kinito
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
που ειναι ο δισκος;
Στο δευτερο συρταρι
που ειναι ο δισκος;
δεν ξαναμπαινει;χαλασε;Στο δευτερο συρταρι
Και επειδη λογω οικονομικων δεν θα παμε στα νησια Φιτζι λεω να
εμπλουτισουμε τιs ακρογιαλεs με ..... φυστικοβουτυρο
καλησπερες σε ολους
καλησπερες σε ολους
Ελα ρε μαν Το παιδευω τοση ωρα μεσα μου,να παω στα βρωμικα στεκια,να μη παω,τελικα περασε η ωρακαλησπερες σε ολους
δεν ξαναμπαινει;χαλασε;
τυπε δεν χρειαζεται πολυ σκεψη ;)εγω πηγα στο βουνο περπατημα 3 ωρες και δεν παω πουθενα για τις επομενες τρεις μερεςΕλα ρε μαν Το παιδευω τοση ωρα μεσα μου,να παω στα βρωμικα στεκια,να μη παω,τελικα περασε η ωρα
θες να σε βιασω λιγο εγω να περασει η ωρα;ειδα και ενα μωρο σε ενα απομονομενο εκκλησακι και ελεγα τι ωραια που θα ηταν να το βιασω
Για σενα τοτε!τυπε δεν χρειαζεται πολυ σκεψη ;)εγω πηγα στο βουνο περπατημα 3 ωρες και δεν παω πουθενα για τις επομενες τρεις μερες
ειδα και ενα μωρο σε ενα απομονομενο εκκλησακι και ελεγα τι ωραια που θα ηταν να το βιασω
τυπε δεν χρειαζεται πολυ σκεψη ;)εγω πηγα στο βουνο περπατημα 3 ωρες και δεν παω πουθενα για τις επομενες τρεις μερες
ειδα και ενα μωρο σε ενα απομονομενο εκκλησακι και ελεγα τι ωραια που θα ηταν να το βιασω
τυπε δεν χρειαζεται πολυ σκεψη ;)εγω πηγα στο βουνο περπατημα 3 ωρες και δεν παω πουθενα για τις επομενες τρεις μερες
τυπε στο ονομα του θεου και της παναγιας θα την σταυρωνα λεμεΣτην εκκλησια ειναι κακουργημα
Επρεπε να περιμενειs να απομακρυνθει
Παραλια του ΓερακαΓια σενα τοτε!
εβαλες το ρυθμακι να φερει κανα φραγκο?γεια σου νεοψ
γλιτσουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιo neos θελει τετοια