pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Κατσικακι ακομα πιο καλο,πιο λιγο λιποςελα σε μας!!!!!θα εχουμε κατσικι!!!(κοτοπουλο για μενα!!!)
Κατσικακι ακομα πιο καλο,πιο λιγο λιποςελα σε μας!!!!!θα εχουμε κατσικι!!!(κοτοπουλο για μενα!!!)
Γουσταρεις πετσούλα τραγανη τύπισσα?
Με μπόλικο αλατοπιπερακι και ριγανούλα?
Και μια χωριατικη απο δίπλα?
κ μαλιστα απο το χωριοΚατσικακι ακομα πιο καλο,πιο λιγο λιπος
δυσκολος στο φαγητο
Αυτα ειναικ μαλιστα απο το χωριο
Τι θα ψησεις,παιδακια ή θα σουβλισεις;μια βδομαδα νηστεια και αμεσως λιγουρευεστε κατσικακια και κοτοπουλα
ετσι ημουν και γω πριν απο χρονια μετραγα τις μερες για τη μεγαλη νυχτα οχι για την ανασταση αλλα για το φαι
πλεον ομως δεν εχω θεμα το κρεας δε μου λειπει περισοτερο τα γαλακτοκομικα γιατι στη νηστεια δεν εχω πολλες επιλογες καθως δυσκολος στο φαγητο
τι λες ρε μαν;πως μιλας ετσι σε μια κυριΑ;Γουσταρεις πουτσούλα τραγανη τύπισσα?
τι λες ρε μαν;πως μιλας ετσι σε μια κυριΑ;
κυρια με Α κεφαλαιο.....
να σε περιμενουμε δηλαδη?θα εχουμε κ πατατουλες σαλατα τζατζικι φετα (απο το χωριο κ αυτην) κοκκορετσι κοτοπουλο κουλουρακια αυγα τσουρεκι κ μια τουρτα!!!Αυτα ειναι
Δεσποινιδα.τι λες ρε μαν;πως μιλας ετσι σε μια κυριΑ;
αμα γλιτωσετε το νοσοκομειο στο τελος θα ειναι μια επιτυχιανα σε περιμενουμε δηλαδη?θα εχουμε κ πατατουλες σαλατα τζατζικι φετα (απο το χωριο κ αυτην) κοκκορετσι κοτοπουλο κουλουρακια αυγα τσουρεκι κ μια τουρτα!!!
Ποιο νοσοκομειο εφημερευει?να σε περιμενουμε δηλαδη?θα εχουμε κ πατατουλες σαλατα τζατζικι φετα (απο το χωριο κ αυτην) κοκκορετσι κοτοπουλο κουλουρακια αυγα τσουρεκι κ μια τουρτα!!!
κατσικακι στο φουρνο τη κυριακη με κοκορετσιΑυτα ειναι Τι θα ψησεις,παιδακια ή θα σουβλισεις;
μην φας και πολυ διοτη θα εχεις βαρυ στομαχι , και μετα νο σεξκατσικακι στο φουρνο τη κυριακη με κοκορετσι
παιδακια τη δευτερα
σημερα το βραδυ δε ξερω μαλλον καμμια γαρδουμπιτσα με κανενα κρεατικο
γιατι?????????αμα γλιτωσετε το νοσοκομειο στο τελος θα ειναι μια επιτυχια
κυρια με Α κεφαλαιο.....
Δεσποινιδα.
εγω σημερα το βραδυ θα φαω μακαροναδα καρμποναρα και αυριο σιζαρς απο γκουντις σημερινη και καμια ομελετα.....ειμαι αντικονφορμιστηςκατσικακι στο φουρνο τη κυριακη με κοκορετσι
παιδακια τη δευτερα
σημερα το βραδυ δε ξερω μαλλον καμμια γαρδουμπιτσα με κανενα κρεατικο
Κρατα λιγο απ ολα,μπορει να ερθω αν δεν βρουμε κρεαςνα σε περιμενουμε δηλαδη?θα εχουμε κ πατατουλες σαλατα τζατζικι φετα (απο το χωριο κ αυτην) κοκκορετσι κοτοπουλο κουλουρακια αυγα τσουρεκι κ μια τουρτα!!!