www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/03/make-up.jpg[/img[/URL]]
;D
[/quote]
κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα :tooth:
αυτη περιγραφεις...... :SΜέμο, είσαι φάλσος...το βιλμάκι έχει πολύ πιο ωραία και αυθεντικά χαρακτηριστικά..έχει ένα τόνο πιο σκούρο δέρμα και σίγουρα πιο σαρκώδη χείλη..ακόμη, το χρώμα των μαλλιών της περίπου σαν το δέρμα της, όχι αστάρι όπως της τύπισσας και φυσικά τα βυζιά της είναι φυσικά ενώ της άλλης είναι πλάστικα και τέλος, για κλείσω αυτή τη διατριβή, η βίλμα είναι και 20 κάτι χρόνια μικρότερη της γκόμενας στο άβατάρ μου.
αυτη περιγραφεις...... :S
Ειπα να πω μια νωντοκαλησπερα, αλλα βλεπω οτι το τσατ ζεχνει μουνιλα και ουρα λυκοπουλου.
[size=15pt]ΝΩΝΤΑΣ κι ας μη γαμησω ποτε.[/size]
Ειπα να πω μια νωντοκαλησπερα, αλλα βλεπω οτι το τσατ ζεχνει μουνιλα και ουρα λυκοπουλου.
Δε σε γαμαω κι εσενα, μη μου τριβεσαι.μείνε στην παρέα μας φαντάρε
εχεις δικιο δικε μου :-Ειπα να πω μια νωντοκαλησπερα, αλλα βλεπω οτι το τσατ ζεχνει μουνιλα και ουρα λυκοπουλου.
δεν αντεχω το θεαμα της πιρφοραγαπουλιασης του γουλφακι..... :S
Δε σε γαμαω κι εσενα, μη μου τριβεσαι.
Κυρια ε; >πρόσεξε [ως μιλάς σε μια κυρία ρεμάλι
αυτη περιγραφεις...... :S
http://[URL unfurl="true"]www.flixya.com/files-photo/a/b/d/abderrazzak23-2381260.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δε μου αρέσει το σκούρο χρώμα στις γυναίκες. Το καλοκαίρι πιστεύω ότι ασχημαίνουν.