kinito
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν ξαναμπαινει;χαλασε;Στο δευτερο συρταρι![]()
Και επειδη λογω οικονομικων δεν θα παμε στα νησια Φιτζι λεω να
εμπλουτισουμε τιs ακρογιαλεs με .....![]()
φυστικοβουτυρο
καλησπερες σε ολους![]()
Ελα ρε μανκαλησπερες σε ολους![]()
δεν ξαναμπαινει;χαλασε;
τυπε δεν χρειαζεται πολυ σκεψη ;)εγω πηγα στο βουνο περπατημα 3 ωρες και δεν παω πουθενα για τις επομενες τρεις μερεςΕλα ρε μανΤο παιδευω τοση ωρα μεσα μου,να παω στα βρωμικα στεκια,να μη παω,τελικα περασε η ωρα
![]()
![]()
θες να σε βιασω λιγο εγω να περασει η ωρα;ειδα και ενα μωρο σε ενα απομονομενο εκκλησακι και ελεγα τι ωραια που θα ηταν να το βιασω![]()
Για σενα τοτε!τυπε δεν χρειαζεται πολυ σκεψη ;)εγω πηγα στο βουνο περπατημα 3 ωρες και δεν παω πουθενα για τις επομενες τρεις μερες
ειδα και ενα μωρο σε ενα απομονομενο εκκλησακι και ελεγα τι ωραια που θα ηταν να το βιασω![]()
τυπε δεν χρειαζεται πολυ σκεψη ;)εγω πηγα στο βουνο περπατημα 3 ωρες και δεν παω πουθενα για τις επομενες τρεις μερες
ειδα και ενα μωρο σε ενα απομονομενο εκκλησακι και ελεγα τι ωραια που θα ηταν να το βιασω![]()
τυπε δεν χρειαζεται πολυ σκεψη ;)εγω πηγα στο βουνο περπατημα 3 ωρες και δεν παω πουθενα για τις επομενες τρεις μερες
τυπε στο ονομα του θεου και της παναγιας θα την σταυρωνα λεμεΣτην εκκλησια ειναι κακουργημα
Επρεπε να περιμενειs να απομακρυνθει![]()
![]()
![]()
Παραλια του ΓερακαΓια σενα τοτε!