Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
εχει εξοφλησει δικε μου , δεν γινεται.μαν δεν φοβασαι μην σου παρουν τον τιτλο τιμημενος και τον δωσουν στον κοσμα;
εχει εξοφλησει δικε μου , δεν γινεται.μαν δεν φοβασαι μην σου παρουν τον τιτλο τιμημενος και τον δωσουν στον κοσμα;
Πρόσεχε τις λακούβες όταν οδηγείς.
χμ...κωλο δινεις?ειμαι ακαδημαϊκια τι να κανω
Οχι.μαν δεν φοβασαι μην σου παρουν τον τιτλο τιμημενος και τον δωσουν στον κοσμα;
χμ...κωλο δινεις?
ε μα μονο αυτο εχει αξια.........Και φτασαμε στην αρχικη ερωτηση.....Τελικα η ζωη κυκλουs κανει ;)
[move] [/move]Οχι.
*Μου έχεις ζαλίσει τα αμελέτητα με το τιμημένος να ξές
Τί να σας πω καλή μου το περίεργο θα ήταν αν γνώριζα.Αυτο οταν πονανε τα βυζια απο την περιοδο δεν μπορεις να φανταστεις τι ενοχλητικο ειναι.....
Α!!! τί ωραία εχω και γω τέτοια έλα να παίξουμε,[move] [/move]
Αυτο οταν πονανε τα βυζια απο την περιοδο δεν μπορεις να φανταστεις τι ενοχλητικο ειναι.....
χειροτερο απο το να σου τα τραβαει κανενας ατσαλος οταν σε ;Αυτο οταν πονανε τα βυζια απο την περιοδο δεν μπορεις να φανταστεις τι ενοχλητικο ειναι.....
χμ...κωλο δινεις?
Καλα τωρα μας καβλωσες μ'αυτο που ειπες.Αυτο οταν πονανε τα βυζια απο την περιοδο δεν μπορεις να φανταστεις τι ενοχλητικο ειναι.....
... και συ απο τα λεγομενα σου πρεπει να εισαι πολυ μουναρα...αμα μου τον ζητανε ναι...αμα με ρωτανε οχι
προσοχη στο 01.16 στο πρασινο.Γκεστ σταρ Παντελςη Παντελιδης.
αμα μου τον ζητανε ναι...αμα με ρωτανε οχι
αυτη ειναι , επιβεβαιωνω.
Δεν σκεφτεσαι οτι μπορει να κανει καποια τρελα??? Πωs του τα λεs ετσι ωμα?