kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
λάιφ μήπως είσαι κλώνος του αγκιάνα φίλεΜα δεν το ειπα εγω αγαπητε...Ανεφερθη βραδυατικα και μετα την χωνεψη του σιs-κεμπαμπ δεν μου ακουγεται ωραια
λάιφ μήπως είσαι κλώνος του αγκιάνα φίλεΜα δεν το ειπα εγω αγαπητε...Ανεφερθη βραδυατικα και μετα την χωνεψη του σιs-κεμπαμπ δεν μου ακουγεται ωραια
το λες συνθηματικα αλλα παλι θελεις να σε γαμησουμεΘέλω να μου κόψεις τα νύχια τον ποδιών μου με ενοχλούν αφάνταστα![]()
Οχι αγαπητε........ο agiana τυγχανει φιλαρακι μουλάιφ μήπως είσαι κλώνος του αγκιάνα φίλε![]()
σε χτυπανε οι γοβες βαγγελη?Θέλω να μου κόψεις τα νύχια τον ποδιών μου με ενοχλούν αφάνταστα![]()
οχι θελω πετικιουρτο λες συνθηματικα αλλα παλι θελεις να σε γαμησουμε![]()
![]()
κοσμα με λενεσε χτυπανε οι γοβες βαγγελη?
σε χτυπανε οι γοβες βαγγελη?οχι θελω πετικιουρ![]()
απαντησα στο απο πανω ποστσε χτυπανε οι γοβες βαγγελη?
δευτέρα σου στέλνω το ΣΔΟΕΟχι αγαπητε........ο agiana τυγχανει φιλαρακι μου
Δεκτοs οιοσδηποτε ελεγχοs....
δε λεω εσενακοσμα με λενε![]()
Μετα χαραs.....Αλλωστε μεσα σ ενα Σ/Κ θα καψω ολα τα ενοχοποιητικα στοιχειαδευτέρα σου στέλνω το ΣΔΟΕ![]()
δε λεω εσενα![]()
καλα να παθεις,εγω δεν πηρα τιποτα,τα φαγα στις τανες ολακουκαράτσα θυμάσαι εκείνο το μπ3 πλέιερ που λέγαμε κάποτε![]()
το πήρα και τελικά δεν έχει καλή ένταση![]()
θα σου φυτέψω πλαστά ντοκουμέντα και θα σε συνδέσω ΚΑΙ με τον άμτζικΜετα χαραs.....Αλλωστε μεσα σ ενα Σ/Κ θα καψω ολα τα ενοχοποιητικα στοιχεια![]()
![]()
ολα ολα?καλα να παθεις,εγω δεν πηρα τιποτα,τα φαγα στις τανες ολα![]()
είναι σαν να τα έβαλες στην τράπεζα, αλλά δεν μπορείς να κάνεις ανάληψηκαλα να παθεις,εγω δεν πηρα τιποτα,τα φαγα στις τανες ολα![]()
καλα να παθεις,επρεπε να μην παρεις τιποτα,να τα φας στις τανες ολακουκαράτσα θυμάσαι εκείνο το μπ3 πλέιερ που λέγαμε κάποτε![]()
το πήρα και τελικά δεν έχει καλή ένταση![]()
ολα μωρη γαμιολαολα ολα?![]()
γιατι?είναι σαν να τα έβαλες στην τράπεζα, αλλά δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη
δεν γινόταν ρε μαν ν'ακούω τον κάθε μλκ ή την κάθε πτν στα ΜΜΜ να λένε τις μλκς τουςκαλα να παθεις,εγω δεν πηρα τιποτα,τα φαγα στις τανες ολα![]()