pinelopi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα συμφωνησω μαζι σου
*τα γαλακτοκομικά απ τα χωριά είναι σκατά *P *P *P *P *P *P *P *P *P
θα συμφωνησω μαζι σου
*τα γαλακτοκομικά απ τα χωριά είναι σκατά *P *P *P *P *P *P *P *P *P
φαει δεν φαει, νο σεξ θα εχει ρε μαν ετσι κι αλλιως......μην φας και πολυ διοτη θα εχεις βαρυ στομαχι , και μετα νο σεξ
Σταματακη θα φας λιπος για να ξεροχυσεις στα μπουτακια της Ρωξιμην φας και πολυ διοτη θα εχεις βαρυ στομαχι , και μετα νο σεξ
νομιζω ειναι ηδη παχουλουλα κωστα ;)Βιλμακι μην τολμησεις να παχυνεις !
Με μετρο το φαγητό ,μονο το σεξ
αχαλινωτα !
οχι θα παω στεγνοςΣταματακη θα φας λιπος για να ξεροχυσεις στα μπουτακια της Ρωξι
Τωρα που εισαι τουμπανος
Φήμες.νομιζω ειναι ηδη παχουλουλα κωστα ;)
Bρήκες γκόμενα και μας έγραψες στα παλαιότερα των υποδημάτων σου αγαπούλη έ, έ, για λέγε;Χρονια πολλα κοριτσια,καλο Πασχα να εχετε
Κανω απλως ενα διαλειμα απο το κλαμπ των μπακουριωνBρήκες γκόμενα και μας έγραψες στα παλαιότερα των υποδημάτων σου αγαπούλη έ, έ, για λέγε;
ρε δεν υπαρχει η λεξη μπακουρης..Κανω απλως ενα διαλειμα απο το κλαμπ των μπακουριων
Και ποιος σου ειπε οτι οταν εχω γυναικα,δεν ειμαι ελευθερος και ωραιος συγχρωνοςρε δεν υπαρχει η λεξη μπακουρης..
υπαρχει το ελευθερος και ΩΡΑΙΟΣ
φτερούγες όχι μου τη βαράνε γτ δεν έχουν πολύ κρέας
μπουτάκια στη σχάρα με πατάτες τηγανητές
Θα σε πάω εγω ρε φίλε γι'αυτό στεναχωριέσαιεγω δε ξερω που να παω
Πω μου ανοιξες την ορεξη Τις προτιμω με κεφαλοτυρι τριμμενο και ριγανη
Γιατί είναι γνωστό τοις πάσι οτι οι πατάτες οι τηγανιτές πάνε με όλα
τι θα ερθεις και εσυ μεταξιΘα σε πάω εγω ρε φίλε γι'αυτό στεναχωριέσαι
οι πατατες ειναι νηστισιμες ρεΠω μου ανοιξες την ορεξη Τις προτιμω με κεφαλοτυρι τριμμενο και ριγανη
Γιατί είναι γνωστό τοις πάσι οτι οι πατάτες οι τηγανιτές πάνε με όλα
Η καρδούλα δεν είναι για σένα ρεΠω μου ανοιξες την ορεξη Τις προτιμω με κεφαλοτυρι τριμμενο και ριγανη
Μα δεν νιστευω εκτος απο κρεας ,εφαγα απ ολα αυτη τη βδομαδα *Pτι θα ερθεις και εσυ μεταξι οι πατατες ειναι νηστισιμες ρε
Οχι, θε σε πάω εκει που πηγαίνω εγω ;)τι θα ερθεις και εσυ μεταξι
Ειναι ανοιχτω το ΚΑΠΗ πασχαλιατικα ;Οχι, θε σε πάω εκει που πηγαίνω εγω ;)