Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
πως στον ζητανε αν δεν σε ρωτανεαμα μου τον ζητανε ναι...αμα με ρωτανε οχι
πως στον ζητανε αν δεν σε ρωτανεαμα μου τον ζητανε ναι...αμα με ρωτανε οχι
πως στον ζητανε αν δεν σε ρωτανε![]()
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστί η βασιλεία των ουρανών. (Ματθ. 5, 3)το οτι σκεφτομαι ειναι απο τα ατου μου
ελπιζω να σου ελυσα την απορια![]()
αυτο ειναι εντολη οχι ζητηση.θες να τα σβησουμε να το ξαναπας απο την αρχη ?με .- στο τελος αντι για ?
ποσο χρεωνεις;εχω κατι κερδη απο τον ΟΠΑΠ.....αμα μου τον ζητανε ναι...αμα με ρωτανε οχι
Αμα σκεφτοσουν , θα του τολεγεs διπλωματικα.......Δεν ξερω αν προλαβαινουμε να τον σωσουμε .....το οτι σκεφτομαι ειναι απο τα ατου μου
ελπιζω να σου ελυσα την απορια![]()
μαν μόνο οι δυο μας παλεύουμε να σώσουμε καμιά ψυχή στο μπουΜακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστί η βασιλεία των ουρανών. (Ματθ. 5, 3)![]()
ελα να σε γαμησω απο τον κωλο μωρη πουτανα.....πως στον ζητανε αν δεν σε ρωτανε![]()
αυτο ειναι εντολη οχι ζητηση.θες να τα σβησουμε να το ξαναπας απο την αρχη ?
μαν μόνο οι δυο μας παλεύουμε να σώσουμε καμιά ψυχή στο μπου![]()
Αμα σκεφτοσουν , θα του τολεγεs διπλωματικα.......Δεν ξερω αν προλαβαινουμε να τον σωσουμε .....![]()
ποσο χρεωνεις;εχω κατι κερδη απο τον ΟΠΑΠ.....
Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό που ξεστόμισες μόλις τώρα.μαν μόνο οι δυο μας παλεύουμε να σώσουμε καμιά ψυχή στο μπου![]()
ενα μπερντμαν ειναι μονο 0,1 ευρω
τι ε και ρε μαν πρώτη μούρη ο λωτ μέχρι σήμεραΤα ιδια και ο αγγελοs Κυριου στα Σοδομα/Γομορα....
Μονο εναν εσωσε...Τον Λωτ........Ε και???
όποιος παντρεύεται το βρίσκει στο αλάτι ;)Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό που ξεστόμισες μόλις τώρα.
Αλλά δεν μας ακούνε και θα γίνουν σαν την γυναίκα του Λώτ.
Γιατιιιιιιιιιιιιιιιι??? Απαπαπα Δεν μιλαω σε ανθρωπουs , μου φαινεταιτο οτι σκεφτομαι ειπα οτι ειναι το ατου μου οχι η διπλωματια....δε φημιζομαι για τις διπλωματικες μου απαντησεις λυπαμαι...και γιατι να πρεπει να τον σωσουμε?![]()
ενα μπερντμαν ειναι μονο 0,1 ευρω![]()
τι ε και ρε μαν πρώτη μούρη ο λωτ μέχρι σήμερα
όποιος παντρεύεται το βρίσκει στο αλάτι ;)
για ολα τα αλλα υπαρχει η μαστερκαρντΕνα μπερντμαν στον κωλο σου ομως, αξια ανεκτιμητη.....![]()
και γω μαν θα σωσω κανενα μουνιΕίναι μεγάλη αλήθεια αυτό που ξεστόμισες μόλις τώρα.
Αλλά δεν μας ακούνε και θα γίνουν σαν την γυναίκα του Λώτ.
Γιατιιιιιιιιιιιιιιιι??? Απαπαπα Δεν μιλαω σε ανθρωπουs , μου φαινεται
Ειναι το ανθρωπινο χρεοs μαs πανω απ ολα.......Μα που ειμαι?? Ω τεμπορα ω μορεs![]()
![]()