Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ειδεs τι παθαινουνε τα μπαζα που δεν τα πηδαμε???
Τηs ευχομαι και με ..Εσκιμωο :grin:
ας γαμηθεί και με αβορίγινα το θέμα είναι πόσο μαλακισμένες είναι μερικές, αν βρισκόταν κάποιος να τους γάμαγε στο ξύλο και τον νίγκα που θα έμπαινε μπροστά αλλά και την ίδια μετά θα ούρλιαζε ότι δεν κάνει να βαράνε γυναίκες :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ας γαμηθεί και με αβορίγινα το θέμα είναι πόσο μαλακισμένες είναι μερικές, αν βρισκόταν κάποιος να τους γάμαγε στο ξύλο και τον νίγκα που θα έμπαινε μπροστά αλλά και την ίδια μετά θα ούρλιαζε ότι δεν κάνει να βαράνε γυναίκες :jerking:
Δεν αξιζει να ασχολεισαι.......Πιστεψε με
Και την διαθεση σου χαλαs και το στομαχι σου πρηζεται
Αν την χτυπαγεs οπωs λεs...σημαινει οτι θα σ ενοιαζε.......

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν αξιζει να ασχολεισαι.......Πιστεψε με
Και την διαθεση σου χαλαs και το στομαχι σου πρηζεται
Αν την χτυπαγεs οπωs λεs...σημαινει οτι θα σ ενοιαζε.......
εγώ αν εμπλεκόμουν στο επεισόδιο σιγά μην την χτύπαγα μαν θα με γάμαγε μετά ο άραψ :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγώ αν εμπλεκόμουν στο επεισόδιο σιγά μην την χτύπαγα μαν θα με γάμαγε μετά ο άραψ :grin:
εγω θα εμπλεκομουνα και μετα θα καλουσα τα παλικαρια της ΧΑ να γαμησουν την ελλεηνιδα και να σουβλισουν τον αραπη ωσαν τον αθανασιο διακο..... :zfuck:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Νταξει μωρε θα τηλ..σε κατι καλα...Ελληνορθοξα παιδια και θα καθαριζανε :grin: :grin:
αλλα το θεμα ειναι νασαι αδιαφοροs....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
σήμερα στο τρόλευ ήταν μια ελλεηνίδα καράμπαζο με ξινισμένη φάτσα 40+ μαζί με τον γκόμενό της έναν αράπακλα θεριό, με τους λάθρο έχει χορτάσει πούτσα η κάθε πικραμένη που ούτε να την φτύσουμε οι ομοεθνείς της :jerking: η γαμιόλα βγαίνοντας αγανάκτησε από το στριμωξίδι και έκανε τσαμπουκά σε κανα δυο άλλους μιας και είχε δίπλα τον γιουσούφ αράπη  έτοιμο να καθαρίσει :jerking: σίχαμα :jerking: φεύγοντας τον έπιασε και από την μέση το πιτσουνάκι μου :jerking:
Yπήρξε συμβάν;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αφου γιαυτο θα εμπλεκοσουν  :2on1:

δεν ξέρω αν σας τιμάει που σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο :)

εγω θα εμπλεκομουνα και μετα θα καλουσα τα παλικαρια της ΧΑ να γαμησουν την ελλεηνιδα και να σουβλισουν τον αραπη ωσαν τον αθανασιο διακο..... :zfuck:

Νταξει μωρε θα τηλ..σε κατι καλα...Ελληνορθοξα παιδια και θα καθαριζανε :grin: :grin:
αλλα το θεμα ειναι νασαι αδιαφοροs....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

δεν ξερω αν σε τιμαει που ορεγεσαι αραπικες πουτσες  :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Οι αποψειs σοφων αλλα και καλλιγραμων ανδρων παντα συμπιπτουν....Δεν με ξενιζει αυτο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
man με ειδες που καθαρισα κατι κλωναρια στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης παλι;

ΥΓ προσεχε τον diomιdes μονο γιατι καρφωνεσαι τελευταια και με εκθετεις στην σεβαστη διοικηση...... :birdman:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
σήμερα στο τρόλευ ήταν μια ελλεηνίδα καράμπαζο με ξινισμένη φάτσα 40+ μαζί με τον γκόμενό της έναν αράπακλα θεριό, με τους λάθρο έχει χορτάσει πούτσα η κάθε πικραμένη που ούτε να την φτύσουμε οι ομοεθνείς της :jerking: η γαμιόλα βγαίνοντας αγανάκτησε από το στριμωξίδι και έκανε τσαμπουκά σε κανα δυο άλλους μιας και είχε δίπλα τον γιουσούφ αράπη  έτοιμο να καθαρίσει :jerking: σίχαμα :jerking: φεύγοντας τον έπιασε και από την μέση το πιτσουνάκι μου :jerking:
www.homemoviestube.com/videos/35406/greek-wife-welcome-to-america.html]http://www.homemoviestube.com/videos/35406/greek-wife-welcome-to-america.html [/URL] :)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
man με ειδες που καθαρισα κατι κλωναρια στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης παλι;

ΥΓ προσεχε τον diomιdes μονο γιατι καρφωνεσαι τελευταια και με εκθετεις στην σεβαστη διοικηση...... :birdman:
Υπήρξε εμπλοκή δηλ.
Μάλιστα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
URL]]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Καθαριστε ολα τα κλωναρια να τελειωνει η ιστορια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom